102

Аномален

преди 10 години

До Анонимен, 80 "без чужди наблюдатели.."Истината е , че от вчера в Крим пристигат многобройни наблюдаващи от много държави. Има дори от Япония.

101

(не)случаен минувач

преди 10 години

До Анонимен от 80Що за нелепи разсъждения, що за т*пи аналогии... Защо заемате страна поставяйки се вътре в събитията. Вярно е че тези събития ни засягат и именно заради това разсъдете къде има полза за България, а не кой е по-велик - Путин или Обама.Турция не може да има претенции за Родопите или за нещо друго - там тя е била неканен гостенин. Или приемника на Византийската империя - днешна Гърция да си поиска Константинопол (Цариград) и половината Мала Азия (всъщност защо половината).

100

Анонимен

преди 10 години

Фашингтон

99

до 106

преди 10 години

"Мили червени тролчета, Русия освен да убива и да воюва друго може ли? Ако нямаха петрол и газ и бананова република нямаше да са, защото и банани не растат там!"Мили чичосамов ***, нека да погледнем колко инвазии има САЩ за последните 69 години- 69 инвазии, така че да приказваш, че Русия можела само да убива и воюва, е меко казано неуместно. Изказването ти за ресурсите на Русия са тип детската градина, то и САЩ ако нямаха ресурси щяха още да гонят бизони с коне и ласо.

98

Свидетел

преди 10 години

"На един от камионите бил натоварен бронетранспортьор.", а на друг камион - подводница.Поредните тъпотии ....

97

Анонимен

преди 10 години

от 110падон..Оланд

96

ТИМ

преди 10 години

Успех на утрешния референдум!

95

Анонимен

преди 10 години

Временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Браян Далтън предизвика усмивки и весели споглеждания сред присъстващите на първата копка на нов социален център в Кюстендил, след като доведе съпруга си мъж, пише в. "Струма".Далтън и екзотичният красавец Анандарупа Сананасвачи са двойка повече от 20 години. По време на обръщението си Браян Далтън официално благодари, че е бил поканен в Кюстендил със съпруга си !

94

Анонимен

преди 10 години

Мили червени тролчета, Русия освен да убива и да воюва друго може ли? Ако нямаха петрол и газ и бананова република нямаше да са, защото и банани не растат там!

93

Анонимен

преди 10 години

Русия има подкрепата на Китай. Тия две държави заедно могат да воюват с целият останал свят и да го разбият! Т'ва е истината.

92

Анонимен

преди 10 години

102Върви при Уил Смит да те светне, че нещо си бъгнал :-D:-D:-D

91

Анонимен

преди 10 години

До НФБМоже да паднат в 300 града --ама може и да не паднат ! А ако САЩ изкарат Летящите чинии с пилоти като Уил Смит кво ще стане не ми се мисли. Сбогом на братушките !!!

90

НФБ

преди 10 години

До АнонименТО И 80% ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ВОЙНА С РУСИЯ..90% ОТ АТЛЕТИТЕ УЧАСТВАЛИ В СОЧИ СА ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА САЩ И ЗАПАДА ЗАЩОТО ВИДЯХА ЕДНА ДРУГА ИСТИНА ЗА РУСИЯ,,,ИМА МИЛИОНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ НА ЗАПАД КОИТО СА ПРОТИВ ВОЙНАТА С РУСИЯ И ВСЯКАКВИ ИКОНОМИЧЕСКИ БЛОКАДИ..

89

Анонимен

преди 10 години

Където Крим там и Константинопол на 1 хвърлей място е.

88

НФБ

преди 10 години

До АнонименНИКОЙ НЕ ОТРИЧА ЧЕ САЩ И ЗАПАДА ИМАТ ПОВЕЧЕ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ ОТ РУСИЯНО РУСНАЦИТЕ СИ ПРАВЯТ ПРОСТА СМЕТКА И ТЯ ПОКАЗВА ЧЕ ДОРИ ОТ 3000 РАКЕТИ С КОИТО РАЗПОЛАГАТ САМО 300 ДА ПАДНАТ В ГРАДОВЕ КАТО НЮ ЙОРК ЛОНДОН БОСТОН ВАШИНГТОН,,ПАРИЖ,,БЕРЛИН,,ТОВА ПРАВИ 300 ГРАДА ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА..НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ..РУСИЯ НЯМА 300 ИЛИ 3000 ГРАДА КАТО ПОТЕНЦИАЛНИ ЦЕЛИ ЗА ЗАПАДНИТЕ РАКЕТИКОЙ ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ..ПОМИСЛИ...ИНАЧЕ МОСКВА И ПЕТЕРБУРГ ЩЕ СА РУИНИ

87

Анонимен

преди 10 години

До АнонименХората в Русия са си объркани още от" Великата октомврийска социалистическа революция" !!!

86

Анонимен

преди 10 години

По данни на социологическия център "Левада" 21 на сто от жителите на Русия биха подкрепили изпращането на войски в Крим. 83 процента обаче са разтревожени от възможността за въоръжен конфликт с Украйна. "Хората в Русия се объркаха окончателно", коментира "Независимая газета".

85

Анонимен

преди 10 години

Най-добре ще е просто да не се месим. Да оставят украинците и руснаците сами да се оправят.

84

На страха..

преди 10 години

на страха оите са големи!Това са руски туристи с кораб - ракета! "Новите украинци" нали се чудеха кой ще им ходи да летува там - ето кой! Така ще им се подпомогне загиналата икономика :)Пак руснаците да им помогнат, хамерите туристи хич ги няма!

83

стига вече

преди 10 години

До АнонименАха и свободна радиоктивна търговия. Я стига нека да има сериозни проверки на границата с Украйна. Около Чернобил има силно заразени с радиация области - каква е гаранцията, че няма в Европа да се движат заразени с радиация стоки. Все пак периодът на полуразпад на уран е 20 000 години. Нещо грамотността е сведена само до кухи лозунги.