153

ели

преди 10 години

От всичките империи които си изброил, не е останала нито една.Защо ли? Всички те са били управлявани с твърда ръка.Значи можем да очакваме същата съдба да сполети и Русия. Само не знам точно кога ще стане.

152

еми

преди 10 години

А при неандерталците, политическите противници са били изяждзани, като преди това са били убивани не със железен а с каменен юмрук.Да живее прогреса от камък към желязо!Ти си проповедник на неандерталски морал :)

151

пешо

преди 10 години

Татарите са остатэк от османците турция е искала да си ги прибер *** те като не искал ко да праиш

150

тони

преди 10 години

Просто коментираш или одобряваш разселването на народи и заличаването им с цел запазване на империята ?

149

ицо

преди 10 години

Сталин бил изселил татарите , Сталин бил изселил чеченците , Сталин това , Сталин онова...ТАКА се управлява държава в която е имало 150 ( сто и петдесет ) националности. Многонационална държава се управлява само с железен юмрук иначе няма да изкара много . Да дам ли примери ??Римската импеияВизантияБританската империя Японската империяЮгославияПри всички тях е имало еднолична диктатура А случайно да не знаете как се управлява САЩ ????Под маската на демокрацията тя е най-полицейската дър

148

12321

преди 10 години

На Путин не му трябва цяла Украйна, трябва му една част, тази същата част която трябва и на Запада! Другата, с център Киев, никой не я иска.

147

куби

преди 10 години

Искам и аз да инициирам референдум за присъединяване на части от БГ към Швейцария......който иска нормален живот и бъдеще ще подкрепи.....

146

киро

преди 10 години

Не зная джудист ли е, шахматист ли е Путин, ама ги врътка както си поиска...., а ония копче не смеят да му кажат само мигат на парцали и се молят по-скоро всичко да приключва.

145

ели

преди 10 години

БРАВО !Постави ги на място тези *** !В 15,16,17 векове 80% от бюджета на Британия се е формирал с парите от търговията с роби. 250 г. САЩ експлоатираха робски труд.Единствената държава в света с най-демократично разделение по национален признак е Русия.Всяка нация е самоопределена.Ако днес Тексас поиска самокстоятелност, утре ще лъде на пепел.ЕВРОПО ЛУДНИЦЕ ВАВИЛОНСКА ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЛЕТА.НЕМЦИ И АНГЛИЧАНИ,ФРАНЦУЗИ И ИТАЛИАНИ САКАТ ДА СМЕ ПОД РОБСТВО-Българска народна песен.Казал е на

144

еми

преди 10 години

та нормалните хора да са далеч от *** кат теб.

143

пешо

преди 10 години

Съветската пропаганда е оставила неизлечими отпечатъци върху мозъците на много българи

142

тони

преди 10 години

"Що българите ходят по европа и сащ като в русия е по хубаво Отговор :"Защото ако Русия беше направила етническо прочистване на един цял континент както в Америка бяха избити 100 милиона местни, защото ако Русия беше използвала столетия наред робски труд от Африка както Америка където жертвите от робството са над 20 милиона, защото ако Русия не беше съсипана и дала милиони жертви от еврейксия експеримент наречен болшевишка революция и спонсориран от фамилията Ротшилд, сега американците щяха да

141

ицо

преди 10 години

Путин се провали в опита си да модернизира Русия и сега иска с пропаганда и инвазии да си запази власта

140

12321

преди 10 години

Поне 20 години роби на "демократичния запад " е това ще стане

139

куби

преди 10 години

На руснаците от Крим са им достатъчни икономиите с наема на базата в Севастопол. а рейтинга от политическия успех и престиж, особено в постсъветското пространство, е допълнителен плюс! Да не забравяме и възможностите това да се повтори в още поне три "украински" региона! А иначе Украйна си беше безвъзвратно загубена ;) Да видим какво ще стане с това, което остава сега!

138

киро

преди 10 години

За зенитните комплекси не знам, но изтребителите със сигурност не са били ПАК-ФА, които още се тестват.

137

ели

преди 10 години

Сега даваха по РУССИЯ 24 новите зенитни комплекси С-400 от ново поколение пристигнаха в Москва. Първите 50 бройки изтребители от пето поколение ПАК ФА/Т-50 вече пазят Московското небе.

136

еми

преди 10 години

Много са ми смешни всички, които пишат срещу ЕС тук. Заливали ни били с евтини стоки. Ами започвайте да произвеждате и вие продукция със същото качество и на същата цена, и ще ви я купувам. Не можете? Явно до толкова ви стига капацитета. Другото нещо, което ми направи голямо впечатление е, че повечето пишещи тук нямат и основни познания по икономика - такива от обща култура. Ако чак такъв проблем ви е вносът на чужди стоки, другари, искам да направите една малка справка относно периода 2005-2008 година (преди световната икономическа криза). Тогава безработицата..

135

ПЕШО

преди 10 години

а вие разбрахте ли на времето кой запали партийния дом? вече не помним, нали? ама още сърбаме попарата на омразата, на разрушението и на бедността. Е подобни на тия у нас бяха и тия на Маидана. Само че руснаците не са като нас, знаят си цената. затова и великата западна цивилизация все гледа към тях и ако може да ги прилапа, да им вземе акълите, богатствата и да ги направи като себе си - гейове, наркомани, по 3-4 пъти развеждащи се. четящи комикси и гледащи *** телевизия. да, ама не.

134

Божо

преди 10 години

Днес путин присъединява Крим, утре Китай присъединява Сибир и .......!!! Русия е една загниваща империя, която, за съжаление, има ядрено оръжие :(((