51

българина Али

преди 10 години

Хайде приемайте декларацията че само утре Сидер ага е на работа.В петък е освободен...ще оди на джамия.

50

Анонимен

преди 10 години

Големият ни патриот Захарий Стоянов (Джендо) с право нарича такива като Волен Сидеров поцелуйковци. Защо ли?Защото най-голямо щастие за тези дребни душици е да сврат главата си в скута на московския господар, както и да целуват смрадливия казашки ботуш и да играят под звуците на балалайки и нагайки!Волен Сидеров е един обикновен поцелуйко!Този уж патриот да беше направил поне едно българче, да бе отгледал едно дете. Този ялов патриот и продажник не може да казва какви са българските интереси!

49

Владимир

преди 10 години

До Анонименне мога да не го мятам пред вашия лидер понеже той само спекулира с увеличение на доходите ... вие как си мислите , че днеска средната работна заплата в БГ (не СОФИЯ) е около 400-500ЛВ ..как си мислите , че тази заплата може да се увеличи от другия месец на 1000? Ти *** атакист може ли да ми кажеш от каде ще дойдат тези пари ? От икономиката няма как да дойдат та от каде другаде ? Вашия лидер пополист и ви лъже както си иска. Ако искате да станем Гърция няма грижи от утре по 1000ЛВ!

48

BIG AL ...

преди 10 години

Само извратени типове, червени руски агенти могат да искат ПАК да сме руска колония !!!Отваряйте си очите !! Искат пак да ви вкарат в руския концлагер !!Искат да сте им крепостни , безгласни слуги на масква !!!Искат пак да живеете като животни зад телените огради с ток и да ви правят на маймуни !!ТЕ, изметта на България - съветските агенти !!!

47

Анонимен

преди 10 години

абе АГА стига си отвличал вниманието ами кажи какво стана с евро заплатите и пенсиите с монолите

46

Анонимен

преди 10 години

Опорните точки за днес(нашите послания) Директно спусната от Москва.1. Православните, хетросексуални, славяни напред срещу католическите, евро-гейове.2. По добре руски тотален феодализъм от колкото европейски пазарен колониализъм3. Русия ни освободи не ЕU.(На това, че червните били убили Цар Освободител не отговаряйте)4.Само САЩ и ЦРУ се бъркат в чуждите работи, руснаците само седят и мигат тъпо, душиците.5.Това, че са си изтрепали 50 милиона от своите не означава, че биха посегна *** украи

45

Анонимен

преди 10 години

До НИЕУФ...Боже,въведи ни квоти и лимит ни наложи,че така се размножи този свят на ***,долни ку..и и лъжи.Как крадци и мафиотиса"каймака"в обществотои *** неграмотнисе оказват най-имотни?Комунисти,атакистии продажни журналистини налазват като ***......Боже,нещо направи.

44

Христо Георгиев

преди 10 години

С Другарите от квартала сме от БСП но след като Вигенин ни предаде на про-западните фашисти ние снемаме доверието си от него на Партийна конференция и гласуваме за този политик който е за славянството и Русия.В случая господин Волен Сидеров на тези избори ще получи нашият глас.

43

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Я този пак не си е шил хапчетата. Сестра донесете усмирителната риза и морфина.

42

Анонимен

преди 10 години

През нощта срещу петък в Киев горя Бесарабският (БЪЛГАРСКИЯ) пазар. В огъня бяха потрошени търговските сергии от втория етаж на галерията с площ от 200 кв.м. Експертите констатираха палеж с използване на запалителна смес.

41

ха

преди 10 години

Ха,сега го духай Болене !

40

Анонимен

преди 10 години

До 43 ВладимирВладимире,това с доходите не го размахвай на Сидеров и АТАКА след като дружно ГЕРБ,БСП,ДПС отхвърлиха предложението им за повишаване на заплати и пенсии и наказателна отговорност да носят работодатели неизплатили заплати и осигуровки!!Другаде си насочи усилията и от хдруги търси сметка,Сидеров и АТАКА ОТДАВНА знаят,че хората умират от глад и се стремят доколкото могат и колкото им позволи мнозинството в парламента да променят нещо!!

39

Анонимен

преди 10 години

До vesko02с руски рубли...вече инфлационни

38

психиатър

преди 10 години

"Атакист"е диагноза...тежка психическа и интелектуална недостатъчност използвана от руските бабаитски амбиции в България.

37

Владимир

преди 10 години

Държава имаме да оправяме вие ми говорите за Украйна. Какво ме интересува Украйна и Русия? Защо трябва да ме интересуват някакви чужди държави и дали били на дневен ред или не !! Хората умират от глад Сидер АГА, разбираш ли го това? Хората мрът от глад а вие ми говорите за Украйна и Русия някакви две държавички който ваобще не трябва дори да са на месичен ред камоли на дневен! На дневен ред Сидер АГА трябва да е как да се повишат доходите на хората и живота в България не Украйна и русия ти.

36

vesko02

преди 10 години

С чии пари плащаш сметки в брюкселските кръчми?

35

Анонимен

преди 10 години

Той обикновено налита на бой. Чудно ми е да си прадставя дори, че той може да е загрижен. Пак замисля нещо по-така, за да привлече вниманието върху себе си.Ннали идват избори. Кого ли ще успее да залъже, за да продължи с хулиганските си изпълнения по света и у нас, а после изморен от атаките си, да отседне на някое прекрасно място, за да си почине. Богати приятели ще го обезпечат безвъзмездно. Най-много да се сблъскат някъде с Бареков, за да координират действията си, че тотално ги разгадаха.

34

Анонимен

преди 10 години

Русофоби, русофоби защо не имигрирате към любимата Ви Русия? Всъщност защо никой не имигрира към Русия, а всеки към западна Европа и Америка?

33

?!?

преди 10 години

Сидере згърчен червеи, догога ще се гаврят с тебе по-долу си от нищожество. Като *** изтривалка си никои не ще да се отърка в теб. Догога, сидере докога?

32

Анонимен

преди 10 години

Кой да налее ум в главите на тъпия евро-американски слугинаж и съпътстващата ги кохорта коментиращи защитници че:Чрез Черно море сме съседи със страните в този конфликт-Русия и Украйна и нямаме никакъв интерес такъв е под носа ни!Санкциите,които гласувахме в Брюксел подкрепят страна в този конфликт!!Загубите от тези санкции,КОЙ ще ги покрива?Ще теглим отново ВЪНШЕН ЗАЕМ ли да си покриваме загубите,а господарите Ви да живеят 20-30 години от лихвите му!!Това филм за Рамбо,а РЕАЛЕН КОНФЛИКТ!!