60

Анонимен

преди 10 години

Крим е руска територия до 50-те години! Там живеят руснаци! В Кърджали живеят българи, които говорят на туски! Бащите и дедите им са същите - туркоезични българи! Сравнението е неуместно!

59

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ как пък ще ни спреш???

58

Анонимен

преди 10 години

До ИзабелАко искаш нещо такова да последва у нас си много далече от истината нашта..Ако ти се ходи било в Русия,било в Турция,Гърция и къде ли не,хващай пътя,тука е България в исторически план сме по-европейци и от западняците и там ни е мястото и никви референдуми за щяко и не щяло,когато ние сме имали държава с това име другите страни не ги имало.Дреме ми за Руснаците или АМериканците

57

Анонимен

преди 10 години

"В този ред на мисли: Турската лире се приема за официална валута в области Кърджали, Разград, Смолян и часто от Русе, Благоевград, Пазарджик и Пловдив."Мечтай си хамериканска подлого, мечтай си. :)

56

Анонимен

преди 10 години

Да живее независим Крим. В този ред на мисли: Турската лире се приема за официална валута в области Кърджали, Разград, Смолян и часто от Русе, Благоевград, Пазарджик и Пловдив. Българският лев може да се ползва паралелно до 2016 година.

55

Анонимен

преди 10 години

Квичете в агония сороски и прозападнали ***! Крим е руски и шебека Обама заедно с брюкселските плъхове получиха един корав отзад. мухахахах

54

Анализатор

преди 10 години

Лицето В.П. упоритео тласка Русия към Световна изолация и насъска украинския народ едни срещу други, изпращайки военни без знаци. Това е новото лице на "легалния" тероризъм, покрит с огромна диктаторска власт!Жалко за руснаците, накрая те ще страдат...

53

Анонимен

преди 10 години

какви патерици, какви 5 лева? керчанския пролив, който свърза азовско с черно море, е 4 - 7 км широк..като искат и магистрален мост ще построят за 6 месеца..то по тази логика, гърците да се откажат от всичките си острови, че нямат газови връзки и асфалтов път,а? това да им е проблема на руснаците...:)..аз лично бих се загрижил заради изказването на украинския националист, че щял да саботира газови тръби и да взривява руски ядрени обекти..кой знае какъв самагон е пил..

52

Анонимен

преди 10 години

Аз изключително се кефя от това как Путин го направи на Обама и Европейските чичковци. Заслужава си да се преименува на Курин.

51

до harbinger

преди 10 години

"поне 4-5 години ще е на патерица, тъй като няма нормални транспортни връзки с блануваната си Русия. Ток, газ, транспорт всичко е през Украйна. Мислете преди да пишете."Е й? Гражданите на Крим очевидно вече са помислили над това и освен това не виждам кое те кара да мислиш, че тока, газта и водата ще бъдат спрени дотогава, предвид че вече трябваше да бъдат прекъснати, а не са.

50

Анонимен

преди 10 години

49-ти, из нета има доста инфо, че Либия на практика е разделена. Провинциите с петрола са се откъснали от централната власт и са придобили автономия, която е въпрос на време да се превърне в суверенитет... А в Ирак същото се случва с териториите населени с кюрди, те отдавана драпат за отделяне и в тях централната власт няма влияние.

49

Изабел

преди 10 години

Надявам се това да последва и у нас!

48

do kapitalist

преди 10 години

Greshka si brat , rusnacite ne sa pove4e ot 150 miliona ,kolkoto e Bangladesh s teritoriq 1.5 po -glqma ot Bulgaria.

47

Анонимен

преди 10 години

до53....Ес ли ти е виновен за беднотията ***? Все едно че те си избраха БСП и ДПС както и Гице за 10 години,весе едно те ти назначиха Пеевски в ДАНС,все едно те пуснаха от затвора Маргините и Алексей Петров с чисти досиета.Те ли са виновни че няма осъден политик?

46

Анонимен

преди 10 години

"Ирак и Либия ще се оправят преди нас защото са ги освободили Американци а не Руъснаци"О, да! Ирак и Афганистан вече 10 години се "оправят" след като ги демократизираха, така са се орпавили, че не можеш да разбереш вчера ли са били бомбардировките или пред десетилетие.

45

Анонимен

преди 10 години

до 48.....Въпрос на време е Ирак и Либия да се оправят,за това трябва много дълъг период,но пак ти казвам,това ще се случи защото неса ги освободили Руснаци а Американци.....ние вче 25 години неможем да се оправим от Руско влиание нали?

44

harbinger

преди 10 години

До до harbringerДа, това е важно са руските военни, и те ще наливат пари в нея, и косвено евентуално покрай това ще захлебят някакви публични домове, които ще трябва да обслужват руските военни. Крим, още поне 4-5 години ще е на патерица, тъй като няма нормални транспортни връзки с блануваната си Русия. Ток, газ, транспорт всичко е през Украйна. Мислете преди да пишете.

43

капиталист

преди 10 години

Добре че Руснаците са с визи за ЕС,иначе представете си 300 милиона бедни руснаци ако тръгнат към Европа какво ще стане? Все пак престъпноста в Русия е 2 пъти по голяма от тази в САЩ

42

до harbringer

преди 10 години

"Какво толкова има в Крим, че да се изливат там бленуваните от теб руски милиарди."Ами първо там се намира стратегическа важната за Русия военоморска база и второ голяма част от населението са руснаци. Повярвам ми, сега ще започне надпреварата между Изтока и Запада кой по-бързо ще възстанови своята половина от Украйна.

41

Анонимен

преди 10 години

Ирак и Либия ще се оправят преди нас защото са ги освободили Американци а не Руъснаци