18

Анонимен

преди 10 години

Че то всеки комунист е готов да продаде майка си за да остане на власт, не само Бареков

17

Анонимен

преди 10 години

бареков се ползва с доверието на *** в северозападна България!....................................ааа и на тези в Столипиново

16

Анонимен

преди 10 години

То само лудите като Бареков могат да му имат доверие. Те са малко, но има други, дето са далеч по-опасни. Защитават си само финикийските знаци и интересът им не може да бъде друг. Те са много единни, но са също малко. Няма как близки и роднини на коалицията да са повече от нормалните хора в тази страна. Въпреки манипулациите на олигархията, те са много и на трайни измамници не вярват. Липсата на морал няма как да се скрие.

15

pepi

преди 10 години

nito gi poznavam nito sam politik da gi komentiram , No e mnogo nepriatno kato opiuvat Borisov, zatova i ne gi 4eta

14

точно

преди 10 години

Точно така ,г-н Велчев! Този ***, вдига шум около себе си,да оправдае процентите на социологически агенции на съсела. Да проверявали президента по измислените компромати на дебелеевските медии.

13

Денислав

преди 10 години

Той Бюрека има доверието на Кличко, ама самия Кличко още не знае. Ако и тоя ненормалник влезне в политиката - значи спасение за България няма. Явно има епидемия - след Сидеров и този. Правителствена лудница ни е нужна.От резултатие от следващите избори зависи - колко млади българи ще напуснат държавата ни. След като и те си тръгнат, тук ще останат пенсионери, *** (или роми, както там е по-правилно) и мюсюлмани (били те българи или определящи се като турци).

12

Анонимен

преди 10 години

бареков президентна зеленчуков магазин.

11

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСимпатяга е,но определено не това е важно за пътя по който е решил да тръгне ;) като цяло се е насочил във вярна посока.

10

Анонимен

преди 10 години

Бареков поне е истински мъж, за разлика от вас гербави!Бареков е висок, красив, силен, велик българин.

9

Младен

преди 10 години

ГЕРБ пък не се ползват с нашето доверие!

8

Анонимен

преди 10 години

Не знам кой какъв е, ама този Красимир Велчев е може би най-читавият човек в Парламента. Едва ли трябва да го пиша тук, понеже форумът по принцип е място за храчки. И Велчев е напълно прав за Бареков, според мен.

7

Катя

преди 10 години

а ГЕРБ вече с чие доверие се ползва, защото Бареков все повече набира сила!

6

пича

преди 10 години

Е кой ви излъга, че иска да се ползва с доверието ви? Той иска просто да се направи разследване. Да не е луд да иска доверието ви?

5

амет

преди 10 години

Ами при бареков нещата се повтарят както при патрона ти,велчев.И бб се изцепи в народното събрание че ще го убиват.За жилетката,не знам,но го вардят тридесетина гарда,трошейки народни пари от нашите данъци.Много удобно забравяш тези факти,драги.За доверието пък да не говорим,самотни сте на сцената,никой не ви иска,даже и раданчо,като прокълнати сте,замисляш ли се защо?

4

чупакабра

преди 10 години

На този световно неизвестен политик , кой му иска мнението ?

3

ББЦ

преди 10 години

То и ГЕРБ не се ползва с ничие доверие.

2

Tanq

преди 10 години

Много важно, то не се и очакваше!

1

Анонимен

преди 10 години

То оставаше и Бареков да се ползва с доверието на ГЕРБ.Но това не значи,че президента не трябва да отговаря на неудобните въпроси като този за офшорките му и за близките му приятелства с някои олигарси като Прокопиев и Цветелина Бориславова.