52

Анонимен

преди 10 години

mi siga kvo 6te im se izvinim i 6te im platim ot biudjeta dengubite i tyi tova nee dyrjava mamn-ka mu

51

Анонимен

преди 10 години

"Преценено е за ареста да не се съобщава, защото е имало оперативни данни за местонахождението и на другия издирван с червена бюлетина дупничанин."Е, добре, че не ни съобщихте...

50

N

преди 10 години

Те комунистите нямат хванат дори и един най-обикновен квартален дилър за 20год. пък Галеви ще хванат.

49

МВР-ГАЛЕВИ-КО?НЕ!

преди 10 години

Престанете с тези Галеви нито сме ги чували нито сме ги виждали(те през ден ни звънят да се върнели в БГ от Дубай)дори в тази минута по Бнт-Новини ясно от МВР казваме че нямаме информация за тях.И Таки не го знаем къде е ама той поне възпитан не ни звъни да се връща а *** яко кинтите които не си изкара в БГ с Закони които ние вашите власти ковем за вас Народа с 400 лева заплата.А сега какви актове сме ви приготвили по пътищата-един зад дървото-другия в храстите.От вашите данъци заплати праим.

48

Гарван гълъб не мъти

преди 10 години

Явно са били на гости на Таки който се издирва и никой от властите в БГ незнае къде е.Но ех тази носталгия за Дупница и Сашка Васева с голите и цици в нета(като знак на протест срещу Галактическата Олигархия)не е могла да спре Братчедите Галеви които се обадили на властите в Дубай с цел ескорт в предвид че БГ властите многократно са отклонявали обажданията с цел завръщане в Родината.А сега КО ШЕ праим си казват всички мастити Политици-Правораздаватели като Съд-Полиция и Медии?!Голям цирк БГ-3лв

47

100 процента

преди 10 години

Дупнишките босове Анхел Христов и Пламен Галев са задържани. Според информация на ПИК това е станало в Дубай.Медията ни научи, че наскоро за двамата е била издадена и международна заповед за арест, което на практика означава, че те могат да бъдат оковани с белезници, в която и точка на света да се намират.

46

И ТЕЗИ И БОЙКО ЩЕ ГИ ГРЪМНАТ, ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е САМО

45

БГ

преди 10 години

Има нещо гнило в цялата ситуация ! Те, на практика нямаше да влизат в затвора а в интерната в Самораново, като пак щяха да са си на свобода през деня а вечерта само да спят в стаите, ремонтирани за тях. Това нямаше да е затвор а отбиване на номер, но явно нещо се е объркало.

44

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов и Цветан Цветано, които осигуриха бягството им от България няма ли да отговарят. Защото тия така наречени братчета, живот си живееха по времето на ГЕРБ, както и всички мутри, престъпници и олигарси.

43

Анонимен

преди 10 години

Тоя по-грозния вдясно, много ми прилича на Бойко Борисов. Има същата празна кратуна и глуповото изражение. Да не са братовчеди нещо, малко така.

42

Аз съм

преди 10 години

Заловили са ги, за да ги оневинят. Това очаква всички честни бизнесмени смачкани от ББ и ЦвЦв

41

Анонимен

преди 10 години

Обаче тия са големи пичове - много ме кефят.Не им пука нито от комунистите, нито от герберастите.Живеят си живота и се смеят отдалече на БГ-простотията.

40

Анонимен

преди 10 години

Хора събудете се, България се ръководи от олигарсите на ДС! Галевци, Боковци, Станишевци, Доганци са само едни кукли на конци и те така!

39

до 35

преди 10 години

А докато Борисов бе на власт всички мутри "снасяха" на една мутра...познай коя!

38

Проблем

преди 10 години

Въпреки усилията на МВР братя Галеви са заловени....

37

Цветан

преди 10 години

водете ги в Софийския да им разширят "кръга на приятелството"

36

Анонимен

преди 10 години

Защо ли всеки път когато трябва да се прикриват истинските проблеми в държавата почват да ни занимават с агентите известни като братя Галеви?

35

ronin

преди 10 години

SERGO zapoved vednaga da se razkopcheiat . Te sa moi momcheta.

34

Оп-са

преди 10 години

Тоя в ляво вади страшен поглед, страшна мутра :). От него лъха на интелигентност, на грамотност, на честност :). Погледа му един такъв добродушен, гледа като теленце космически кораб, добричък поглед, ама *** и кух като амеба! И този ли *** е бил владетел на Дупница, този ли *** прави на луди полиция и съд, този ли глъмпер прави далавери с мазните политици и се присмива на цялата ни държава и целия български народ?

33

11

преди 10 години

А кога ще закопчаят съдията който ги пусна под гаранция и адвоката им?