57

Анонимен

преди 10 години

Крадеца вика ,дръжте крадеца

56

Анонимен

преди 10 години

Точно "братята" американци трябва въобще да не отварят и дума по този въпрос. Именно те са най-отговорни за прецедента Косово, с който отвориха "кутията на Пандора"... и сега капакът и блокира!

55

Крим.

преди 10 години

Запад започва да мисли рационално! Германия и Франция предпочитоха сътрудничество с Русия. АНГЕЛА МЕРКЕЛ: "Русия остава член на Г-8 вопреки договора за присъединяване на Крим к Русия."

54

Анонимен

преди 10 години

тая баба май пак е изперкала.кои точно държави могат да бъдат обект на агресия.що не ги спомене или пак янките си измислят .и защо не си гледа техните агресии и кавала на Клинтън.

53

kreti

преди 10 години

Ясно САЩ подготвя атентати на територията на Русия

52

До 106-и:

преди 10 години

Айде бе ,сигурен ли си?! Ами южен Ливан, ами Голанските възвишения, ами западния бряг на р. Йордан, ами палестинските територии... всъщност почти цялата им държава е върху анексирани земи!!!

51

Анонимен

преди 10 години

Баба Клинтън да каже защо демократите издигнаха кениеца Обонго да президент? - Май, за да спечелят изборите с черни и латино гласове (93% от афроамериканците гласуваха за Обонго. Та това си е чист расизъм спрямо белите!) Видя се, че Обонго е пълен аматьор в политиката! Путин го финтира отвсякъде! Кениецът е щастлив, че носи скъпи костюми, возят го на самолет и жена му се фръцка с прически и рокли!Стига е ренала баба Клинтън. Докато демократите са на власт Путин ще има още териториални успехи!

50

Анонимен

преди 10 години

При САЩ това се отнася за всички държави по цялото земно кълбоОт Ирак до Югославия, от Виетнам до Куба

49

Алуща

преди 10 години

"НАХЛУВАНЕ ОТ СТРАНА НА БУНДЕСВЕРА , за окупиране на територията на ГДР , за драконова цензура , за арести и посегателства срещу митните граждани срещу жиурналисти"Написаното е плод на твоя възпален мозък, Одисейчо. Обърни се за помощ към хора с бели престилки.

48

Shark

преди 10 години

До 96. А защо не се омисли за изключване на САЩ от ООН, за разпалване на военни конфликти из целия свят и убиства на мирно носеление, а?? Волята на почти 2 илн души беше да минат към Русия. Това е, и светът ще трябва да се съобрази с това. Нали искате демокрация бе. Или само такзи която ви отърва, а Хилари. И тази фраза "отстояване на западните ценности", какво означава!! Означава само едно, не ви отърва това което става и искате да се налагате. После Путин бил като Хитлер. Я пак??

47

Анонимен

преди 10 години

Старицата със сатанинския поглед да си гледа хамериканската *** и да не се бута там, където не й е работа.

46

пред тесен кръг

преди 10 години

Току що световните агенции съобщиха, че Обамата е предложил, Путин да стане президент на САЩ и на Русия. Путин е много по-добър от мен, признал Обамата пред тесен кръг от журналисти.

45

Севастопол

преди 10 години

Вината на Путин е, че преначертава граници, които САЩ вече са преначертали и утвърдили.

44

БАЧКАТОР

преди 10 години

На тая *** рогата,които Бил и посади почват да и притискат мозъка, и затова приказва небивалици.

43

Анонимен

преди 10 години

Близки до Русия страни могат да станат обект на агресия... отстрана на САЩ :)

42

(не)случаен минувач

преди 10 години

До Анонимен"А бе що за хора сте Путин вади танковете вие за Белия дом пишете" - ами как няма да пишат. Белият дом не ги е прибирал...

41

Анонимен

преди 10 години

Да пратиш много поздрави на Моника Люински.

40

Avel

преди 10 години

Гледайте поредицата "The arrivals-Пристигането" във vbox7..Препоръчайте я и на приятели и познати..Разказва се за Новият световен ред.

39

Ойе

преди 10 години

Близки до мъжа ти жени могат да станат обект на сексуално посегателство, *** еврейска подлого!

38

ответна реакция

преди 10 години

Присъединяването на Крим към Русия беше ответна реакция на въоръжения метеж в Киев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да се спасяват.