17

Stefan Popov

преди 10 години

То все някой нещо не иска :) тъкмо сега ще потънат предвидените кинти някъде и готово. Такива сме си *** ние... Да има ли удобен транспорт? Не разбира се, за какво ни е, по-добре да се тутлявим в задръстванията повече време...

16

Анонимен

преди 10 години

Да ама де ще паркират всичките охлюви от новите и не дотам нови кооперации ,като трамвая е предвиден до тротоара. отговоро е никъде а иначе е лесно сега не можеш се размина на Дианабат.

15

Джедай Мастър

преди 10 години

Отсичането на 430 дървета щяло да наруши "екологичния баланс". Сигурно ще измрат популациите от плъхове, които обитават превърнатите в бунища остатъци от ж.п. линията. Може ли подобни глупости безотговорно да се лансират в пространството. Ако считат че трамваят ще пречи, да приведат някакви състоятелни аргументи, а не приказки от 1001 нощ.

14

селянин

преди 10 години

местя си го. 3, 2, 1, сега

13

Анонимен

преди 10 години

А откъде е трябвало да минава трамвая от гара Пионер до ГеМеТо? По Никола Габровски ли? Ако е така, съвсем прави са хората от Дианабад да не го искат.

12

Анонимен

преди 10 години

тези еко активисти са 12 - 13 баби, които не искат трамвай, щото няма да могат да спят от шума. Плюс двама дедовци, според които щяло да стане огромно задръстване в квартала ?!? И две лели, дето няма да има къде да си разхождат помиярчетата, имаче осиращи цялата територия на квартала. Абе, не щем влак, че ш'ни плаши говедата и нема да дават млеко, а кокошките ще спрат да снасят. Такава история

11

An 2

преди 10 години

"на човек насила можеш да вземеш, но не и да дадеш"..... Диков, а на сила да връщаш през носа знаеш ли как....ако не, питай, много хора ще ти откликнат!

10

Пешко

преди 10 години

До До Пешко 2Е, все пак това трасе си съществува до гара Пионер. Пустее и буренясва, а е перфектно решение за градски транспорт според мен - свързва Гео Милев, Слатина, Изток, че дори Дружба 1 и Младост 1 с Дианабад, метрото, Студ град и т.н.

9

До Пешко 2

преди 10 години

ООО вече правим група във фейса не на влакчето от гара Искър до гара Пионер , ние сме групата "вечно криви еколози" или може би по -точно "червените еко бригади с/у управата в София" !

8

Анонимен

преди 10 години

Комунистите не стига, че не правят нищо, ами блокират и това което искат да направят другите.

7

Анонимен

преди 10 години

мм да, нека си останат 3-те линии с мизерни автобус4ета да ни тровят, и бръм4ат. *** държава пълна с хора със застояло мислене.. пазете си дърветата ще ви трябват да внасят 4ист въздух - само дано са достатъчни за газовете от 94, 102 и 88 :D

6

Селянинът с колелото

преди 10 години

Че кога у Борисовата Градина е имало трамвай ?!?! Всеки ден въртя *** на стария си руски велосипед........ и апвам леб със сирене и червен пиперец по пейките върху разгънат вестник....... ама трамвай не съм видел?!?!............. Кажете ми ако има релси , там бре! Да знам да ги прескачам.... да не ме хване тока ! ;)))...........

5

Дианабад

преди 10 години

Днес е хубав ден за живущите в Дианабад.Победихме корумпирания архитект Диков!

4

(д-бд)+(с-днск)=село

преди 10 години

"нага исками тава илектричка, сакъми си реису"столичаните от сериала

3

Никола

преди 10 години

Аман от пишман еколози , заради тях осакатиха проекта на възела при Семинарията и сега ще има светофари и пак чакане , дърветата та дърветата , като че ли са хора , ще засадят нови ,какво толкава . Другите дето живеят близо пък против естакадата , сега като има светофари ще дишат чист СО2 и олово за да им е хак на простотията !!!

2

Пешко

преди 10 години

Диков, по-добре възстанови влака (може и трамвай да се пусне) от гара Искър до гара Пионер, че от Плиска и 4 км няма стигане до Дианабад. Пеша е 25 мин. Трасето съществува и е изрядно, пуснете дори ретро влакче веднъж на два часа пак е добре

1

Анонимен

преди 10 години

"Месеци наред обаче недоволни столичани, обединени във Facebook група: "Не на изсичането на Борисовата градина и естакадата на Семинарията!", настояваха да няма трамвай и да се запази настоящото движениев района - с автобусите 94, 102 и 88, както и с близката спирка на метрото."Тези Еко активисти знаят ли какво бълват старите автобуси по тези линии?!?!?