379

Шоп

преди 10 години

Рейтингът на Путин или Путингът на Рейтин?

378

до 445

преди 10 години

Не е така. Може да мине 100%, до 101%" да стигне.

377

Анонимен

преди 10 години

До ha ha рейтинга на нашият е минус бескраиност

376

ha ha

преди 10 години

A koлко е рейтинга, на нашия....... да не казвам какъв, да не ме изтрият.

375

Анонимен

преди 10 години

според мен путин сие прав.тия американци кадето отидоха хората хубаво не видяха.ирак,либия,сирия мирни страни,а сега са в хаус,югославия я раздробиха на парчета,тогава защо не бяха за единна югославия.

374

Анонимен

преди 10 години

В скоро време ще рейтинга ще бъде 99,99%.

373

Анонимен

преди 10 години

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ЩЕ МУ СКОЧИ РЕЙТИНГА.ПУТИН СИ ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВАТА.НЯКАКВИ ФАШИЗИРАНИ ЕЛЕМНТИ И АМЕРИКАНЦИ ДОЛНИ ПРАВЯТ "ЦИРК" ПРЕД ВРАТАТ НА РУСИЯ!АМИ ПУТИН Е МНОГО ТЪРПЕЛИВ,ЧОВЕКА Е С АКЪЛА СИ!!!ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ В СЛУЧАЯ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ.И ХИЧ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ,ЧЕ СЪМ РУСОФИЛ.ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ОТ ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ СЕ ИЗКАЗАХА В ЗАЩИТА ПОЗИЦИЯТА НА РУСИЯ ОТ ГЕОПОЛИТИЧЕСКА ГЛЕДНА ТОЧКА.А ИМА И АНАЛИЗИ ,КОИТО ОТКРОВЕНО ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ДА НЕ СЕ ЗАИГРАВАТ(АМЕРИКАНЦИТЕ) ПО ТОЗИ НАЧИН.ВЕЧЕ НЕ РАБ

372

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА ДА ПРЕСТАНЕ СЪС СЛУГИНАЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

371

111

преди 10 години

Ако искат в Русия рейтингови политици- дупедавци, можем да им изпратим нашите социолози воглаве с политиците ни. Ако те трябва да управляват държава с мащабите на Русия ще я ликвидират и разпродадат за за не повече от часове.

370

Анонимен

преди 10 години

На времето ,когато царската фамилия Романови имаше нужда от помощ,не само да бъде спасена от болшевиките(те бяха започнали и плахи социални реформи)никой от кралските фамилии от запад не им помогна.Оставиха ги да бъдат убити.Революцията беше спонсорирана от Америка.Това са факти ,които не се оспорват.Истина.След 1990г. Романови бяха реабилитирани.Истина.Русия се възражда.Кой обича да бъде конкуриран?Запада?Не,те не заслужават да целуват и малкият пръст на краката на Русия.Путин си защитава Русия

369

Марко Тотев

преди 10 години

Русия е велика страна.Тя не се страхува от никого.*** лаят,кервана си върви.

368

Путин

преди 10 години

искам да поздравя българските юнаци от Лудогорец-мачкайте момчета ,аз съм с вас,при успех срещу Валенсия,когато и Испания окупирам ,обещавам ви по едно имение където си искате от испанската земя.България над всичко

367

Народна мъдрост

преди 10 години

"Рейтингът на Путин хвръкна"...но не трябва да забравяме, че НЕ ВСИЧКО, КОЕТО ХВЪРЧИ СЕ ЯДЕ !

366

Румбо

преди 10 години

Русия върви напред,лайте *** доларизомбирани!Нищо не зависи от нас,ами да се подсигурим,че не се знае как ще свърши всичко.Да не стане накрая Германия отново с най-евтин газ,ние пак в ***.

365

van gog

преди 10 години

Slava na ruskata armia i ruskoto orujie. Pak shte ni osvobodiat ako triabva ot porpbitelite s beli yakichki......slava na Putin, edin istinski muj na fona 3 pol ,koito vuvejdat v Evropa.Bokluci mrusni geylordove.

364

Анонимен

преди 10 години

като Русия дофалира ще почне да пада :p

363

Интерконектор

преди 10 години

До НЕУТРАЛЕНКолкото до газта - като ако я спрат трябва да счупим някоя от главите които не извършиха всички възможни интерконекторни връзки за газ и петрол. Къв Южен поток бе - преди него всички връзки трябва да са налице! Направо са за съд тези които не извършиха това досега. А ни забаламосват с разни приказки за разни потоци. Те ще ядат кифтеата а ние ще стоим на студено.

362

НЕУТРАЛЕН

преди 10 години

до 426....Да....аз не мога да си обясня как се намира някой да защитава САЩ, Русия си пази държавата а някой заблуден българо-американец защитава чужди американски крадливи интереси, даже и България сега жестоко ще пострада ако Путин спре газта но ние не... живота ще си дадем в името Америка а какво получаваме в замяна... разбира се повече бедност и ако Русия нападне Европа ние ще сме едни от първите пострадали, но за промиване на мозъка допринасят и неграмотните и купени журналисти.

361

Путин

преди 10 години

стига с тези рейтинги-аз съм дошъл работа да върша,омръзна ми да гледам как се разграбва земята ни ,как чужди господари купиха всичко за жълти копейки,как предприятия ,хотели,ресурси,злато се изкупи на хиляди по ниски цени от действителните,на мен ми омръзна .На мен ми омръзна не ви ли омръзна и на вас,в собствената ви страна да се чуствате чужди,обвиняват ни за всичко ,но нима ние водихме десетки войни за ресурси,нима ние доведохме на власт ислямистите ,нима ние сме лошите в този филм ....

360

Анонимен

преди 10 години

Браво! Браво! Хвърчащо джудже!