195

Анонимен

преди 10 години

zaplaha za parazitite chyfyti strah li vi ot braskia ryski botysh .paplach.

194

Анонимен

преди 10 години

"Евродепутатите определиха действията на Русия като заплаха"Ами да ,заплаха за техните планове да поробят и обезкостят още една територия !!

193

Шоп

преди 10 години

До Анонименруснаците няма да си оставят магарето в калта ------------ Дам...само да не стане да си оставят тигъра у канавката. Мухахахахаха!

192

Шоп

преди 10 години

Това тигърче на снимката дали го лови АрПиДжи? Щото в Украйна военната служба е задължителна и белите момчета са пострелвали с това-онова. "Десния сектор" със сигурност ги сърбят ръцете да изпекат някоя руска пу*ка.

191

Анонимен

преди 10 години

в скоро време чакам да минем на печки с твърдо гориво, руснаците няма да си оставят магарето в калта

190

Злобара Демон

преди 10 години

Все пак има нещо позитивно- това е Началото на Края на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И не ми трийте коментара, нали имаме свобода на словото, или нещо съм в грешка?

189

дим

преди 10 години

абе отворковци някой от вас сети ли се че нашето черноморие е изкупено от руснаци??И лятото като дойдат ако ние изкаме да сменим нашето правителство значи трябва да очакваме руски кораби за да си защитят гражданите???И тогаваако се случи ще трябва да сте доволни че духате на братята си а те изпадат в екстаз от братската обич.И писането на мнения в интернет ще е мечта ама вие пак ще сте доволни защото ще сте под команда.Народ който няма свобоно мислене не получава свобода

188

Анонимен

преди 10 години

ВЕДНАГА НЕЗАБАВНОООООООООООООООООООООООООО

187

Злобара Демон

преди 10 години

Все пак има нещо позитивно- това е Началото на Края на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

186

Анонимен

преди 10 години

РРРРУУУУУУУУУУУССССССССССИИИИИИИИИИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ НИЕ СМЕ С ТЕБЕ ВСИЧКИ НАРОДИ В ЕВРОПА.

185

Анонимен

преди 10 години

САЩ трябва незабавно да изтегли всички свои военни сили, незаконно пребиваващи на територията на целия свят, с изключение на Русия, Северна Корея, Куба и Китай.

184

Вирджиния

преди 10 години

И ако Русия не се подчини на рездолюцията какво ще стане? Ще я набият ли?))) Нали така са свикнали да пранв

183

не син

преди 10 години

ЕП,ЕС и САЩ да си .....майката !

182

bat'Kolio

преди 10 години

Тия смешници евродупедати да спрат да изпускат всеки ден по някоя идиотщина относно събитията в Украйна. Нека се върнат към обичайното си всикидневие - пръцкането.

181

Анонимен

преди 10 години

Да се изтегли ама това надали ще промени желанието на хората от Крим за присъединяване към Русия.

180

Анонимен

преди 10 години

Да,да се изтегли Русияот Украйна,ама само акоСАЩ се изтегли от Кубаот Гуантанамо!Също така от Ирак,Либия,Панама,Чили,Хаити и т.н.!

179

Анонимен

преди 10 години

Само хабите хартия в ЕС комиссите.След 2-3 дни ще пребивават съвсем законно на руска територия, без да са се мръднали и на 1 см...

178

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТук един човек е написал забележете,че САЩ били вече в Ирак и си били тръгнали!Да почти си тръгнаха като затриха живота и съдбите на МИЛИОНИ ИРАКЧАНИ!КЪДЕ БЕШЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ТОГАВА?ТОТАЛЕН ЦИНИЗЪМ!!!ПРИМИРЕТЕ СЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ВЛАДЕЕТЕ СВЕТА,в това число и крайно важното за вас ИНФОРМАЦИОННО ПОЛЕ!

177

1878

преди 10 години

Моят дядо казваше :" Ше стане работата ама иска чакане. "като това значеше че никога няма да стане!

176

архангел

преди 10 години

Реален шеф на ЕП е сатана, известен още като велзевул, азраел, рогатия, азазел и т.н. Реалната работа на ЕП тази година е, че измисли трети човешки пол - този на интерсексуалните. ЕП не може да се занимава с никаква политика, освен с ГЕЙОПОЛИТИКА! Сега сатана е наредил на слугите си да помислят за узаконяване на педофилията в ЕС и на браковете между хора и животни! Едва след това, вече напълно съсипал Европа, рогатия ще поведе всичките еврозомбита към армагедон. Но там ще загине! БОГ Е ВЕЛИК!