47

Анонимен

преди 10 години

До FBI/48Глупости !

46

Анонимен

преди 10 години

Има етнически проблем и той не се казва български турци, а ДПС !

45

Вунд

преди 10 години

В Кърджали турците сиправятмилает - ако не знаеш турски няма работа и т.н. Само че *** като Борисов и Станишев няма да го кажат. Имало етнически мир - мир, в който българите са чужденци в своята страна. Лицемерни ***!!!

44

@ ФБИ

преди 10 години

Засега на арабските държави не им се разминава

43

.

преди 10 години

Не знам ама вчера ми се случи да мина случайно покрай джамията в София (понастоящем я стягат ...за разлика от Александър Невски , която ремонт не е виждала от царете още) та ми стана изключително гнусно да слушам по обяд тая *** отвътре да вие като бита *** ПО ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ !!! и да озвучава целия център , на мен ми се случва за пръв път и съм потресен не знам хората , които живеят там как търпят.

42

TOP SECRET

преди 10 години

дo: FBIТе и затова скриха , покриха и вероятно унищожиха Папка Възродителен Процес

41

FBI

преди 10 години

Възродителен Процес не беше смяна на имената а смяна на ВЯРАТА , дано не чуят некои арабски Държави с радикални подражници за тази история в България , със сигурност нема да се размине на България

40

Жоржи

преди 10 години

В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.

39

Анонимен

преди 10 години

Вождът Б.Б е приател с Ердоган и К.Дал да пита за нас и да намери някакво решение.

38

ПРОСТ,НАРОДЪТ

преди 10 години

КОГО ПИТА ИЛИ ПРОСТО,ЗА ДА Е ВЪВ ФОКУСА НА МЕДИЙНОТО ВНИМАНИЕ ГОВОРИ КАКВОТО МУ ДОЙДЕ НА УМ.САМО И САМО ДА Е "В ДЖАЗА".ВЕЧЕ Е ЯСНО,ЧЕ ДОГАН Е НАТИСНАЛ МЕСТАН В ИМЕТО НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОПЛИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ДВЕТЕ МУТРИ - ЕДНАТА ***/БОКО/, ДРУГАТА УМНА И КОВАРНА/ДОГАН/.ВСИЧКО Е ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ЯВНО, ТОЧНО ЗАРАДИ НАГЛАТА БАНКЯНСКА МУТРА,КОЯТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТАКА СЕ Е УСТРЕМИЛА КЪМ ПАРИТЕ ЧРЕЗ ВЛАСТТА,ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ С НЕЯ МАЙ,МАЙ.ИНАЧЕ ВСЯКА ПОЯВА НА ТЪПАКА МУ КАЧВА РЕЙТИНГА-ФАКТ.НАРОДЪТ Е МНОГО

37

ник

преди 10 години

Ей много нагли тия бе!Нали в предаването Референдум представителката на ГЕРБ попита Волен Сидеров-какво ще стане ако Кърджали.....и той я навря в учи дъс!

36

Chicho Pey

преди 10 години

Чичо Пей отива "на кино",но вие дотогава,когато видите поп,не се хващайте за ушите срещу лоша поличба ,ами го хванете за брадата!

35

Анонимен

преди 10 години

Бойко ще си загубиш изборите ,не се кланяй на миризливите турци

34

в Затвора

преди 10 години

Когато вкарат в Затвора Тодор Живков виновен за Възродителен Процес тогава ще повеярвам че нема етнически проблем в България

33

МАНИПУЛАЦИЯ

преди 10 години

Това повече прилича на МАНИПУЛАЦИЯ , в България никога не е имало Възродителен Процес

32

????????????????????

преди 10 години

А Тодор Живковия Възродителен Процес не беше ли етнически Пороблем?

31

Борисов

преди 10 години

В България няма етнически проблем, всички сме вулгари.

30

смяната на иманата

преди 10 години

Етнически проблеми няма , само дето Тодор Живков имаше желание с смяната на иманата да унищожи Държавата 1989

29

Анонимен

преди 10 години

Досущ като разликата между кратун и ***

28

Chicho Pey

преди 10 години

Росен и Бойкото са типичните "Поп и Папалгейт"...