31

Малко история 2

преди 10 години

...ощастливил *** и го изхвърлил в Янтра! Защото пипал жена му, ползвайки се от добрината на царя. Западът ни мрази заради богомилите, после заради официалното православие, заради писмеността. Вече съм склонен да мисля, че в писанията на Хантингтън има доза истина.До Умен гущерНе си умен гущер, а лигава твар, като големия ти брат от Комодо. Отровен, както се оказа. Въглеводородите от границата с Норвегия до Чукотка до Северния полюс ще принадлежат на Русия! Нека видим кой ще им противостои!

30

Анонимен

преди 10 години

ей, лакомия бре. даже и униформите са поискали. обаче те ако напускат от някъде както от ГДР, си отнесоха и батериите на мивките и цокалата. нищо не остана по базите.

29

Христо

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРУмен ама гущер........

28

Малко история

преди 10 години

До UKНикът ти подсказва, какъв истински "българин" си. Сигурно носиш и тениска с английското знаме. Ген. Вазов изтреби хиляди англичани при Дойран. Върнаха ни го с бомбардировките през ВСВ - избиване на мирни българи! Да се върнем по-назад. Симеон Велики би натовците при Адрианопол, но наместо да им отсече главите, ги разпрати по България - граф Орландо - в Орландовци, конт дьо Фрей- в Кондофрей, маркиз дьо Сент Бьов - в Бов, разни франсета - във Вакарел, а Балдуин - в Търново. Е, после го ...

27

brb

преди 10 години

Някой пак е преписвал като дявола евангиелето. Що пак не сверите кой какво е превзел.

26

UK

преди 10 години

Казваш минусите... Преобладаващата част от света употребява захар, но това не прави захарта по-малко вредна за здравето.

25

Радо

преди 10 години

До UKЩом имаш толкова много минуси значи на повечето хора не им харесва НАТО и ЕС това осъзнаваш ли го!?хората никой не ги пита искат в НАТО или не,това ли е демократично!?а уж лошите Русия разрешиха референдум в Крим а може ха и без него нали.............

24

Анонимен

преди 10 години

До 18*UK -Ако не беше дядо ти Иван, и до ден днешен да си клатиш феса и да се навеждаш на турския султан. А *** в Европа си е последния *** и последната дупка на кавала, посмешището на света, други отзад просто няма.

23

uk

преди 10 години

Samo bolen ot rak chovek moje da sipe podobni obidi

22

Анонимен

преди 10 години

Всичко минава без кръв , без смърт.Какво друго се иска?Крим е руски от над двеста години.

21

Анонимен

преди 10 години

Na rambler.ru - 7-te mita za Ukraina . Da se pro4ete ot nashite rusofili I da zamluknat . Mnogo pravdiva statiq.

20

Анонимен

преди 10 години

до 18К'во да осъзнаваме бе, ***? Че този ЕС ни доведе до просешка тояга ли след като ни има за роби? Че даваме 900 милиона евро членски внос на този съюз годишно в замяна на нищо? Скрий се бе, ***!

19

Путя

преди 10 години

просто, по-просто, ***, бг ***, бг руска ***, платена бг руска *** драскаща в днес.бг

18

UK

преди 10 години

В България е пълно с *** - русофили Това е отвратително, повръща ми се от такива хора. Сега е 2014, а България е член на НАТО и Европейският Съюз, осъзнайте този ФАКТ

17

Анонимен

преди 10 години

Хубваото е, че украинската армия се изчиства от нелоялни елементи, а руската се пълни с предатели.

16

Анонимен

преди 10 години

до 15Ей, ***, май бъркаш Путин с Ердоган, който вече забрани туитър в турция.

15

Анонимен

преди 10 години

Пусинската кагебишка шайка, са внесли в думата законопроект за ограничаване на Интернет ??? Защо ли ??? От какво се страхуват ???

14

оп

преди 10 години

А, и каква стана сега тя? Нали Путин беше диктатор, а руската армия главорези и тирани? Не е демократично така, вземайте пример от американските братя - те никога не са изпращали армиите на чужди държави. Примерно - 10 години изпращаха югославската армия с масирани бомбардировки и обеднен уран. А сега сериозно - Путин доказа, че е много по-миролюбив и демократичен от "евроатлантиците"

13

EU citizen

преди 10 години

Според Родерик Паркс от Полския институт за международни отношения, руският президент иска да пречупи влиянието на ЕС като го представя за вътрешно разделен и слаб и затова намесващ се в делата на останалите. "Той критикува евросодомията и представя Европа като банда хомосексуалисти. Това изглежда налудничаво отвън, но се приема добре в Русия. Путин трябва да знае, че всички учени са признали содомията за нормална, и това се учи вече в училищата в Европа и скоро ще се въведе в българските.

12

Анонимен

преди 10 години

до 4Факте, да ти го нафактя, *** *** хамерикански.