156

Анонимен

преди 10 години

Временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Браян Далтън предизвика усмивки и весели споглеждания сред присъстващите на първата копка на нов социален център в Кюстендил, след като доведе съпруга си мъж, пише в. "Струма".Далтън и екзотичният красавец Анандарупа Сананасвачи са двойка повече от 20 години. По време на обръщението си Браян Далтън официално благодари, че е бил поканен в Кюстендил със съпруга си !

155

Внимание!

преди 10 години

Спец отряда да мине спешно през Банкя. Там има една куха тиква която чува гласове, мисли се за слънце и има цял куп криминални проявления + бизнес интереси в сивия сектор. Къде е държавата питам аз?

154

gosho

преди 10 години

Kakvo izobshto se zanimavat da pregovarqt s tezi psihopati da strelqt na meso i tva e !

153

Анонимен

преди 10 години

До до ЦецоА на тебе, даде ли ти разрешително ?

152

Анонимен

преди 10 години

До BGN 163Охранителя в Сливен беше прострелян в началото на нападението,нали не мислите, че във всяка банка, полицията държи по няколко полицая да чакат дали някой псих няма да дойде да стреля. Очевидно е че преднамерено злословите срещу Цветанов, само за да плюете.

151

до Цецо

преди 10 години

Че нали ти бе Цецо му даде на тоя разрешително за оръжие, срещу кого скачаш сега

150

Анонимен

преди 10 години

До АнонименMоже Цветанов и да не е трябвало да огласява Юнаците от Г,Оряховица, нека да си слагат бебета по фризерите, но поне не е пращал хората си на ненужна явна смърт.

149

Холи

преди 10 години

Ама именно по времето на Цецо трябвало да го заключат този психопат въоръжен до зъби ама ги домързяло... Ето резултата....

148

Ц

преди 10 години

Цецооо, цецооо, а по твое време колко непрофесионални акции имаше...

147

ФИЗКУЛТУРНИКА

преди 10 години

да не се обажда. Не сме на физзарядка

146

цъцко специалиста

преди 10 години

да, цветанов проведе много успешни акции без убити полицаи. например: нахълта със спец части при непълнолетно момиче в кърджали и й счупи ребрата, защото се съмнявал, че гаджето й бил сводник. прати маскирани да изкъртят апартамента на човека-глас. арестува семейство крупни престъпници пред килера им в софийско с 3 стека цигари. 9-има с калашници арестуваха министър у тях (дето се оказа невинен); в 6 сутринта подобна група насочи зареден автомат към 2 годишно дете и майка му в спалнята им.

145

Анонимен

преди 10 години

Темата ще бъде коментирана от всякакъв вид професионалисти.Акъли ще дават знаещи и незнаещи и мине ,не мине време ще запеем старата песен на нов глас.Коментира се отношението на психично болния човек към учениците.Но никой не коментира как поотраснали печлимета се държат с психично болни хора по улиците.Ритат ги ,блъскат ги и ги подлагат на адски тормоз.Опитите ми когато ставам очевидец,да ги спра,са почти безрезултатни.Отношението на "нормалните" към "лудите" е смразяващо

144

BGN

преди 10 години

В сливен нямало убит, нали и там беше прострелян единия охранител, бе ***, късмет, че не го убиха !!! нашия биг по- мъжки от другите.......

143

Анонимен

преди 10 години

Професионализма на този *** го виждаме ! Вече започват хората да печелят дела срещу държавата в Страсбург благодарение на неговите акции !

142

Анонимен

преди 10 години

ЕТО ГО ПРОФЕСИОНАЛИЗМА НА ЦВИНОКИО !!"Стрелецът от Лясковец Петко Петков е трябвало да бъде обезвреден още през 2012 г. На пресконференция Светлозар Лазаров разкри, че още през 2012 г. е имало заповед за подобна акция. Главният секретар на МВР не посочи имена, но неофициално се твърди, че операцията е била спряна от предшественика му Калин Георгиев. "

141

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми хейтъри. Само едно ще ви кажа. Цветанов проведе безброй акции без загубили живота си полицаи. Йовчев за половин година и вече допусна фатална грешка.

140

Анонимен

преди 10 години

"Не мога да ви кажа 2010 г. какво е имало...как ще можеш, като през това време слухтеше лекари в болници, биеше момичета и певци по апартаментите им и арестуваше крупни контрабандисти с 4 кутии цигари бандерол в софийските села?

139

Анонимен

преди 10 години

и откога криминално проявените с по три висящи сериозни дела взеха да дават акъл коя акция е професионална? а едното от тези дело е ТОЧНО за липса на контрол и професионализъм..де'ба и държавицата мизерна и наглеците..

138

Аспарух

преди 10 години

Акцията в Лясковец непрофесионалнаКаза бившия министър с най-много сбъркани адреси и хора при акции на МВР с най-гръмки наименования.Изглежда циркът герб страда от сериозно увреждане на краткотрайната памет...

137

Анонимен

преди 10 години

Кутев пак е развързал кесията...