158

Анонимен

преди 10 години

е, такова нещо няма-руснак с тъмно минало

157

Jesus

преди 10 години

Тоя е непорочен като Дева Мария в сравнение с нашите политици.

156

Анонимен

преди 10 години

Бях писал в другата "новина" -с репортерите че се започва замерянето с информационни лай*@, *** ми го изтриха. От това следва ли да си вадя изводи за ролята на репортерите без граница или не?

155

ГГ

преди 10 години

Какво лошо има ако е бил мутра и рекетьор. Аз познавам един друг такъв лидер, дето е бил по-голям мафиот, пък се прегръща и снима с Меркел, Барозу и Обамата. Освен това в една държава всички журналисти му правиха метани и не се сещаха да ровят за миналото и настоящето му на БОС и трафикант.

154

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че снайперистите на майдана бяха руснаци. Доказателство за това е нахлуването на пълчищата пияни солдати в крим за които не се признава че са руснаци. За путин няма закон и той извършва престъпления срещу човечеството в СИРИЯ, ГРУЗИЯ, ЧЕЧЕНИЯ, УКРАЙНА.

153

истина е никаде там

преди 10 години

Да си хейтър-форумен плъх може да е яко но тотално уврежда съзнанието.Русия превзе Крим и няма сила на света която да го върне на Украйна.Тя сама се прецака,позволявайки на десен сектор -незнайна от кого платени/най-вероятно от ФСБ/да си разиграва коня.ЕС от 350милиарда Е търговия няма да се откаже а САЩ с нищо не могат да въздействат.От спирлането на визите ще загубим ние но нас кучета ни яли.Това трябва да ни е урок,понеже Турция си е харесала някои части от територията ни и не би се колабала.

152

Трябва адски да си

преди 10 години

В цял свят хората коментират как ЕС и САЩ се издъниха. Как се разбра, че те са дали парите за убийците.А някакво наше диване ще се задави в бълвоча си от лъжи.***, продажна твар.

151

Джери-бързата пушка!

преди 10 години

До некакъв анонимник-русофилистик в последен стадий!!! Верно е че съм откровен самохвалко и то много *** ама ти ела с още 5-8 юнаци-*** на площад Славейков във София и питай къде съм-само ми кажи прекора дето съм го изписал!!! Щото плямпаш нещо за гробища- и Орландовци и Бакърена фабрика не са много далече от площада!!!Само нещастнико ако дойдеш във София се индетифицирай смело на площада-кой си и чий го дириш там!!! След това питай кой щеш за Джери или брат му Джони!!! Капиш ли си ***?

150

Dublin

преди 10 години

Новият лидер на Крим и тъмното му минало...no puk banderovskite oligarsi edni takiva cisticki...

149

добра практика

преди 10 години

А сега напишете статия и за "светлото минало" на Янукович че и за него не знем от кой канал изпълзя!

148

ЛГТГРП

преди 10 години

Поредно доказателство за извратени платени американски журналисти. Всички тези които пишат тук против правото на самоопределение са смешни и жалки плазмодии.

147

Анонимен

преди 10 години

В Украине нет ни одного региона, где большинство людей хочет присоединения к Российской Федерации. Об этом по результатам проведенного опроса заявили в фонде "Демократические инициативы" имени Илька Кучерива.Согласно исследованию, больше всего сторонников объединения с Россией в Крыму - 41 процент, в Донецкой области - 33 процента, в Луганской и Одесской - по 24 процента. Кроме того, большинство россиян, живущих в Украине - не хотят объединяться с Россией.

146

поля

преди 10 години

Изкуството да си журналист е да обясняваш на другите това което сам не разбиращ. Тази *** попада в тази категория.

145

Анонимен

преди 10 години

Снайперистите са хора на Путин, това е толкова ясно, че няма накъде повече.

144

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТолкова култура са дали на света .......балет, актъори, поети, спортисти------------Не знаех, че спортистите дават на света култура.

143

Още един глас

преди 10 години

И аз подкрепям искането: РАЗКРИЙТЕ поръчителите на масовото убийство на невинни хора на Майдана. Или КОГАТО западните " ДЕМОКРАТИ " раздават " правосъдие ", нашите гъзоблизци си траят.Това ли е демокрацията: Правото до избиваш безнаказано? И то в суверенна държава.

142

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са стадо.На изборите този е бил г-н Никой, но сега Путин го е упълномощил да коли и беси и всички веднага забравят, че е бивш криминал.През 1992 са си избрали да останат в Украйна, защото Русия тогава беше на дъното, сега им обещаха да им дадат руски пенсии и са готови да заколят съседите си - украинци и татари.

141

Анонимен

преди 10 години

Нищо ново под слънцето... Всички политици са хора без ценности и принципи, биха направили всичко за да се задържат на хранилката... А явно Руската хранилка е доста добра :-)А за подкрепящите Русия Гоблини... що не емигрирате натам? Що емигрирате към държавите с икономическо робство? Щото икономическото робство, не е като физическото, и е лесно да седиш на топло пред компютъра и да си отворен. Ако поседиш малко на руския студ, защото някой е казал така и НЯМАШ друг избор, друга песен ще запеете!

140

Анонимен

преди 10 години

Правителството на Янукович си го свали самият Янукович и после избяга.

139

Анонимен

преди 10 години

А за тъмното минало и настояще на нашите ,кой ще напише ?