172

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 180От кой свят?От онзи дето са господарите на закоканата еврейка Юлия Тимошенко,с бащина фамилия Капителман ли?Бухахахахахаха! :)))

171

Анонимен

преди 10 години

До 179Му хахаха, ти строши *** :) 89 на 9-то място по жизнен стандарт Това вица на века

170

Анонимен

преди 10 години

101% Анти ЕС* и Смях са едно и също лице с един и същи IP-адрес, та затова така добре се възхваляват един друг.

169

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 170Добре.Татарстан става независим анклав,отвсякъде заобиколен от Русия.И кво прайм?

168

Анонимен

преди 10 години

До СмяхСилите за самоотбрана били нещо различно, цел свят разбра че са руски военни, даже и червените бабички :))) не Ви минават точките пич :))) Тия автомати ад не са си ги взели от аптеката случайно :)

167

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 176Преди 1989г. бяхме на 9 място по жизнен стандарт в Европа,а сега знаеш ли на кое сме бе?На 48-мо!И защо е така според теб?

166

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До СмяхСмях,тотално ги правиш за смях.Браво!

165

до 176

преди 10 години

Те руснаците много ни напълниха джобовете за последните 70 години откакто се разпореждат в България, та толкова ще напълнят и джобовете на наивните кримчани.

164

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 175Нека ми напълнят стомаха с ядене и джоба с имане,пък ако искат и да не ме питат.Какво ме интересува кой или как ме управлява,когато са ми осигурени вискок стандарт,работа и стабилни доходи?

163

Анонимен

преди 10 години

Тоя екзалтиран мужик от снимката дали осъзнава, че референдума от 16.03.14 беше последния път в живота му в който някой политик го пита за нещо?

162

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 171Има една книга,чийто автор е евреин на име Дъглас Рийд.Книгата е със заглавие "Спора за Цион".Прочети я и се пообразовай ти."Всичко,което се знае за евреите се знае само от евреите".Дъглас Рийд.

161

Смях

преди 10 години

До анонимен 166Номера със опорните точки се изтърка.... Всички който ползват интернет могат да се насладят на ОПОРНИТЕ ТОЧКИ спуснати от ЦРУ към Майданутите за информационна борба :)) Във youtube е пълно със клипове качени от Майдановците :)))) Дотук със ОПОРНИТЕ ТОЧКИ !!!!! Сега моля те дай едно линкче от деня на РЕФЕРЕНДУМА където се вижда поне един РУСКИ военен без опознавателни знаци !!!!! Силите за самоотбрана са нещо РАЗЛИЧНО това са КРИМЧАНИ !!!!! Но дори и със тях има малко клипове !!!

160

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНа Анонимен 167 му пука много повече за любимите Крим и Украйна,отколкото за България и българската Западна Тракия.Важна е България,майната им на останалите,да се оправят сами.

159

Анонимен

преди 10 години

Ционизмът е форма на национализъм на евреите и еврейската култура, поддържащ идеята за еврейска национална държава на територията, определяна като Земята на Израел.[1] Думата "ционизъм" произлиза от Цион, едно от древните имена на Йерусалим. Друга важна връзка за евреите с това име се прави и с Цар Давид. След като Цар Давид превзел крепостта Цион, намираща се на планината-хълм Цион, той я направил своя столица.Много моля да престанете с глупостите , хубаво е човек да чете да се образова

158

Анонимен

преди 10 години

До 164Те в Татарстан си правиха референдум 90-те години и бяха ЗА независимост, и дълго време отказваха да подпишат новата конституция на Путин

157

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 167А ти мислиш ли си,че ще им ги дадат и ще ги обичат като свои?Японците и немците мразят руснаците и в сърцевината на костния си мозък,и поради тази причина бяха заедно срещу тях по време на Втората Световна война.Историята ти е слаба страна пич,излагаш се.

156

до 162 Смях

преди 10 години

Смях, с опашатите си лъжи предизвикваш не смях а единствено съжаление, че си пропаднал толкова много по пътя на предателството и измяната към България. Питам се защо още живееш в България, а не в земния рай Русия? Единствено логичния отговор е че много добре ти заплащат за практикуване на предателство спрямо България от Москва.

155

Анонимен

преди 10 години

До 163Няма значение дали има, всеки руснак ще бие шута на Путин и пенсията му от 198 евро, при възможноста да получава немска или японска пенсия :)))

154

Анонимен

преди 10 години

До СмяхНе бе немаше руски войници, това бяха рекламни агенти на китайски играчки имитиращи автомати калашников, и това на лицата им бяха противопрашни маски :) и не бяха с камуфлажи на руската армия, а с най-обикновенно фирменно облекло :)))Наистина ли си мислите, че има нормален човек, който да се върже на тъпите опони точки ?

153

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 157Тогава и ние да си искаме беломорската Западна Тракия от Гърция,защото гърците я анексират незаконно през 1920г.,в разрез със всички общопризнати международни норми дотогава.Как мислиш върху този въпрос?