14

;)

преди 10 години

Данните са един самолет не са "едностранен" процес! Демек самолетчето си изключва буксата и край - никой не може да го види и чуе повече. Истината явно е много скандална и се крие. Какъв Бин Ладен търсиха със снимки от космоса , какви Садамовци търсиха (И НАМИРАХА) , та това е като игла в сено в сравнение с това да търсиш САМОЛЕТ!И какво се оказва , летищата бъкани с проверки , със системи с всичко възможно . Накрая пилота изключва буксата и слага шапката невидимка айде моля ви...

13

...

преди 10 години

С това "изчезване" на голям пътнически самолет с около 300 човека доста неща увисват във въздуха. В днешно време ни създават илюзията ,че всичко е контролирано,че технологиите са толкова развити,че такъв вид мистерии са абсурдни, но ето ,че изведнъж се случват. За мен това е невъзможно , въпреки ,че съм един лаик по темата. Има нещо гнило. По същата логика всеки самолет си "изключва" предавателите (или каквото е там) и отива да се забие където си пожелае. Няма как да не се проследи цял самолет!

12

Сандо

преди 10 години

руснаците показаха на света кви оръжия имат по повод патакламата в Крим. Тоя самолет няма да бъде намерен никога !

11

Анонимен

преди 10 години

Доколкото си спомням от казармата, радарите са натроени да не засичат на по малко от 100метра заради птиците, а и има различни възвишения които също пречат.Спроред мен самолетът е паднал, но на теория би могъл дабъде отвлечен без да го засекът, а дори и да го засекът често пъти има объркване с ято птици! Въпроса е, кой би искал да го направи!??

10

kreti

преди 10 години

Талибаните са знам , САЩ трябва да остане там и да дарява Демокрация и да контролира производството на МАК. Не може да има недемократична търговия с макови продукти.

9

Анонимен

преди 10 години

егати радарите, цял самолет не могат да хванат, какво остава за някоя балистична ракета.

8

Анонимен

преди 10 години

още в началото на статията личи колко прости хора има.самолета минал под радарите.това да не ви е моста на селската река да минеш под него.ЗНАЙТЕ,не е възможно такъв голям летящ обект да преодолее какъвто и да е радар.просто самолета си е там нейде на дъното до Титаник

7

Анонимен

преди 10 години

v Stolipinovo tri cigi prodavat motor, krilo i kompiutr ot nekakv samolet.starsinata gi pita a drugoto krilo i motor , i teh li prodavate- ne, rekli cigite- teh ve4e gi prodadohme

6

ИСТИНАТА

преди 10 години

САМОЛЕТЪТ СКОРО ЩЕ УДАРИ НЯКЪДЕ ,В МОМЕНТА ИЗЧАКВАТ УДОБНИЯ МОМЕНТ ИНСТАЛИРАТ МУ ТЕРМОЯДРЕНА ГЛАВА ,САМО ГЛЕДАЙТЕ ,НО КЪДЕ ЛИ ЩЕ УДАРЯТ ?ТО ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ .КАКВО ТУКА НИ ЗАБЛУЖДАВАТ 10 ДНИ.ЦИРКАДЖИИ.

5

Мъдурлър

преди 10 години

Отвлечен е от извънземни и прикриват....

4

Анонимен

преди 10 години

талибани могат да карат боинг и да изключват локаторихахахаха(новина за дебелите макдоналдси пред телевизора)

3

ДИМокрация

преди 10 години

Спецназ США захватил северокорейский танкер с нефтью

2

Анонимен

преди 10 години

Военните радари в региона ( а и не само) "виждат" всичко от 10 метра височина нагоре! Този самолет, с размери на футболно игрище трудно се "кара" на 10 метра от земята, особено с релефа в региона!

1

!

преди 10 години

Онзи район се наблюдава постоянно от сателити, тоя самолет да не е носна кърпичка, че някой да си го скрие в джоба?