49

ТВ

преди 10 години

Днес в 18:00 часа всички пред МС. Време е да им покажем, че преминаха ВСИЧКИ допустими граници.

48

Анонимен

преди 10 години

"Природата е на всички и всички сме заинтересовани да я запазим. Всякакви политиканствания по темата са излишни, колкото и отчаяно да се опитват някои безидейни маймунки."Точно в десетката. И тук имало мислещи хора, браво :)

47

Анонимен

преди 10 години

"По принцип, идеята е България да не произвежда нищо освен селско стопанска продукция и да бъде туристическа страна. Това е решение "от горе"."Стига говори глупости. Ами че ние освен да копаме с мотиката, да се оплакваме и да псуваме друго не можем. Имаме няколко хиляди качествени програмисти, още няколко стотин инженери и математици, и стотина доктори. Стотина хиляди икономисти, които нищо няма да произведат през целия си живот. А останалите са хора без професия, които нищо не могат да правят

46

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ пак се държат полулистки. А защо не предприехте мерки да ограничите застрояването на Черноморието, когато бяхте на власт, ***? Защо? За да можат Цецо и Кумецо да си въртят далаверките върху дюните, нали наглеци такива. А сега просто ще поревете малко и няма да си помръднете пръста да се опитате да спрете застрояването на Кара дере, нали? Защото и вие самите действате като червени мутри.Братя, които е против унищожаването на природата, довечера на протест. Да защитим България.

45

Анонимен

преди 10 години

КО? Нийе!

44

?!?

преди 10 години

Kaкъв ваканционен комплекс бе? Поредното пране на пари за сметка на българската земя и данъкоплатеца. Искахте комплекси - получихте ги: Слънчев Бряг, Несебър, Равда и прочие бардаци. Долу ръцете от българската земя, която е останала незаср...!

43

истинските мутри

преди 10 години

Ето това са истинските мутри - Станишев, Доган, и хомо дружинката около тях.Искат да превърнат целия български народ в техни слуги!

42

вашта леля!

преди 10 години

Разбрахте ли най-после защо свалиха ГЕРБ от власт - за да правят далавери! Червената мафия ще спечелят милиарди, българският народ ще трябва да плаща милиарди лева дългове!Включително наивниците, които гласуваха за ДПС, БСП, ГЕРБ.

41

РОБИ НА МАФИЯТА

преди 10 години

...инвеститорът "Мадара Юръп" АД ще вложи над 100 млн. долара в проекта.Важно е, че в хотелресторантите ще бъдат изпрани стотици милиони от дрога, проституция и др.В България Мафията си има държава, както е казал Берлускони!

40

AcOrP

преди 10 години

Да строят не настроилите се мамицата им... Ако трябва ще ходиме да бутаме след това за да възтановим природата...

39

Веско

преди 10 години

Това за инвестициите са си глупости щото е еднократно. И кво ще работят 500 човека в един хотелски комплекс? Те в Албена са толкова, освена ако не броят и камериерките и градинарите дето се наемат за три месеца. Та вместо да се карат в парламента, кои да уреди свойте хора, да парцелират цялото крайбежие (нали по закон е държавна собственост) да му направят един ОУП и пускат на търг в Е-бей. Явно ще се строи ами поне да има файда. Пък може и аз да се включа!

38

Анонимен

преди 10 години

След като ще налагате санкции срещу руски граждани, за какво са ви курортни комплекси? Германски туристи отдавна вече няма, само руснаците останаха.

37

Анонимен

преди 10 години

Оправдана мутра незаконно *** хотел на пясъка. Простотия, чалга, проституция, миризлива и гадна храна, паркинги в гората с потни ***, предлагащи място. Гнусни квартири с изцъклени бабички, които мразят да се хаби вода. Мразят пясъка, който се внася с ходилата на почиващите, а живеят именно заради този пясък, който природата е постлала на ивицата оскъдно ***, край което по незнайни причини лакомите бабички имат гадни къщи...

36

Аман !!!

преди 10 години

До Кой-ТойСамо на тебе ли не ти стана ясно, че братът на Станишев не участва в сделката и, че Главчев ще бъде съден за клевета!Ей, аман от герберастия, ей!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Аз и тази година съм на нашето ***, но може би за последен път. Живот и здраве от догодина по широкия свят. Просто ми писна от бетон, мутри, силиконови ***, фекалий, урина, чалга, цаца, такси за чадъри и шезлонги, събирани от селски бабаити по потници, социално слаби западняци на ALL INCLUSIVE, дебилни тинейджъри дошли но алкохолен туризъм и прочие простотии. Обидно е. Да се отиде на БГ черноморието е мазохизъм, а не почивка. Че не е и евтино. БГ *** - нявсякъде фекалните води от хотелите се излизат право у морето. Който е луд, да се къпе в него.

34

Варна

преди 10 години

Станишката да си маха мръсните, червени ръце от това девствено райско кътче. Господ да ги убие алчните ***.

33

аз

преди 10 години

До do 19Какво, като няма дюни?! Дай да изсечем Борисовата градина - щото и тук няма дюни?! Дай да съборим Стобските пирамиди - за какво са ни?! Дай да унищожим Седемте езера - да живее бетона?! За бизнес, който има само 70 дена годишно ?!

32

Анонимен

преди 10 години

Червената *** ще бетонира последното зелено кътче от черноморието.

31

Анонимен

преди 10 години

Разбра се ,че собствениците на земи в Карадере са ги придобили чрез заменки.В задачата се пита кой измисли заменките?Ми БСПето разбира се!

30

Анонимен

преди 10 години

Тоест догодина да очакваме руснаците и там да с*рат в морето