198

Отворко

преди 10 години

Ако някой си мисли, че *** е социалист, жестоко се лъже!!! Той е неолиберален гей от станишковата педераска кохорта!!!

197

Анонимен

преди 10 години

Местан работи за Турция , Сидеров - за Русия , Станишев - за Украйна. А за България ??? За България работят балъците за да хранят *** и пенсионерите !!

196

666

преди 10 години

До 294. Да снеме подкрепата си към БСП-ДПС е тогава ще призная това, което казваш за вярно!!

195

Анонимен

преди 10 години

В последните месеци Волен Сидеров е перфектен, безупречен е във политическите си действия, държи се като национално-отговорен политик и истински държавник.

194

Shark

преди 10 години

Иначе за Вигенин е напълно прав, в момента този пикльо ни вкарва в голяма беля.

193

Shark

преди 10 години

До 285 Ами Волен Сидеров също измами гласоподавателите си. Аз съм един от тях и се чуствам измамен. Не съм гласувал за него да подкрепя БСП и турците, ако исках така щях направо за БСП да гласувам. А постоянно повтаряше че ДПС е противоконституционна партия. В предишния парламент подкрепяше Бойко щото щели да дойдат БСП на власт, сега подкрепя БСП с обяснението че ще се върнат мутрите от ГЕРБ! Как да гласувам за АТАКА ми кажи? Няма начин, АТАКА губи моя глас, а и на много мои познати също.

192

дим

преди 10 години

по продажен националист не съм виждал

191

Бънди

преди 10 години

Ох, който е извадил нож на брат си, хубаво не е видял. Сега каквито и санкции да ни наложи Русия ще се изкефя, защото си го заслужаваме. Явно поговорката "Кръвта вода не става." не важи за нашите американски ***.

190

Анонимен

преди 10 години

На последните избори имах глупостта да гласувам за НФСБ и сега жестоко съжалявам, първо защото Валери Симеонов измами своите избиратели като се прегърна със Бойко Борисов, след това се съюзи със мутрата Слави Бинев, а сега няма никаква позиция по събитията в Украйна, нито имаше за събитията във Сирия. За съжаление НФСБ се превърна в маргинална партия, без никаква позиция по важни за България въпроси. На следващите избори аз и всички измамени от Валери Симеонов българи, ще гласуваме за АТАКА !

189

Така решихме

преди 10 години

С другарите от квартала сме от Бсп но след като Вигенин ни предаде на про-западните фашисти ние снемаме доверието си от него на парттийна конференция и гласуваме за този политик който е за славянството и Русия.В случая господин Волен Сидеров на тези избори ще получи нашият глас.

188

Васил

преди 10 години

Да се мрази България е виша форма на хуманизъм. България е творба на дявола събрала *** в държавност

187

анонимен

преди 10 години

Пози път Сидеров е прав.Бъдете сигурни , че ако утре Македония влезе в ЕС и македонците им поиска Пиринска Македония-ще им я дадат.Дадоха Западните покрайнини,дадоха Беломорието и Македония.Искате и Пиринско?И пак се съберете пред дома на Вазов и пак заплачете заедно с него при новината за Ньойският договор но.....Пирина вече няма да го има.Прав е Сидеров.Прав е и че наврял една френска депутатка , точно там , където е и мястото й.

186

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКойто се дупи на Русия мрази България

185

Анонимен

преди 10 години

Волене, да ти пикам на измисления национализъм русофил платен!

184

Анонимен

преди 10 години

Нагледно показно как крайно десен става крайно ляв и как националист плюе националистите и защитава колониалиста.

183

Анонимен

преди 10 години

Чакай сега, той последно не е нацист, така ли?

182

ГГ

преди 10 години

Не уважавам Сидеров, но когато говори верни и точни неща какво може да каже човек.

181

Анонимен

преди 10 години

До АЗГласуваш ли са Сидеров получаваш *** - турска България.Колко славяни областни управители има тоя кабинет?

180

Анонимен

преди 10 години

Сидеров какво се прави на ударен.Вигенин да не се изказал некординирано с кабинета.Позицията на Вигенин различава ли се от тази на БСП/ДПС?

179

Егати простотията

преди 10 години

281, вземи скъсай листите на книгата, която пише тези глупости, избърши си *** с тях и си ги напъхай в устата. Такова съчинителство е направо жалко. 281 - явно си потомък на крадлив печенега, дето е грабил и убивал Българите и е попречил на Киевска Рус да помогне на Самуил. Вие печенегите за нищо не ставате. Бетер *** от северозападна България сте.