71

Анонимният

преди 10 години

За лустрацията вече се е погрижил и в канцеларията му няма агенти на бившата Държавна сигурност. Точка 5 от плана Плевнелиев" обаче все повече отива в графа неизпълнено" - да работи за репутацията и доброто име на България" заради непрекъснатите му гафове както в национален ефир, така и сред чужди дипломати.

70

Анонимният

преди 10 години

Списъкът с обещанията замръзна. 40 ангажимента заяви Росен Плевнелиев с встъпването си в длъжност през януари 2012 г. Още в първите седмици от мандата си държавният глава започна прилежно да го попълва. От година насам обаче той стои на все едно и също ниво и повечето точки още са отбелязани с курсив: в процес на изпълнение".

69

Анонимният

преди 10 години

Как е възможно тази долна, отвратителна *** Роско с подсъзнателни хомусексуални наклонности в пасивна роля на Ирландска пастирка и открити жестове, маниери и излъчване да ни бъде президент, пък избран, по-точно поставен от Мутрата с измама, а ние стадото все още да го търпим и да му позволяваме да ни срами пред целия свят, а после се чудим защо нас Българите всички ни гледат с презрение ..

68

Анонимният

преди 10 години

Тоя *** комсомолски секретар , да не чака американците да го преизберат на следващите избори, за президент.*** е като ***.

67

krokodil

преди 10 години

Ето такива ВЪПРОСИ му трябват на Мишо Плевнелиев !

66

krokodil

преди 10 години

Освен собствените средства, хората от групичката се радват и на щедрото обгрижване от групировки на печално известния милиардер Джордж Сорос, който е основателят на Отворено общество и щедър спонсор на демократите в Източна Европа. Най-стабилната подкрепа идва именно от пачките на валутния спекулант и милиардер, който е и един от най-богатите хора на планетата. Любимо хоби на компаниите на Сорос е да лобират в политиката навсякъде по света. У нас чрез Отворено общество, през което се превъртат милиони.

65

krokodil

преди 10 години

В дясната формация ще участват групировки на Джордж Сорос, кръговете Типинг Пойнт и Глобална България, олигархичното семейство Агнешките главички, в което участва и президента Р.Плевнелиев и Цветелина Бориславова.

64

krokodil

преди 10 години

Банкерката Цветелина Бориславова, президента Росен Плевнелиев и др. олигарси от обкръжението Агнешките главички, както и хора на Сорос ще използват големите си финансови възможности и удобния момент, когато в България (реално) няма десница, за да създадат своя партия.

63

borkoslav

преди 10 години

"Нека обещаем това, което можем да изпълним" - интересно по тоя повод какво става със списъка на Плевнелиев с обещания, който той надлежно публикува на страницата си в началото на мандата, едно голямо нищо! Добре е като отправяли такива апели самия той да ги изпълнява.

62

krokodil

преди 10 години

Спомняте ли си когато Роско Офшорнии се опита да парира "Данък слънце" ?

61

krokodil

преди 10 години

Влизането на самия Росен Плевнелиев в политиката се свързва именно с Иво Прокопиев. Всичко това обяснява размърдването на хора от агнешкия кръг сега, в лицето най-вече на Илиян Попов и на Никола Николов, да си търсят дивидентите от Плевнелиев, подпомагани да влязат в заверата от приятеля им Прокопиев, категорични са бивши седесари, познаващи добре игрите на двете главички". Попов е президент на София ауто", а Николов е в бизнеса със стъкло, вино, както и със зелена енергия.

60

обективна реалност

преди 10 години

Тази реч на президента в парламента беше напълно ненужна, поредните празни приказки, които излизат от устата му .

59

krokodil

преди 10 години

В крайна сметка от Агнешките главички" на практика оцеля и набра мощ кръгът Капитал". Един от многото резултати от шетането по всички нива на икономиката в държавата ни на главичките" е например приватизацията чрез РМД на монополиста в производството на каолин - Каолин" АД. Което директно попада при братята Прокопиеви.

58

krokodil

преди 10 години

Оказва се, че зад внезапния му разцвет стои и неговият приятел Илиян Попов, който по-късно е депутат от СДС и едно от основните лица във вътрешнопартийния син кръг Агнешките главички". Илиян е помогнал на Росен да вземе квоти за износ на работници в Германия. Двамата са учили заедно в местната математическа гимназия, а през 90-те започва бързата политическа кариера на Попов. Когато дава рамо на Плевнелиев, той е шеф на Общинския съвет в Благоевград.

57

77

преди 10 години

До sofia88АЙ ДА НЕ ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ХОРАТА! ТЕЗИ МАНИПУЛАЦИИ И ОПОРНИ ТОЧКИ КАТО ТВОЯТ КОМЕНТАР МНОГО СТАНАХА НАТРАПЧЕВО ДОСАДНИ-ЩЕ ИЗВИНЯВАШ АМА НЕ МОЖЕ ДА "РЪСИШ" АКЪЛ НА ПРЕЗИДЕНТА!

56

krokodil

преди 10 години

Активирал се е прословутият кръг Агнешките главички". В началото на 90-те години Росен Плевнелиев плахо започва да се опитва да прави бизнес в Благоевград. Пробва различни начинания, но без особен успех. И изведнъж, сякаш от нищото, бившият научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника Плевнелиев без никакъв опит се захваща със строителен бизнес.

55

Jordan

преди 10 години

Няма да е лошо Плевнелиев да си признае истината как съгласува всички свои взети решения да са удобни за ГЕРБ и в ущърб на управляващото правителство. Като ще си говорим истината, нека да си я казваме, защото той се закле, че ще защитава интересите на народа, а не да има партийна принадлежност и икономически кръгове около него.

54

Анонимен

преди 10 години

Плевела е позор за държавата!Лъжи, след внушения и лицемерие. Долен ***!

53

Анонимен

преди 10 години

До krokodilГЛУПОСТИ ПРИ БИВШАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ СИ ПОСТРОИХА И РЕМОНТИРАХА КАБИНЕТИ И ИМОТИ!-КАКВИ ПЪТИЩА СИГУРНО ЧАСТНИ УЛИЧКИ ИМАШ ПРЕДВИД! ДА НАЕ СЕ ЗА СИМЕОН,ЧЕ Е ДОВЕДЕН ОТ МАСОНА ИЛИЯ ПАВЛОВ,ПОНЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА! АМИ ТО В СВЕТОВЕН МАЩАБ ИЛЮМИНАТИТЕ ЗА ЖАЛОСТ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ! МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО НЯКОЙ КАТО МИ КАЖЕ ИНФОРМИРАЙ СЕ,БЕЗ ДА ЗНАЕ,ЧЕ ЧЕТА И СЕ ИНФОРМИРАМ,НО ВАШАТА ПОЗИЦИЯ НЕ Е МНОГО ПРАВИЛНА!

52

krokodil

преди 10 години

Тези клишета като "Комунизма", "ДС" и "Възродителния процес" и още други са използват от такива,които не са политици,но *** като Росен Плевнелиев и много други.Понеже те не са актуални,но се изоползват за ПАРАВАН за настоящи конфликти ? Нали разбрахте що е тъй *** !