93

Анти-ЕС

преди 10 години

Доказаният антибългарин Роско отново кляка на ЕС и САЩ. Защо не зае една твърда и националноотговорна позиция? Защо един път не се противопоставим на западните престъпници.Ами, защото ни управляват васали. Управляват ни хора като Плевнелиев, които са открито проеврейски и проамерикански настроени (Николай Младенов беше от същата партия). Дори хора като Станишев, които се пишат за социалисти, но сега Бай Тошо се обръща в гроба като гледа какви "социалисти" имаме. На мен ми писна вече!!!

92

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 81Чудесен хумор! Браво, човече! Благодарение на такива като теб все още се удмихваме, дори понякога се смеем с глас, като сега!

91

политолог

преди 10 години

Голяма мъка ги е налигнало БСП-ДПС-ДС. Това е първия умен и образован Президент, който го приемат навсякъде по света. Даже и Английската кралица го прие, нещо , което не се е случвало на никой комунист-социалист-депесар . Цялото плюене е защото Плевнелиев въобще не ги бръсне какво искат простите социалисти, а прави каквото трябва по закон. Това не могат да му простят, но няма как след изборите си заминават.

90

пенсионер

преди 10 години

В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.

89

сс

преди 10 години

Гледах го този *** в Панорама - всички въпроси които му задаваше водещия бяха внимателно подбрани и селектирани . Плевнята отговаряше на секундата без да се замисли и запъне и за секунда ,пак си беше научил урока наизуст както винаги . Въпроса обаче кой му пише уроците ,кой му казва какво да говори , кой му казва какво да прави ?!?!?!? Дали е Боко тиквата ?!?!? Кой казва на Боко какво да се прави !?!? Боко няма ли да ходи пак в Израел ?!?!

88

Безпартиен

преди 10 години

Свърши работата за която беше назначен от ГЕРБ така е.. *** смешника.. ПО жалък президент от тоя не сме имали.. дори Жельо Желев, който беше първия демократично избран се държеше по на ниво. Тоя е пълен ***. Как така нямало да се съобразява с ,,някакъв законотворец" и със закона. Къде е написано,че Президента сам решава кога и дали да спазва закона или не. Май от друго от гипс картон и изолация не разбира.. добре,че народа е *** та не вижда очевидните скандални действия на тая женичка

87

Анонимен

преди 10 години

България има своето семейство и това е ЕС...Мъжко, женско ли е ЕС? Или новото модерно семейство - безполово?

86

сократ

преди 10 години

Господа,не ни е виновен Плевнелиев,нито ни е виновен Бойко.Поговорка гласи "Каквото си надробиш това ще сърбаш".На народа до там му стига акъла.Имате ли обяснение защо се карат за ЦИК,ами защото другаря Сталин е казал "не е важно кой как е гласувал, важно е кой ще обяви крайния резултат",т.е. някъде някой предварително е решил.Нали разбирате ,че сме колония ,а не суверенна държава.Управляващите са простички пионки.Хау....Казах.

85

Анонимен

преди 10 години

Този жалък крадлив *** е срам за нацията.И кой го прати при кралицата , за да берем срам от мишия му вид и празния му поглед.Голяма излагация.То жена му не се показва с този *** , те го пратили при кралицата.Боко , прибери си насрания пудел!

84

Венелин

преди 10 години

Работата на Роско е да слугува на Бойчето и той за това беше назначен за президент.

83

Анонимен

преди 10 години

,,България има своето семейство и това е Европейският съюз.'' - Пита ли ни нас някой дали искаме да влезем в това ,,семейство'' ? - долни *** и продажници !

82

TRUE

преди 10 години

Папа Франциск призова мафиотите да се разкаят и поправят!!! Това се отнася за назначеното за президент магаре на Бойко: Роско Офшорката от Халкидики!!!

81

Работохолик

преди 10 години

Свърших си работата-изходих се в тоалетната

80

Анонимен

преди 10 години

Продавам декоративни пойни птички - плевнелийчета. Не летят и се хранят с фекалии от европа.

79

Пито-платено!

преди 10 години

Свърших си работата..Издадох четата! Сега нека хамериканският посланик да заповяда!

78

Анонимен

преди 10 години

Този е по-смешен и от Жоржи Ганчев Анчев !!!След като приключи с работата си като президент да се включи в актьорската вечер в Шоуто на Слави ! Даже няма да има нужда да играе роля... достатъчно смешен е !

77

Анонимен

преди 10 години

След като си си свършил работата пусни водата и проветри , че вонята вече не се издържа !

76

Лъчо

преди 10 години

Смутен съм. Не знам как да квалифицирам подобно изказване. От една страна правилно е схванал- не кради, не лъжи и си дръж на думата. От друга - е нечестен и безпринципен, криейки се зад общи фрази. По повод европейското семейство само ще кажа, че няма семейство без *** в него. Всеки трябва да има приоритети и принципи базиращи се на общочовешки ценности. И трябва да ги спазва. САШ и ЕС не са прави по въпроса с Крим и е време да го признаят. Самите американци критикуват политиката им, ние-не

75

Асо

преди 10 години

"Свърших си работата, очаквам същото и от НС"...да ,свърши си работата,като прочете дословно заповедите на Б.Б. Тоя едно решение не е взел сам.До сега не сме имали такава марионетка за президент , няма и да имаме

74

Анонимен

преди 10 години

ОГРАНИЧЕН И ТЪПОЪГЪЛЕН КАТО *** и ЦВЪКИ