97

майдан

преди 10 години

Лелееее! Колко страшно! Руснаците ще си го преместят е другия крачол!

96

Ох олекна ми

преди 10 години

Щом и НАТО се изказа ще отида ... да си отворя една бира за здравето на ВВП

95

Анонимен

преди 10 години

Ще си го преместим!

94

Анонимен

преди 10 години

ВРЕМЕ е ЗА РЕФЕРЕНДУМ НА ТЕМА НАТО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ И ВОЕНЕН СЪЮЗ СЪС РУСИЯ!КОЙТО ИСКА ДА ГО ПАЗИ ТУРЦИЯ ПРАВ МУ ПЪТ!

93

555

преди 10 години

Че кой е НАТО да признава или не признава политически събития? Много на сериозно се вземат новите ни приятели и ако нашите политици не се усетят, ей така на майтап ще ни умиротвирят и нас наякой ден. Като Кипър например.И по същия начин ще ни защитят.Като Кипър, например.

92

Анонимен

преди 10 години

Разбира се че трябва да признаят волята на жителите на Крим. И да се готвят за Кърджали

91

Анонимен

преди 10 години

Браво на "десните " в Европа в това число и в България. Които като матросовци защитават решението на комунистическият диктатор Хрусчов който в качеството си на първи секретар на комунистическата партия на съветският съюз подари Крим на Украйна .Те това не може да е истина .

90

Анонимен

преди 10 години

Обама към Кери: Аз нещо не разбрах... тея 5 милиарда които хвърлихме в украина, ние купихме на руснаците Крим?Кери: да господин президент, просто така се случи, че ние купихме на руснаците Крим.Обама: А с останалите пари планирате да им купите още подаръци?Кери: господин президент ние така и не можахме да разберем как става така че ние наливаме там пари а руснаците получават нови територии... там Путин мъти водите...Обама(тъжно) ех... иска ми се и аз да можех като него...

89

Анонимен

преди 10 години

Дреме им на руснаците за НАТО ,Обама и пр. смешници ...по гадното в случая е ,че се набиват твърде много двойните стандарти по отношение на Русия и Сърбия и Косово ...всички помнят косоварите какви изпълнения правиха ,армии за освобождение,терористични актове в суверенна страна като Сърбия ,колко православни храма унищожиха и всичко това със съдействието на САЩ и НАТО -е да ама Русия е твърде голям залък и ще им приседне -лошо е в случая че и нашите папагали пригласят на опорните точки на САЩ.

88

муспи

преди 10 години

А моето мнение е че не ние сме си го избрали, а са ни завладяли хазарите!

87

Анонимен

преди 10 години

До Василев г-н василевич нетили писна цял ден даго дъвчеш тоя мизерен агент на цру,ти нали разбираш че за руснаците ада е като дисни ленд

86

чичо М

преди 10 години

ГОЛЕМ ПРАЗ

85

Discovery

преди 10 години

До 98:Ето ти мойто мнение... първо, ако обичаш НЕ пиши с главни букви, второ мнението ми е, че типично по български все някой друг ни е винов за дупката, в която живеем. Ако не са ***, ще са турците, ако не са турците, ще е ЕС, ако не е ЕС ще е САЩ, ако не е САЩ ще е Русия... все някой ни виновен на нас. Ако излезем от ЕС нищо няма да се промени... най-много да чакаме, като гламави, за визи и ние да видим свят. Еййй... пиянде квартално такова

84

пред тесен кръг

преди 10 години

Току що световните агенции съобщиха, че Обамата се е отказал да бъде президент на САЩ. Обамата е предложил, Путин да стане президент на САЩ и на Русия. Путин е по-добър от мен, признал Обамата пред тесен кръг от журналисти.

83

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

82

Анонимен

преди 10 години

СПОРЕД ВАС КАКВО ЩЕ СТАНЕ,АКО ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС И НАТО НИЕ? МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ СМЕ МНОГО ПО -ДОБРЕ! ХРАНАТА ЩЕ Е ЕВТИНА,НАША И ИСТИНСКА,ГОРИВАТА И СУРОВИНИТЕ ЩЕ СА ЕВТИНИ,ЩЕ ТРЪГНЕ ДЪРЖАВАТА НАПРЕД,КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ И ОЛИГАРСИ ЩЕ БЪДАТ СМАЗАНИ,ВСИЧКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В ДЪРЖАВНИ РЪЦЕ,ЖИВОТА ЩЕ СТАНЕ ПО-ХУБАВ И СПОКОЕН. ....ДАЙТЕ МНЕНИЯ!

81

Анонимен

преди 10 години

Всичкия газ и нефт отива към Китай и руснаците пак щракат с пръсти! Искам обаче да видя газ и нефт в "бутилка" от САЩ....--------------------има ги в Кауфланд, само че в консерви!

80

Анонимен

преди 10 години

И КАКВО ЩЕ НАПРАВИ НАТО ???????? МОЖЕ БИ ЩЕ БОМБАРДИРА МОСКВА - СМЕХ СМЕХ ГОЛЕМ . СМЕХЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

79

Анонимен

преди 10 години

След разпадането на СССР американците решиха, че могат да нарушават всички писани и неписани закони.Това време вече отмна. Големият лузър в случая е ЕС, втова число и България.

78

Анонимен

преди 10 години

Какви са тия НАТО - държава ли са , що ли? Откога трябва и НАТО да признава някого, за да е легитимен?