20

Анонимен

преди 10 години

Ама чакайте! Вето има, когато има президент.Но когато е само губернатор на задокеанска губерния, тогава няма вето, а има мнение на губернатора.

19

Анонимен

преди 10 години

Правителството не си вършело работата!? На вниманието на всички тиквоподобни: с добро изпълнение на бюджета стартира 2014 г. За първия месец на годината събраните приходи са с 283 млн. лв. повече спрямо януари 2013 г. Ако събираемостта продължи със същите темпове до края на годината, вероятността приходите в бюджета да се изпълнят е много голяма. Ръстове има при почти всички налози - ДДС (64 млн. лв.), акцизи (55 млн. лв.), данък върху доходите (80 млн. лв.), данък върху хазарта (7 млн. лв.). По

18

мила

преди 10 години

Тези промени,които са в тяхна угода обаче ги приеха. Членовете на ЦИК ще се избират от НС, с две думи - техни хора,което от своя страна говори само за едно,фалшификацията вече е измислена! Но тези промени, които хората искаха - НЕ! Нищо ново, властта на всяка цена, с всички средства и насила.

17

Анонимен

преди 10 години

Всички сме в очакване на ядосани бисери от Рапона във фейса.

16

111

преди 10 години

ще се спасим сами , излизаме на улицата с хурката в ръце , там е спасението , иначе ще дадат и църквите ни за джамй, и ще учат внучките ми турско *** , защото българският ще е забранен ,харесва не харесва това е

15

6666

преди 10 години

Естесвено,че няма да мине,да покажат нагледно защо ги мрази народа. Отново доказаха,че работят само и единствено за собственото си оцеляване и това на ДПС,а не за ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА! Отврат!

14

Иван

преди 10 години

Плевнелиев според мен не е лош човек, но реално няма никаква власт и влияние, никой го не бръсне дет са вика....Но тя самата президентска институция у нас е такава! И ако продължава да обслужва хрумките на Боко, само ще губи от това!

13

Черен Петър

преди 10 години

Попитали радио Ереван:- Какво се получава като смесиш двата цвята - алено червено и турско синьо?- Цвят лилав.- А ако атакуваш и с черно?- Тогава се получава цвят пинбяв и Коалиция против България.

12

ууу

преди 10 години

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М !!!ОСТАВКА!ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!

11

софиянец

преди 10 години

Друг е въпросът, че много колеги НЕ ЖЕЛАЯТ да имам нищо общо с ЦИК и изобщо с политиците- ТОВА ВИ Е ПРОБЛЕМА, нали "колега" манолова?;)

10

софиянец

преди 10 години

"...Те не са никак малки, има изискване за 7 години професионален стаж за членовете на ЦИК и 10 години професионален стаж за председателя на ЦИК, като изискването е той да бъде юрист..." Бреее, не знаех, че 7 или 10 години професионален стаж като юрист било страааааашно много:) Хахаха- че аз имам над 13 години професионален стаж като юрист и колегите ми с подобен стаж са твърде много и то само в САК! ГРАЖДАНИ- И ТУК ПОЛИТИЦИТЕ ЛЪЖАТ, ТА СЕ КЪСАТ!

9

до 6

преди 10 години

ти ми кажи патриота плевненлиев, защо не слагаше вето на изборния кодекс и не предлагаше референдуми за мажоритарни кандидати когато бяха на власт герб? Дори бе министър от герб, после и президент, можеше да прокарат и премат всякакъв закон, още повече, че тогава всички искаха мажоритарен вот, само герб не искаха.. Тогава бе по нисък от тревата.С такива изцепки Плевненлиев сам се закопава и прилича все повече на кукла на конци, може би в това е причината жена му да се срамува да излиза с него.

8

PILOT

преди 10 години

Не излезне ли народа на улицата с тоягите като в Украйна сме загубени . Тия ще си правят далаверите , може и още един заем да вземат , умни хора в БГ няма да останат , а за тези дето са в страната дупе да им е яко !!!

7

плевел дай пак

преди 10 години

Не мина и толкова .Работат продължава.Плевнята да налага ново и така до края на света.Как веднъж не се разбраха за нещо в тази страна.Но то с Тиквеници ка да се разбереш.

6

Анонимен

преди 10 години

браво АТАКА, как гласувате за пореден път с ДПС...гледайте великите националисти които вчера бяха големи патриоти....

5

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Депутатите трябвало да минават на психотест!? Този тест трябваше да се проведе в предния парламент. Защото тогавашните управляващи доказаха, че неандерталците, които бяха на власт, като влязоха в политиката хептен се промениха. Още по- негативно. Защото освен вашата промяна, вие тотално опростачихте целият народ! Затова сега не продължавайте с банкянската простотия, а оставете по- интелигентните да ви оправят бакиите!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Какво ще каже после Палячото -Боко ми каза така да правя.

3

Анонимен

преди 10 години

Президента - в служба на ДПС и външни интереси (не само турски).В крайна сметка думата президент произлиза от презентирам (представлявам) с родни думи предвид президента може да се тълкува и като "подлагам". Какво и къде - само Плевнята си знае.

2

Танчев

преди 10 години

Да очакваме значи коментар във Фейсбук от Великия мислител и титан на мисълта и словото,капацитета - Борисов!

1

политолог

преди 10 години

Е какво ще кажат опорните точки на своите *** от БСП-ДС. Всеки ден грабежи, отвличания, кражби самоубийства от бедност и отчаяние. Къде е социалното правителство, къде са новите 250 000 работни места, къде е изчезнал страха , къде е намаляването на престъпността ? Много въпроси още има към управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС , но конкретни отговори няма никой да получи, а ще получи обещание за светло бъдеще когато щяло да се оправи. Да ама не. Това го слушаме от БКП-БСП-ДС вече 70 години и нищо не става и няма да стане с тези и*иоти.