43

И аз

преди 10 години

Не че долюбвам Бареков, но И АЗ съм за анкетни комисии, които да определят: Мошеник ли е Росен Плевналиев.Обаче, като кажат : МОШЕНИК И ИЗМАМНИК, правосъдието да си влезе в ролята. И наистина, крайно време е измамниците, офшорните мошеници да влязат в затвора. Пък били те и президенти.

42

СМЕШНИК

преди 10 години

БАРЕКОВ-- ПОРЕДНИЯ КЛОУН, КОЙТО ЩЕ НИ ТРОВИ ЖИВОТА

41

Анонимен

преди 10 години

БАРЕКОВ ПЪРВО ДА ОБЯСНИ КОЙ ГО ФИНАНСИРА, ДОГАН ИЛИ ПЕЕВСКИ.

40

Vanessа

преди 10 години

Плевнелиев стана президент по незаконен начин. Подправени са били бюлетините в това вече няма никакво съмнение. да го свалят час по-скоро

39

Ха,ха,ха

преди 10 години

Та значи Бареков е още жив. Той заприлича на лъжливото овчарче. Кой гръмнал , кой ял боб и пръднал, та все по Бареков. Ама то един път кратунка, втори път кратунка и накрая сам ще си направи хара -кири, за да докаже, че Бойко го преследва. Чудя се как спи това момченце, или не спи за да измисля глупости, с които да се прави известен. та то май не остана вече какво да измисли, Следващия път сигурно извънземните на Бойко ще го нападнат.

38

STANIK

преди 10 години

А твоите ръце чисти ли са особенно след Костинброд и с колко се увеличи банковата ти сметка в чужбина

37

Biser

преди 10 години

И аз се съмнявам,че избора на президента беше не дотам истински.

36

Анонимен

преди 10 години

Тоя лудия, докато нормалните хора си мислят, че няма кой да го слуша и всички му се смеят, си разиграва наглостта под път и над път. Не му стигат ежечасните изяви по медиите на |\Пеевски, ами си намери и говорители в парламента. То там се изявяват като единствени "мудрословеснейши патки" коалиционните му партньори, но безмозъчните страсти финикийски нямат спиране. Аругантност и простотия.двана от алчни нереализирани негодници. Байрака му го развяват М. Кортенска, Ива Николова и разни безсрамници

35

Анонимен

преди 10 години

Голям лидер , велик държавник , честен , почтен , вожд и учител , сподвижниците му обаятелни и лицемного приятни

34

Iva Hikova

преди 10 години

Стига с тези комисии, които нищо не правят, Волен нали е начело на една такава комисия?! Какво е успял да направи до този момент?! Едно голямо нищо, а и там има сигнали срещу президента. Направо да сезират прокуратурата, да искат имунитет и прочие. Всички изпуснаха момента след случката с Марковска.

33

Анонимен

преди 10 години

Тоя тарлък не го ли застреляха онзи ден ????!!!!

32

бареков наркоман

преди 10 години

То да не е като да иска 2 ***!

31

агент

преди 10 години

Поредната група за заблуда на хората. После сигурно Бареков ще проверяват. Какво става с делото октопод за чия сметка са разходите, загубата на време, психическия тормоз над осъдените. Наистина трябва като в Украйна.

30

обективна реалност

преди 10 години

Да го преследва до дупка и да го изобличи , така трябва !

29

Анонимен

преди 10 години

Тоя Бареков май не се усеща, че мина всички граници. Сидеров ще му гълта праха до падането на коалицията. Той е от тези, дето трябва да го проверяват с тестове. Цял ден прави изказвания по медиите на Пеевски, а вече и в парламента си намери "верни другари", за да не би да бъдат подминати някои от великите му "мъдрувания". Луд за връзване.

28

хопи

преди 10 години

браво

27

Анонимен

преди 10 години

*** трепери ли, трепери

26

pesimista

преди 10 години

До Анонименhajde dasydim wsi4kiuprawlqwalibg prez poslednite 99 go dini za genocid i dyrvawna izmqna sydsydsydsyd

25

Анонимен

преди 10 години

ако партията на Бареков влезе в парламента това ще е падението на страната

24

Анонимен

преди 10 години

само се питам ,до кога ще търпиме ?