303

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

"Предвижда се психиатриите да се финансират по клинични пътеки, което според нас е недопустимо. Тези пациенти, които имат психични заболявания, обикновено са хора с ТЕЛК решения, хронично болни, не са обхванати от социалната система, за тях никой не се грижи", поясни Десислава Атанасова. Народният представител от редиците на ГЕРБ призова "Таня Андреева да влезе във функцията си на здравен министър". А ти къде беше, като се правеше на министърче, а, кифло? Нали вие ни докарахте да психясаме? Пол

302

Анонимен

преди 10 години

Каква ти полиция какви ти спец части олеле майко, цялата система е под всякаква критика. Няма подходяща екипировка няма началници които да си признаят грешката. Вече куцо и съкато влиза в системата на МВР с нагласата че това е стабилна работа. Когато отидем на сигнал в *** гето си оставяме пистолетите в касите на районното, за да не стане варгал и да ни ги вземат, ако се спречкаме, изобщо плаче ми се и ако не беше кредита който съм изтеглил веднага щях да напусна проклетата система!

301

Анонимен

преди 10 години

И какво сега, ако оживее (което е почти сигурно), ще го бутнат в лудницата и дотам. Никой няма да се заеме с въпроса как точно се е стигнало дотам един психично болен човек притежава оръжие ОТ 4 ГОДИНИ. На всичкото отгоре живее до училище. (?!?!?!?!?!?!?!) Потрес. Тая държава никога няма да се оправи, вече е сигурно.

300

ТВ

преди 10 години

Йовчев, Лазаров - ОСТАВКА!

299

Анонимен

преди 10 години

Чисто формално е в повечето случаи отношението и към психично болните, и към рецидивистите от сферата на битовата престъпност. Никой не мисли за неприкосновеността на живота, здравето, честта, имуществото и спокойствието на обикновения човек. Законите де факто връзват ръцете на полицията.

298

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Че трагедията е огромна е повече от очевадно!!! Не разбирам само, защо пак се намесва политиката!? А щом се намесва тя, ще се намешам и аз! Колко мандата, включае и към днешна дата е кмета? От коя партия е? Кои са кметовете на съседните градове Велико Търново и Горна Оряховица? Болниците и диспансер и те бяха с ръководства от КОИ калинки? Защо не са си свършили работата? Защото бяха заети с подслушването на граждани? Преди да се търси държавата се пита, какво направиха от общината? Всичко води к

297

Анонимен

преди 10 години

Съболезнования на близките на убития полицай, дано няма други жертви... Трагедията е голяма, няма място за черен хумор тук.

296

МАРВКА

преди 10 години

Извикаите борисов,тои има опит с Чаккъра.ще им даде гранатомета.

295

Анонимен

преди 10 години

Ранили са го преди малко и са го гепали!

294

Анонимен

преди 10 години

Абе от 2010г. има подадени сигнали, че плаши децата и вместо да го приберат, посъветвали децата да не играят на училищната площадка, за да не му пречат... Баси, това само показва в колко извратено общество и държава живеем!

293

mishuga

преди 10 години

"Стрелбата от страна на психично болния мъж e била провокирана от шума, който вдигат децата от съседно до дома му училище."Не! Стрелбата, драги, е причинена от маскирани палячовци, които са приложили тактиката "сватбарско влизане" в къщата на човек докато спи в 6 и 30 сутринта без да се легитимират

292

Анонимен

преди 10 години

Цецко да каже как тоя откачен индивид е имал 2 ловни пушки и 2 карабини на които им изтекло разрешителното 2011-та година. Защо не са му иззели тогава оръжието???Цецкооо, къде си бе *** ***?

291

Анонимен

преди 10 години

"Сигнал срещу мъжа от Лясковец е постъпил в МВР още преди 2010 година. Тогава той отказал да предаде оръжието и спира да излиза," и после големия въпрос е защо бил имал разрешително за оръжие. Според мен по-големия въпрос е че се знае от 4 години за заплахите и не му е отнето оръжието и нищо не е направено

290

Анонимен

преди 10 години

До ПуркоKakva grajdanska voina be na koi mu puka za tazi skapana dyrjava che da hodi da se bie za neq? :D

289

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 305Ами че има 220 крейзита в парламента и унищожиха цял народ,нищо не казваш,и никой не им търси отговорност ?!?!

288

Пурко

преди 10 години

Спрете да политизирате, тролчета жалки, спрете се, ще докарате гражданска война на тази съсипана държавица и уверявам ви няма да сте печеливши....

287

Анонимен

преди 10 години

До 304Nie ne sme liubovnici nie sme absoliutni selianduri.

286

Анонимен

преди 10 години

Tez nashte policai ... ako im se naloji da se biat s ne ludi i organizirani vyorajeni grupi .. shte oserat gashtite na momenta.

285

Анонимен

преди 10 години

Абе хора я прочетете, закона си го има,той не е трябвало да притежава пушките,най-малкото защото никога не би могъл да мине през всички психо тестове и проверки за законно оръжие.

284

ловджия

преди 10 години

Всеки 5-ти по селата ловджия , тва означава че във всяка 5-та къща оръжие , тва по страшно от Кербала