9

Фройд

преди 10 години

То, първо трябва ти внимание на себе си да обърнеш !

8

Бънди

преди 10 години

Сигнала е от 2010 година, което означава, че и вашата партия е зяпала гаргите.

7

Анонимен

преди 10 години

Мумитрол ! :)

6

Анонимен

преди 10 години

Обаче ако отида пред Народното събрание и метна 1 л.айно веднага ще реагират. Или ако на изборите за евродепутати се изтипосам пред моята си секция с табелка в ръце "Продавам глас за 25лв и 1 кебапче" пак веднага ще реагират. Иначе за *** и схемите за купуване на цял квартал гласове не реагират. Няма държава, няма полиция, няма съд, няма закони, няма ред, няма здравеопазване, няма образование, нищо няма. Скоро и нас няма да ни има.

5

PROSTA

преди 10 години

ТОЛКОВА ***, ***, ТА ЧАК ВДЛЪБНАТ ИЗРуД КАТО ТАЗИ Е САМО ШЕФЪТ Й ТИКВАТА

4

:)

преди 10 години

Да тревожно е така е сигналите са от 2010,я да помислим 2010-2011-2012-2013 че то май вие не сте реагирали Герберчетата :)

3

er

преди 10 години

а де, от 2010 г. този крещи по децата, а тогава ББ и ЦЦ управляваха.

2

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Че трагедията е огромна е повече от очевадно!!! Не разбирам само, защо пак се намесва политиката!? А щом се намесва тя, ще се намешам и аз! Колко мандата, включае и към днешна дата е кмета? От коя партия е? Кои са кметовете на съседните градове Велико Търново и Горна Оряховица? Болниците и диспансер и те бяха с ръководства от КОИ калинки? Защо не са си свършили работата? Защото бяха заети с подслушването на граждани? Преди да се търси държавата се пита, какво направиха от общината? Всичко води к

1

Анонимен

преди 10 години

Че кой да реагира, кой ,кой, кой? Близо един милион държавни хрантутници дремят само за заплати.