727

pravoslaven

преди 10 години

da jivee rossia vo vek i vekov

726

Анонимен

преди 10 години

doide vremeto i Balgariq da se prisaedini kam Rusia

725

Към Комунистите

преди 10 години

ЕС ли е виновен че си избрахте за 7 път БСП и ДПС? ЕС ли е виновен че нямате осъден политик и мафиот? ЕС ли е виновен че мафията доведе голия Цар? ЕС ли е виновен че си избрахте Гоце за 10 години? ЕС ли е виновен че си нарязахте заводите за скрап? ЕС ли е виновен за масовата приватизация? ЕС ли е виновен че погледнахте на изток към Европа и си останахте бедни? ЕС ли е виновен че ви оправляват Олигарси като Пеевси? Ес ли е виновен че нямате осъден депутат? ЕС ли разпределя порцийте на Доган?

724

Разпутин

преди 10 години

До Анонимен 831Засранец!

723

Анонимен

преди 10 години

ХаХа В крим е имало само хазари юдеи и татарите са им наследници и тъй като вие иверите ни пишехте че сте нашите врагове на бг си ходете на майната на джупитер,джунгария в бнай брит , британия и джу йорк

722

...

преди 10 години

ЕС ? ЕС ЩЕ ВИ СПРЕМЕ ПЕTPОЛА ! ВИЕ СТЕ МАШИНА ЗА УБИЙСТВА СЪЗДАДЕНА ОТ АМЕРИКА ! АКО ПРЕДИЗВИКАТЕ ВОЙНА КОЯТО РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ЗАПОЧНЕ , ВИЕ ЕС ЩЕ БЪДЕТЕ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОЛЯТАТА КРЪВ НА ХОРАТА ПО СВЕТА !

721

до чистка

преди 10 години

И правилно така трябва да бъде .след като славяните били потомствени роби така трябва да се действа.Да идват в бг то как ще се разбират със съвремените робовладелци незнам

720

Анонимен

преди 10 години

Украйна помогна на част кримските татари да се завърнат в родните места след изселването им от Сталин.Ако беше Русия господар на Крим един татарин нямаше да види земите на своите деди!Защо ли в Русия няма българи? Къде са потомците на волжките българи? - Русия просто ги е унищожила!

719

Анонимен

преди 10 години

То и хитлер и Сталин и бонапарте бяха джуджета

718

край

преди 10 години

чистак какво робство като руснаците са мнозинство - ми то Крим си е техен. И тикакво предпочиташ крим под татарска власт може би.

717

Анонимен

преди 10 години

Крим е съединението на княжество България с източна Румелия.Румелия е автономна област на султана,Крим на окрайната. Нарушавйки всички международни спогодби Княжеството съединява румелия а сърбия ни обявявва война.Сега да видим кой кой ще обяви война на Русия май бг тъпанарите

716

Анонимен

преди 10 години

Кремълският хипофизник ще си остане сам-самичък!Дори Лукашенко и Назърбаев скоро ще се отрекат от него.Колкото и да скача едно джудже, не може да скочи нависоко!

715

чистка

преди 10 години

При подобна ситуация от Абхазия и Южна Осетия Москва депортира грузинци, гърци и евреи. Присъедини ли се Крим към Русия ще има масова депортация на татари. Крим го чака руско робство.

714

Анонимен

преди 10 години

Мащехата на ЕС - Анжи Меркел е заявила, че референдум в Крим е нелегален.

713

До знаещ

преди 10 години

точно затова за да не бъде изнудван хрушчов прехвърля крим на украйна.За да разберете всичко гледайте красн.цион

712

Анонимен

преди 10 години

Краят на февруари и началото на март е пурим и всеки евреин трябва да е във маска (майдана)празнуват избиването на 70 000 гой в персия.

711

Анонимен

преди 10 години

До знаещ.Така езнаещ но договора еподписан от троцки след стрелбата по ленин.А знаеш ли за средния пръст на СТАЛИН

710

111

преди 10 години

"Ако тозчас бъдат арестувани и спрени 50те най- влиятелни евреи, на света ще настъпят вечен мир и благоденствие"- Хенри Форд.

709

Исус

преди 10 години

ВАШ баща е дявола и лъжите ви нямат край

708

Анонимен

преди 10 години

Оня кийто снимаше гойската скотобойна на майдана е от саерс маткал тайните ви евреиски служби.Убивахте гой като кучета и обвинихте беркута .Бедни и богати заставате зад раби то на Киев.Винаги сте убивали и продължавате да убивате на пурим