443

Анонимен

преди 10 години

На Позитано отдавна са приели исляма!

442

...

преди 10 години

ДО АМЕРИКА ! ПРЕБРОЙТЕ СЕ ! ПО ОФИЦЯЛНИ ДАННИ СТЕ 300 МИЛИОНА В СЕВЕРНА АМЕРИКА И ТОЛКОВА В ЮЖНА ? В МОМЕНТА ИМА 4 МИЛЯРДА В АМЕРИКА ! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НЕ СА ЖИВОТНИТЕ КОИТО ПОКАЗВАТЕ НА ХОРАТА, ТЕЗИ ЖИВОТНИ СА РОБОТИТЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ КОИТО СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАС ! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ХОРА КАТО НАС И ЩЕ ВИ ИЗБИЯТ ДО ЕДИН , ДАЖЕ И ТЕ ВИ МРАЗЯТ ! ВИЕ ЖИВЕЕТЕ С ТЯХ ТЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА АМЕРИКА ! АМА ОТИВАТЕ СИ , ТЕРОРИСТИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ? ХАХАХА ЧЕСТИТО НА АМЕРИКА, ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОТВЪТРЕ ТАРИКАТИТЕ, А НИЕ ОТ ВЪН ! АМЕРИКА ВИЕ СТЕ В КЛОПКА !

441

Анонимен

преди 10 години

А ти мислиш ли че Китай не са си взели поука от събитията преди 50г.Китай ще ударят Русия

440

Гарибалди

преди 10 години

Този път Русия ще освободи цяла Европа от колониализма всички страни, подложени на геноцид от богатите изедници.А САЩ ще заличи от картата на света и двата океана ще сеслеят и плискат над бившата и територия.Краят на ОСКАРИТЕ им идва. В България руситеще ги посрещнем с цветя. От кога чакам този ден.Ще членуваме в Евроазиатския съюз с Русия.

439

Анонимен

преди 10 години

504 прав си.само не мога да разбера как може да има толкова серсеми да се радват как русия ще победи останалия свят.Дано този път да ни се размине .

438

Анонимен

преди 10 години

До Див аграр Щом Киев е бил най-старата столица, тогава Путин трябва да се подчини на властите в Киев, а не обратното.

437

КОФТИ Е ЗА РУСИЯ

преди 10 години

.....И КИТАЙ ....И ЗАПАДНА ЕВРОПА , И АМЕРИКА ----ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ НЕЯ!СИТУАЦИЯТА Е СЪЩАТА ----КАТО ФЮРЕРА ПРЕДИ ВОЙНАТА !ПУТИН--СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ!ПРИ ЕДНА ВОЙНА /особенно ядрена/---ПУТИН Е ОБРЕЧЕН!

436

Йовчо

преди 10 години

Това лято туристическия сезон на морето може и да не се състои, ако нашите политически к**ви не се осъзнаят навреме и не си налягаме парцалите, като по възможност избягват каквито и да било приказки както по адрес на Русия, така и по адрес на САЩ.

435

Паметлив

преди 10 години

До Българин--478 ; Какво направи Русия за нас.Русия беше против независимоста на БПЦ и Изпрати 6 наши владици на заточение.Русия не дойде да ни освобождава а да изгони турците и да се настани тук.Добре че Берлинския конгрес ни гарантира независимоста.Русия ни раздели в Берлин.Русия беше против Съединението и искаше пак да ни радели,Но Англия,Франция и Италия ни спасиха.Тя прогони Батенберг и ни изправи пред Гражданска Война.Тя уби СТАМБОЛОВ.Тя е виновна за Балканската война и последиците.

434

Анонимен

преди 10 години

е тука има доста руски имоти, около 400 хил. може и тука да развеят знамена и претенции.

433

Анонимен

преди 10 години

До РеалистФормално няма как да останем в неутрална позиция, защото сме член на НАТО. Реално от нас нищо няма да зависи.

432

Читател

преди 10 години

Да отбележа само, че информационните агенции съобщиха, че такова струпване на военоморски съдове в Черно море не е имало от 1941 година насам. Това е ужасна новина за нас.

431

Анонимен

преди 10 години

не забравяйте, че на Китай ще му писне от цялата работа, и ще удари по Русия. ще се възползва от ситуацията.

430

Реалист

преди 10 години

Единствената ми надежда да се избегне военен конфликт е, че основните играчи твърде много говорят, а когато приказките преобладават, действия обикновено не се случват. Проблем би било ако настъпи мълчание. Подкрепям напълно коментарите които са за пълен български неутралитет - това би била единствената адекватна позиция за нашата държава.

429

БРАВО НА ПУТИН....

преди 10 години

....ВЕЧЕ СИ ИМА ДОСТОЕН СЪЮЗНИК -----СЕВ.КОРЕЯ...ХА,ХА,ХАААААААААААА......МНОГО ВЪЛНУВАЩО ,БЕ....ХА,ХАААААААААААА....ВРЕМЕ Е ПУТИН ДА ПРИЕМЕ И ХОРАТА НА ПОЛ-ПОТ!СТРАХОТЕН ТАНДЕМ ЩЕ БЪДАТ ***...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

428

Анонимен

преди 10 години

Северна Корея ще бъде ликвидирана за минути.

427

Анонимен

преди 10 години

До 478.Преди да коментираш прочети нещичко.Колкото до руския народ едва ли ще има българин които да каже нещо лошо.

426

Фактите

преди 10 години

Уважаеми съфорумци, а някой замислял ли се е всъщност кой има най-голяма изгода от военен конфликт в Украйна. Ако можете да се абстрахирате от цялата пропаганда, ще намерите бързо отговар на този въпрос или поне ще имате силен жокер - няма как това да е в интрес на Русия, не е в интерес и на ЕС (кой би желал на по-малко от 500 километра от границите му да се води война) ... е сигурно вече се досетихте ...

425

Анонимен

преди 10 години

Току що медиите разпространиха, че Ким Чен е заявил официалната си позиция за конфликта Русия-Украна. Северна Корея била готова да атакува, ако се наложи в полза на Русия...

424

Chuden Chudenov

преди 10 години

Много любопитна статия. Знаете ли как заспаха ранобудните студенти? - като пренасочиха кинтите им за Киев и изведнъж .... утихнаха и заспаха и .... . Вашингтон сега ще се опита да извоюва реванш,(след провала на оранжевите, розовите и другите революции от 2005-2008 г.) Дали Европа ще а блокира Руските авоари е въпроса? Защото Русия ще обърне палачинката и в Киев. Едва ли хората ще искат визи, когато няма какво да я