25

Vankata

преди 10 години

Скандално:"От НАТО пуснали обеднен уран в ЮгославияТова сочи скрит от ООН доклад, според който вледствие на бомбардировките на НАТО през 1999 г. бъдещите поколения са изложени на голям риск от рак, левкемия, аборти, деформации на новородени бебета..."temadaily.bg/publication/17119-От-НАТО-пуснали-обеднен-уран-в-Югославия/

24

gtf

преди 10 години

ми от една бг фирма се продават пилета - с пръсти може да ги обезкостиш ?! Що за чудо е тва ... ако ще 100 проверки да минат(колко обективни е под въпрос), това няма как да се получи при нормално хранене.

23

кентавър

преди 10 години

Българските пилета да речем ще ги провериме дали са натъпкани с хормони,защото са няколко птицекланици в страната.Обаче какво ще се случи със вносните? КОЙ аджеба ще ги изследва,ще докаже лабораторно ,че са "чисти"?Ами то нито контрола е контрол ,нито останаха лицензирани лаборатории ,за да го докажат.Вносните си преминават границата и влизат в страната ни на "честната" дума на ЕС.Това е!

22

дедо Йов

преди 10 години

"Второ като вкус е отвратително, защото го инжектират с вода и сол (т.нар. "тумбиране") и после го пускат на центрофуга да се разнесе."Голяма глупост, направо трагично: инжектиране с вода и сол се наричало тумбиране :) после имало и центрофуга :):) Слушай сега мое глупаво дете инжектирането се нарича "шприцване", "тумблирането" а не тубирането е нещо друго, и не се прави за въздействие в/у цвета. Всички тези практики са наложени от всемогъщия ЕС , техни са и машините и адитивите !

21

anonimen

преди 10 години

ooo 4udo ako zakriete i karierata v Merishleri na Ivo Prokopiev kadeto xorata umirat ot rak zaradi al4nostta na toq *** 6te napravite o6te po xubavo ,te xormonite si gi qdem ve4e 20 i pove4e godini kak edno pile stava 2kg za 2 meseca ,te i predi6nite 6tqxa da vazvra6tat BDS 6tqxme da qdem salami stara planina ko stana pak si qdem boklucite

20

PILOT

преди 10 години

Как ще закрият като те са от техните :-)Всички политици за зависими от хората с пари :-)

19

Blabla

преди 10 години

Napravo zakrivaite durjavata ! To i bez tova ne e durjava a SERGIQ !!!

18

Анонимен

преди 10 години

На бас, че нищо няма да открият и закрият!

17

sante_dog

преди 10 години

"За кокошка (с хормони) няма прошка!"Те и един рудник щяха да закриват ама какво стана? Министърчето поскача малко. Набиха му канчето и се кротна. А хората отдавна ги заровиха. И тук така ще стане! Някой вярва ли че ако намерят хормони в пилетата на "Градус" да речем и ще затворят най-голямата птицекланница в България? Или "лудогорско пиле"?

16

Анонимен

преди 10 години

Ние също сме спрели да купуваме пилешко. Първо няма контрол върху хормони и антбиотици, които се използват. Второ като вкус е отвратително, защото го инжектират с вода и сол (т.нар. "тумбиране") и после го пускат на центрофуга да се разнесе. В резултат месото е червеникаво на цвят, на вид е като пихтия, вместо да се къса на конци и вкусът е отвратителен. Кайма и хляб също не купуваме. В България никъде няма пълнозърнест хляб. Не знам брашното ли е *** или *** се слагат в пекарните ...

15

До тиква № 11

преди 10 години

Ако бяхме като французите изпълнени с шовинизъм, отдавна да сме закрили вносителите на химическа храна. Такмо нишата ще я работят наши хора и ще се осигури работа и препитание за повече българи. Но ние сме си тъпички и още вървят мартениците от Китай.

14

за хляба

преди 10 години

До Анонимен 7Всеки, който е опитвал хляб от хлебопекарна или домашна изработка знае, че хлебоидоподобните струват 1 лев. Истинският хляб е малко по-скъп и много по-различен. А по кварталните магазини в Люлин например, спокойно може да си купиш мазен бял ***, на калъп, в найлонче по 1,68лв килото. Това е истински сиреноид, но не и сирене!!! Който се чуди къде е това, да следи цигарения дим и ще го намери!

13

no comment

преди 10 години

Кой заблуждавате бе комунисти мръсни. Аман от проверки и закани а резултати нулеви. Нов бардак със стари к**ви. Всички *** вън от парламента

12

недововен

преди 10 години

Вярно е с коментарите по-долу - само с *** ни хранят. А иначе аз с моето семейство спряхме да купуваме пилешко-всичките на пазара имат хормони. Няма как за 30 дена да стане такова пиле,каквото ни го продават ако е чисто. Най-лошото е, че няма и от къде да си купиш чисто пиле. А тази проверка на място във фермите нищо няма да установи-производителите ще са подготвени за нея. За да се установи нещо трябва да се изследват тези пилета, които вече се намират по щандовете на магазините.

11

limonadata

преди 10 години

Това си е разчистване на сметки с конкуренцията :)....Имаш ферма и не снасяш в партийната касичка.... затваряме ти фермата под предлог, че има хормони :)

10

тиква

преди 10 години

а вносителити ще ги закриете ли заради буклуците от запада ,А?

9

хормончо

преди 10 години

Драга заспала агенция по манджата, драги ми смехурко! Пише ви една опитна мишка. Ние с хормони се наядохме, сега берем плодовете от това. Вече е модерно да има мъже с мастопатия на гърдите и куп други гадости. Но вие сте велики, недейте да следите световната статистика. Все последни забраняваме наистина вредните неща. Ето и в момента, докато спите и се върти реклама на маргарин, американската агенция излезе с официално становище срещу хидрогенизираните мазнини. Но вие си спете! Ехх, простотия..

8

Анонимен

преди 10 години

А американските ферми ще ги закриете ли?

7

Анонимен

преди 10 години

Абе, да ви се не знае и нещастниците, сега ще скочи цената на свинското и телешкото и това ще е единственият резултат.Пилешкото е хормонално от 20 години.

6

Анонимен

преди 10 години

Да бе. Както стана със сиренето, хляба. Продължават да хранят народа с ***. Какви проверки ще правите? В какви лаборатории? Веднъж-дваж?