141

Мъдовски-Попов

преди 10 години

Музикантите (социолозите) ще свирят (доказват) това, което иска поръчителя.

140

Помак

преди 10 години

пп *** не я виждам.Тази нова партия има поне 4-5%

139

Анонимен

преди 10 години

С всеки ден става по-зле, вместо повечето хора да осъзнаят, че мафията си има държава при всички случаи, те обратното - с все по-промити мозъци са и са все по-склонни да подкрепят един или друг клон на мафията с гласуване. Направо става зловещо вече.Няма надежда, поне не и докато мнозинството не си даде сметка, че като подкрепя активно мафията, няма никога да има промяна към по-добро.

138

Анонимен

преди 10 години

какви са тези глупости, бсп кога са били първа политическа партия? а за бареков не познавам и един гласоподавател!?

137

свръх долни лъжци

преди 10 години

Зеленогорски, който прелита от партия в партия и напълно унищожи и съсипа такъв прекрасен град като Плевен. Тия първи ще се прегърнат с върхушката на ГЕРБ. Тия ли са реформатори?! Моля?!

136

долни лъжци

преди 10 години

Касим Дал и Корман Исмаилов доверени лица и слуга на ислямиста Ердоган, който иска да откъсва български територии от България и да потурчи родината ни. Костов, който съсипа и унищожи държавата с безкрайните си престъпления и бандитската си приватизация, с която ликвидира хиляди работещи предприятия. Даниел Вълчев, който беше министър и вицепремиер в двете комунистически правителства на БСП, ДПС, НДСВ и в Тройната коалиция с Орешарски. Той искаше да разваля седенката на стачкуващите учители. Зеленогорски, който прелита от партия в партия и напълно унищожи и съсипа такъв прекрасен град като

135

лъжци

преди 10 години

Анти-реформаторският блок на политическите трупове отново иска да излъже хората. Кунева-Пръмова затвори работещи реактори на АЕЦ Козлодуй и предаде националните интереси за тлъсти рушвети на Париба. Замесена в Габонската афера, подкрепила АКТА. Същата продаде ЕРП-тата на чужди монополи, затова сега цената на тока е висока. Цели 8 години беше министър и еврокомисар в две комунистически правителства на НДСВ, БСП и ДПС заедно с Борисов, Делян Пеевски, Станишев, Доган. Тя ли е реформаторка?

134

страшния съд

преди 10 години

VOLEN SIDEROV PREMIER

133

666

преди 10 години

Голям избор ,няма що !!! Само крадци,некадърници и продажни ***. Всичките тези Партии и сдружения са продукт на една и съща група хора които вече 24 години тероризират и унищожават България като държава и са главните виновници хората да бягат да умират от болести и некачествени храни да се толерират *** престъпления и да се надига турския етнос. А вие от Социологическите Агенции сте още по виновни защото въвеждате в заблуждение хората,само за да намажете и вие от кражбата.

132

Анонимен

преди 10 години

i bsp e naj-uspeshnoto pravitelstvo na vsi4ki vremena poneje namali toka s 1 stotinka i dade po 4lv na pensionerite lelelelelel v SOmalia sa po-umni ot nas balgarite a i po-dobre jiveqt.

131

Анонимен

преди 10 години

Хора, гласувайте!Не позволявайте да ви управляват некадърни и алчни политици!България ще пребъде!

130

Патриот

преди 10 години

Проучването е правено на улицата, в непосредствена близост до Позитано....

129

Анонимен

преди 10 години

Хората не са толоква глупави, колкото им се иска на Боко и Цоко. Видяха, че Правителството полага огромни усилия да излезе от дупката, в която ГЕРБ оставиха държавата. Намалиха цените на тока, макар и с малко. Полагат усилия да засилият присъствието на Държавата в социални сектор, от който Борисов и Дянков бяха тотално абдикирали.

128

дебел депутат

преди 10 години

айде да минават изборите че след това идва 150-200 % увеличение цената на тока.

127

Анонимен

преди 10 години

Бареков трети -хахахахахаххахахаха айде стига де -първи април е още далеко !!!!!!!!!!!!! Утре като нищо някой такъв " социолог" с дълбок джоб ще го обяви за първа политическа сила .... ама кел айда от това както викат турците -ще дойде деня след изборите ...!!!

126

лкйдхгссп;

преди 10 години

КВИ СА ТЕЗ ДИАГРАМИЧКИ БЕ *** МАСОНСКИ?ГЕРАП ФУЛ ЧАЛГАДЖИИТЕ ШЕ ТЪНАТ В ЗАБВЕНИЕ КАТО МАДРИТСКИЯ КРАДЕЦ ПОСЛЕ И БСПЕТУ И У *** ВСИЧКИ ПАЛЯЧОВЦИ.РОСИЯ ЩЕ ДОЙДЕ НА НИ СПАСИ НА КРАЯ ОТ КАБАЛСКОТО УЧЕНИЕ НА АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ***!!!!!!!!!!

125

за Витков!

преди 10 години

09.03.1984 Помнете я тази дата драги избиратели на ДПС или по скоро 4.3% от българите явно подкрепят извършеното от терористите на тази дата. Да българи явно забравяте ,че днес в тази партийка членуват съратницита на извършителите на атентата на гара Буново.

124

тиквата

преди 10 години

Дали случайно мълчат големите медии за една потресла ме новина : Руският премиер Дмитрий Медведев предлага в надзорния (наблюдателния) съвет на втората по големина руска банка (ВТБ) да влязат заместник председателят на Банк России Владимир Чистюхин и ректорът на Руската икономическа школа Симеон Дянков.

123

Анонимен

преди 10 години

ТВ7 се оказаха най-гнусната червена болшевишка телевизия след посмешището Алфа . Пикая на знамето на СССР

122

Никола

преди 10 години

Започна се с платените социологии за да се оправдаят наглите и мащабни фалшификации, които ще се извършат на изборите , както това става неизменно от 1990г насам. Като подправят протоколите ще излезе, че *** е взел повече от БКП през комунизма!