632

(не)случаен минувач

преди 10 години

Нека платените драскачи престанат да сеят заплахи за референдуми в България, а да се орамотят малко и да използват главите си по предназначение...

631

Просто питам

преди 10 години

Не знам защо някои се съгласяват с този референдум. Ако можеше така, до сега отделните области на България да се бяха присъединили към Турция, Германия, САЩ кой къде му душа сака. И понеже подозирам, че не сте съгласни България да се дели и ще ми нацъкате минуси, питам защо за Украйна може, а за България не може? Благодаря предварително за отговора!

630

ЧЕСТЕН

преди 10 години

до анонимен-Искaме референдум в облaст Кърджaли зa присъединявaне към Турция! Кърджaли е Турция!-----------ВАШЕ ПРАВО Е ДА ИЗБИРАТЕ КЪРДЖАЛИ ДАЛИ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ.

629

Развитие

преди 10 години

Всички помним срещите на ББ е Президента в Пловдив с турските представители на властта на затворени врати и създаването на "свободна " зона управлявана от турските власт м/у Ямбол и Кърджали, както и стремоглавото развитие на инфраструктурата само в южна България.Наречете ме параноик ,заблуден и т.н , но така са мислели и сърбите и украинците.А исторически Източна Румелия си е турска и се присъединява с България незаконно.Няма нужда да изкривяваме историята както на нас ни е удобно.

628

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо спорите. Народът направи своят избор.

627

Анонимен

преди 10 години

Искaме референдум в облaст Кърджaли зa присъединявaне към Турция! Кърджaли е Турция!

626

Анонимен

преди 10 години

След като 95% процента искат да се отцепят то не разбирам какво иска Запада???"Глас народен-Глас Божи " е поговорката.Нали живеем УЖ в демокрация???

625

Анонимен

преди 10 години

Haide mama na ti kolo rubli idi kupi edna vodka da si izmia zybite :D

624

Анонимен

преди 10 години

Изключително опасен прецетент, който се нарича обикновенно "демографски империализъм". Най-вероятно след този, наред е България. Единственият полезен ход, който виждам е да се иницира референдум и се проведат преговори с Турция за финансови конпенсации - инфраструктура, пропуснати ползи и пр. Това трябва бързо да направи и Украйна с иск за около 500 милиалда евро към Русия.

623

НЯМА КВО ДА СТАНЕ

преди 10 години

АБЕ ИЗХОДА Е ЯСЕН - ВОЙНА ДО СЕДМИЦА ,ЗАЩОТО ТУК НЕ САМО ИНТЕРЕС НА РУСИЯ , А СЕ И НАРУШАВА ДОГОВОРА МЕЖДУ ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА И ТУРЦИЯ(А ТУРЦИТЕ СЕГА ЩЕ СИ ГО ИСКАТ)ПРОСТО НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД,МНОГО ИНТЕРЕСИ ИГРАЯТ ТУК...

622

Свобода

преди 10 години

Постояно ни се втълпява че е невъзможно да се развалят антибългарските договори!Защо са засекретени??Дайте да видим ,кой и на каква цена ни е продал!!!!

621

Свобода

преди 10 години

Истината е че българите,прикриваме страха си с "толерантност"!На всеки му е писнало от *** и продажните политици.НО ?????Вместо да заеме позиция се крие !!!!Страх го е дори да се възпротиви!Веднага ще го обявят за "комунист"!!!

620

Свобода

преди 10 години

От както сме "европейци" ,се топим за сметка на ***! Навсякъде се развъжда ислямизъм,който скоро ще доведе до разделянето на майка България!!!Децата ни се развиват озлобени и неграмотни!Здравеопазване,икономика,селско стопансто,туризъм и овцевъдство....въобще няма да ги споменавам че ме е срам!!!А бяхме водещи!!!НЕ на ЕС!!!

619

лайт ъф блу

преди 10 години

Демокрацията на всякъде по света може да се оприличи на каишка на куче. Силно развитите демокрации разполагат с по дълга каишка така ,че народното псе има възможността да си мисли ,че е свободно. А щом тръгне да изучи границите на свободата си го бият и на това му викат демокрация. Навсякъде по света е така. А го май е просто порнокрация ха ха ха

618

явление

преди 10 години

Утре примерно турското малцинство в България ще поиска да си направи автономна област кърджалийския регион и същите тия радетели за демокрация ЕС и Америка ще ги подкрепят.Защото знаят Римският принцип - "разделяй и владей !!!"А ЕС не правят ли старата глупост на СИВ ? от печелещите взимат и бутат пари на фалиращи държави ....е га го у ЕС а ...дълго няма да просъществува с такава соц политика.

617

Анонимен

преди 10 години

Анонимен светльо , ама друг пътл като знаем Кой му Пи Ар

616

Бивш демократ

преди 10 години

"Демокрацията" е една ИЛЮЗИЯ!Заблуда че колкото повече работим ще получаваме повече!!!!ЕЕЕЕЕ какво стана ??Работим,като роби за да ни се обясни че сме мързеливи и некачествени ...за мизерни заплати!!!!А "работодателите",половината са полуграмотни ,поставени лица на някой си !!Харчат си милиони изкарани на наш гръб .Това ли е ?????Стига с тази толерастия!!!

615

Лицемерие

преди 10 години

Фашистите от майдана завзеха властта чрез убийства на полицаи и протестиращи!!!ЕС ,разбра кой е наел снайперистите и продължават да подкрепят тези терористи!!!!!Хора вие нормалнили сте че искате още да сме в този двуличен сьюз????За тях България винаги ще е от другата страна на монетата!!!!!С едната ръка ще ни грабят с другата ще ни подтискват!!!

614

Анонимен

преди 10 години

Предполагам, че в Русия няма *** за миене и всички новоприсъединили се ще бъдат назначени като директори и астрофизици

613

Лицемерие

преди 10 години

Естественно че ЕС ще е против "референдум" !Ми че те така утре всички ще искат да се освободят от "демокрацията"!Друго си е да имаш великото право да миеш кенефите на господарите си !!!Друго си е да имаш върховното право да робуваш на *** !!!Демокрация,означава да имаш право на избор! ЕЕЕЕ дайте ни право да избираме!!!!