79

Анонимен

преди 10 години

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС или НПСД. То е едно и също дали ГЕРБ ще управлява с партията на Доган или тази на Касим Дал, която се натикала в Реформаторския блок, за да се спаси.

78

Борисов е предател!

преди 10 години

Бойко е вече турско *** и предател. От днес загуби един глас от мен. Повече никога ГЕРБ! Извинявайте, но като ще е така по-добре да гласувам за ДПС, отколкото за ГЕРБ и гласът ми да отиде при ДПС. Възмутен съм от думите на Борисов, че ще подари членовете на ЦИК от квотата на ГЕРБ на ДПС. Срам ме е, че до сега гласувах за ГЕРБ.

77

Джедай Мастър

преди 10 години

A на Шулц обади ли се, ***?

76

Анонимен

преди 10 години

До КУЛТОВ:)))Само дето забрави да спомене колко/около 100/ знакови убийства станаха по негово време и нито едно разкрито!

75

Анонимен

преди 10 години

От 19 души имаме шест. Останалите 13 са на другите политически сили. В момента БСП, ДПС и "Атака" са в коалиция. Всеки протокол ще бъде подписван от БСП - ДПС, със златното пръстче на "Атака" - така е конструиран законът на Мая Манолова, посочи лидерът на ГЕРБ."Бойко сам си виновен затова че им даде власта.

74

БОКО Е ПРАВ!

преди 10 години

ЩО ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДПС?ПО-ДОБРЕ ЗА НАШИТЕ ТУРЦИ ОТКОЛКОТО ЗА ПРО-МОСКОВСКИТЕ *** И БОЛШЕВИКИ ОТ КГБ!ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯ ПРОБЛЕМ!ДОГАН -ЛОШ-ДОБЪР ....ВСЕ СИ Е НАШ!ВЕЧЕ МИ Е ЯСНО--ПЪТЯ НАБЪЛГАРЯ МИНАВАПРЕЗ БОСФОРА!НЕМА ЛАБАВО!!!!

73

Анонимен

преди 10 години

Днес ГЕРБ загубиха един глас от мен. Повече никога ГЕРБ! Ще последват НДСВ...

72

...

преди 10 години

Бойко е *** пожарникар, но сега е 100 пъти по-зле държавата. Аз на 26 години съм гласувал за ГЕРБ (то няма за кой друг, макар че в ГЕРБ има мошенници нагли), но сега ме управляват хора избрани от неграмотни турци, бабички дето ги лъжат, че ще им вдигнат пенсията, ***, ненормални дето лаят по ДПС и БСП и после ги гушкат отзад. И тва ако е нормално да обърнем внимание на друго, но то всичко в тая държава е ПАРОДИЯ.

71

Анонимен

преди 10 години

Ипоновския сикаджия вече е турско ***.

70

КУЛТОВ:)))

преди 10 години

Този главен секретар, на който много му се иска и на него, с мен да се сравнява, искам да му кажа: Като главен секретар години наред имах най-рекордния рейтинг в страната. Такова одобрение, че след моето секретарство на всеки пост ме избираха мажоритарно. Три пъти ставах политик на годината, мъж на годината, жена на годината, дете на годината, без конкуренция, пръв. Той ще ми дава оценка за охранителната фирма, каза Бойко Борисов

69

Бай Иван

преди 10 години

Срещата на кафе с Борисов и Местан не е случайна. Бойко е готов да даде членовете на ЦИК от ГЕРБ на ДПС само и само да се върне на власт и да направи коалиция с ДПС.

68

ОЛИГОФРЕН:))))))

преди 10 години

Вместо главният секретар да излезе, да каже, извинявам се, ето ми я оставката, ако приема - приемат, ако не - не. На всеки може да се случи, МВР прави на ден десетки такива задържания. Минават три дни, излиза някакъв ***, и казва: "Това е саботаж", каза Борисов.--:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

67

Анонимен

преди 10 години

Продажната медия може да лъже ,този сайт е на ДПС и БСП

66

Анонимен

преди 10 години

Баце не чете закони, той си има адвокати!Айларипи!ХАХАХАХАХАХА!

65

бала долари

преди 10 години

До Анонимен 63Няма!Има пълен синхрон между тях,по-близки са си и от родни братя!

64

Анонимен

преди 10 години

От 10-те смъртни гряха българинът е взел най-много от гордостта и алчността.Защо се страхувате да помислите в днешно ,а не в минало време?Какво като БСП иГЕРБ са взели най-много гласове на миналите избори?Има нови избори.Между другото единствената партия,която е твърдо против ДПС е Атака.В нея освен Волен има много млади и чисти хора.

63

Анонимен

преди 10 години

Абе тоя *** продължава със селяниите си. Аз построхи, аз ще дам, аз ще взема - самовюбен глуповат !!!

62

Анонимен

преди 10 години

Празнодумство! Борисов нито може да даде места в ЦИК, нито ще даде. Има конституция, има и закони. Това, че не ги е чел си е негова работа.

61

12345

преди 10 години

тя цялата държава е провал боце за което и ти имаш вина и то не малка !!?!но да се явяваш като коректив

60

Анонимен

преди 10 години

Коалицията между БОЦЕ и двамата, които го направиха генерал - ДОГАН и ГОЦЕ започна да лъсва. Има ли изненадани, защото аз това го пишо от 2 години по форумите.