211

Анонимен

преди 10 години

А той има ли право да ги снима ,без тяхно позволение. Според законите у нас-не. Стоичков направо ги шамаросва и сиктирдосва папараците.

Руският тероризъм превзе и Крим. Това е. По всички международни договори навлизането и окупирането на територия на чужда държава е престъпление и агресия. Заради подобно деяние през 1939 г. Англия и Франция обявиха война на Хитлер. Да видим сега дали САЩ и ЕС имат смелостта да изпълнят моралното си задължение и да докарат войски в Украйна. Преди 80 години Хитлер също си игра проба-проба-проба, анексира Австрия, част от Чехословакия. Русия пък анексира половин Грузия, а сега и половин Украйна.

209

wer

преди 10 години

абе,мога ли да попитам псевдо журналиста Кенаров-/кои е чувал за него досега/ какво прави там? даже се учудвам,че са му отнели телефона и камерата-в братска Америка,където му плащат на Кенарчето щеше и да има още нещо Пламенчо

208

Анонимен

преди 10 години

Търсят провокаций да правят и шпионират едновременно. Крият се зад журналистическите си пропуски. Най-стария трик за шпиониране. Всеки уважаващ себе си агент има журналистически карти от всички медий които си поиска. Следят за разположенията на воисковите части... броят техника и наблюдават активността. За *** ни взимат май някои безмозъчни НАТОВЦИ. НЕ СМЕ!! ВЪН ТАЗИ ЗГАН ОТ КРИМ!!!

207

това са хора

преди 10 години

които за дребни долари ще продадат и майките си. МАЛКО ИМ Е.

206

морски

преди 10 години

Метежа и незаконното сваляне на украинския президент Янукович от добре организираната и обучена група терористи е платена от американския *** Сорос.Казаха го официално.Същия тоя Сорос който вече 25 г.плаща на нашите,,демократи" от СДС,ГЕРБ,Реф.блок.

205

ами това чака

преди 10 години

нашите добитъци, дето искат да станем руска територия. Не ни стигат нашите бандити, ами ще дойдат да вилнеят и техните, че те са с 25 години назад от нашите и са съвсем освирпели. Зер тепърва ще забогатяват. Но, ум царува, ум робува, ум патки пасе и го прецаква, който мине покрай него.

204

Анонимен

преди 10 години

Не прилича нито на Крим , нито на Украина...

203

Петракиев

преди 10 години

Ако тези мнения изписани по долу са на млади хора-бъдещето на България,жална ни е майка.Простащина,чалга и мутри

202

П.Петров

преди 10 години

Досущ като в Русия, за неправоверните путинисти в най-добрия случай затвор на общо основание, докато не помолят другаря Путин да ги помилва...После защо украинците не искат Русия, хем Путин им обеща 15 милиарда долара заем, а EU нищо.

201

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега да го питате този велик ,,журналист'' да обясни подробно какви са казашките отличителни знаци.На бас че не знае.

200

новинари

преди 10 години

Значи журналистите са двама Юнака отпред е платен за боксова круша а другият отзад Създава новината а Канарчетата сме ние хахаха *** ***

199

гост

преди 10 години

Хахаха голям майтап вижте в уикипедия какво пишат за кенаров АМЕРИКАНСКИ журналист от Български произход голям майтап сте драскачите да не си мислите че сме толкоз *** като западняците да се вържем!!!!!!!

198

bg

преди 10 години

Gjaurskite bokluci kak taka sa se ozovali nablizo do ofis na CIA-AP?

197

Анонимен

преди 10 години

Скоро това ще се случва и по черноморието, като дойдат без опознавателни значи субекти за защитава рускоговорящия мит'рял.

196

Аз

преди 10 години

До Абе КенаровХубаво е, че има и такива журналисти, на които им стиска да правят това. Ако ги нямаше - ти дори нямаше и да знаеш какво е станало. А ти стой до полата на жена си и си пий ракията. От време на време псувай западняците и се възхищавай на Путин. Точно тези западняци ти дадоха възможността да псуваш и да си покажеш простотията. Постой под тоталитарен ботуш и ще ти видя какво ще говориш. Запомни друго - точно западняците показаха на света истината за априлското въстание и кланетата.

195

boko

преди 10 години

TOZI MRQSNIK-PROVOKATOR,SAMO VREDI NA BG.ZA PARI I SLAVA HORAT SI PRODADOHA DUSHITE.ZASHTO NE OTIDE V IRAQ,LIBYA,SYRIA-DA SNIMA TAM.KRIM SHTE E RUSKI,A NIE GO DUHAME V TOZI FASHISTKI EU.

194

Анонимен

преди 10 години

Путинизацията е в ущърб на руския народ и на Русия.Трудно ще достигне развитите държави и още по- трудно ще развие мощният си потенциал този велик народ.Та тези ,които възхваляват Путин са толкова русофили,колкото Сидеров е патриот.

193

Aкъл море

преди 10 години

Крим е руски.Там се допускат само хора доброжелателни и уважаващи Русия.Този журналист ще е добре дошъл на гей парад или на сборищата на ранобудните протестъри.Това,което става в Крим и в Русия не е в неговия обхват!

192

Аз

преди 10 години

Някой от по долу пишещите, да бяха малко по -умни и малко по-прости щеше да е идеално. Толкова проруски простотии и на толкова елементарно нива не съм чел от доста време. Марш в Русия да се възхищавате. Господ да пази България от такива интелигентни и образовани патриоти. Дребни душици с много злоба са налазили сайта.