42

Анонимен

преди 10 години

След като Казахстан се включи в евразийския икономически съюз доминиран от Русия ,то границите към Китай и огромния азиатски пазари за Русия са отворени ,за руският газ и нефт винаги ще има пазари,вчера русия сключи договор с Иран за построяването на 2 нови ядрени централи от руската Росатом в Иран ,Русия сключи многомилярдни сделки за оръжейни доставки в Египет , Венецуела и Бразилия за руските оръжия и газ и нефт пазари бол,ние и брюкселските същества от третия пол да мислим какво ще правим

41

Оставка!

преди 10 години

Русия е най-големият търговски партньор на България. Дори преди ЕС. България трябва да се бори да няма никакви санкции от страна на ЕС към Русия, защото жертвите ще бъдем ние - българите. Тоя *** Вигенин играе по свирката на американците и ни набутва в блатото заради американските интереси.

40

Анонимен

преди 10 години

НА ФОНА НА ПРИЗИВИТЕ ЗА САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ НАЛАГАНИ ОТ ЕС И САЩ ВЧЕРА И ДНЕС ФОНДОВИТЕ БОРСИ ОСОБЕНО ТЕЗИ В СТРАНИТЕ ОТ ЕС ПРИКЛЮЧИХА НА ЧЕРВЕНО С МНОГО ГОЛЯМ СПАД И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ЗАТВЪРДИ УБЕЖДЕНИЕТО,ЧЕ СКОРОШНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА В ЕС НЕ СЕ ОЧЕРТАВА,В СЪЩОТО ВРЕМЕ РУСКАТА ФОНДОВА БОРСА ПРИКЛЮЧИ НА ЗЕЛЕНО,КАТО СЕ ВЗЕМЕ ПРЕДВИД,ЧЕ РУСИЯ СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИЗНОСИТЕЛКИ НА НЕФТ В СВЕТОВЕН МАЩАБ СМЯТАЙТЕ КАКЪВ СКОК НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА НИ ЧАКА В СВЕТОВЕН МАЩАБ

39

Анонимен

преди 10 години

Санкции срещу Русия ще убият България - скъп газ и петрол, фалит на туризма заради липса на туристи, фалит на АЕЦ Козлодуй и режим на тока, хиперинфлация. Нещо подобно стана и през 1997 г. със санкциите и войната срещу Югославия и Русия.

38

о българино

преди 10 години

Колко си умен а ходиш гладен. На Русия и Америка им трябват конфликти за да мобилизират народа си, че има враг защото и в двете страни има по няколко милиона наркомани -младежи.

37

DiDi

преди 10 години

До Анонимен"Бедни ми българи. 200 милионен руски пазар изгубихте" - Не ние го загубихме, а пазара ни изхвърли. Нашите стоки, произведени от нискотехнологични руски заводи, по нищо немогат да се конкурират с тези на фирмите от свободния свят. Виждал съм, след отварянето на Руския пазар, как зажаднелият за "качество" Руснак купува Италиянски красиви, но пластмасови мебели, а Румънски от масивен дъб мебели с много добро качество, но с класически дизайн залежаваха в складовете, в пъти по евтини.

36

Анонимен

преди 10 години

Явлински, Касянов ...В тази пропагандистка статия се цитират само врагове на Русия и слуги на САЩ.Много едностранчиво!Бла, бла, бла ... обичайните глупости, с които американската пропаганда залива света напоследък

35

Анонимен

преди 10 години

Само в ООН санкции срещу Русия означават да няма гласуване там и тогава се блокира целия ООН и даже и санкции не може да се приемат. Без ООН, нито НАТО нито ЕС може да работят. През 1998 г. имаше пак санкции заради Югославия, Русия отказа да плаща на западните банки и Запада се отказа бързо от санкциите.

34

333

преди 10 години

ама *** ти си навсякъде *** джанъм, ти си като индийската богиня с десетте ръце, пишеш глупости и поливаш с помия едновремнно на няколко места, казах ти да копаш картофи както бяха директивите на вашия партайгенозе к.ф.н.прф.д-р г-л м-р.боков от банкя , ама не искаш то се иска работа, тъкмо си започнала да беше казала колко ще са загубите за америка и ,,демократична,, европа-за справка РУСИЯ има запаси на нефт за 85-90 г. напред и работоспособен и отговорен народ и ще се справят, тях не ги мисли

33

Dublin

преди 10 години

До DEVIL-JIN...tova, koeto ne se suobsti po nasite medii e. ce v navecerieto na atakata na Omambo srestu Siria hamerikanosite biaha subrali flota ot 7 destroiara v raiona.No ruskata flota be po-mostna/11 koraba/, a i kitaicetata biaha nalice/niamam danni za kolic korabi, no ne sa bili malko/.Togava Omombo ne uspia da grabne banana...,ta sega muti vodata za revansh.

32

Каквоо?

преди 10 години

Руснаци вдигат заплати и то четири пъти? Това означава че се вдигат само заплати на най-долните и върли комунисти бе ....

31

Анонимен

преди 10 години

До 44 imat wodka, drugo ne.

30

Анонимен

преди 10 години

В най-скоро Време дори Индия и Бразилия ще изпреварят ЕС ако следва политика на САЩ и се държи като Васал

29

vse edno

преди 10 години

До до 38:пич, излез от играта, бре....стигал си пуцал, че прегря харддиска....

28

до 38

преди 10 години

Путин може да си дрънка ръждивите калашници-Момченце, Русия има най-модерната армия в света. Освен супероръжия, те имат войници, които са на много по-високо ниво от солджърите на америка, които са основно пушечно месо без грам мозък.

27

цар евро

преди 10 години

Западняците са тотално неадекватни с намеренията си за санкции. Русия може сама да произвежда всичко, второ - те са съседи с Китай, откъдето могат да купуват абсолютно всичко на ниски цени. Китай е пазар, който търси спешно руски енергоизточници.От цялата тази дивотия ще пострада най-много САЩ, защото все повече страни избягват долара, а една координирана атака от няколко големи страни ще обезцени долара още повече. Идва времето на цар евро - валутата на света през следващата ера.

26

Анонимен

преди 10 години

России придется сокращать расчеты в долларах в случае многосторонних санкций от СШАПочему в отношениях с Китаем, Индией, Турцией мы должны контрактироваться в долларах? Зачем нам это? Мы должны контрактироваться в национальных валютах - это касается и энергетики и других сфер"ПРЕВЕДЕТЕ НА *** ,ЧЕ ШЕ ЯДЕ РУСКИ БАНАН!ЕВРОПАТА СЪЩО !

25

Анонимен

преди 10 години

Бедни ми българи. 200 милионен руски пазар изгубихте, сега ходите като просяци в Брюксел през седмица да молите за подаяния.

24

До 35

преди 10 години

По същия начин хвалеха и Хитлер....попитай немците за мнението им за него....след войната.

23

Анонимен

преди 10 години

Къде сте защитници на православния Янукович?Резиденцията Мижегоре е построена върху разрушен манастир била е държавна, но Лайнукович я извадил от държ собственост и чрез адвоката си я купил 140 хектара на безценица след което построил 8000 кв м и вътре златния кенефЗвучи познато за България (без ***, ама кой знае)