247

gtf

преди 10 години

"Утре в Украйна ще започне работа мисия на Международния валутен фонд. Киев се надява да получи поне 15 милиарда долара заем от МВФ, за да избегне изпадане в неплатежоспособност." - на мен тва ми е достатъчно...

246

болгар

преди 10 години

тези статики са написани под диктовката на евро-прасетата който ни управляват. Населението в Крим само поиска да влезе в състав на руската федерация. Да я пролята какпка КРЪВ В КРИМ? Местното население посрещна с радост Руските Подразделения като освободители. Това са нашите журналисти каквото им диктува Европа това и пишат.Интересно какво ще стане ако утре европа каже че трябва да се върнем в османската империя. Срам за всички медии който се наричат български и национални

245

Авел

преди 10 години

"Аз бих предпочела,да живея във времето на Живков.Имах спокойствие,работа,децата ми учеха,сега съм слугиня в чужда държава,далеч от децата и семейството ми,какво да правя със тази демокрация,това е едно разграбване на България!а сега нашите родители са направо в окаяно състояние,което е жалко,младите хора,бягат в чужбина,няма раждаемост и знаете ли,моля се дано да се намерят свестни Българи да поведът народа,но.."Из изповедта на една българска майка..Google-"Ес новият Вавилон"..Събудете се!

244

Анонимен

преди 10 години

РАЗЛИКА МУЖДУ ФАЩИСТ И КОМУНИСТ НЯМА ! ТОВА Е ТЯХНАТА ХРАНА- СИРОМАШИЯТА И ПРОЛЯТАТА КРЪВ НА НАРОДИТЕ !

243

Анонимен

преди 10 години

До МимоНЕ ТОВА АТАКИСТЧЕ ЖАЛКО Е ЩАСТЛИВО ОТ ПРОЛЯТАТА ЧОВЕШКА КРЪВ, ХА СЕГА КАЖЕТЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМУНИСТ И ФАЩИСТ ?

242

Мимо

преди 10 години

Като чета коментарите оставам с ТВЪРДОТО УБЕЖДЕНИЕ, че повечето коментари са дело на един двама *** на хранилка в руското посолство. ДОЛНИ ТВАРИ сте ПРОКЛЕТНИЦИ ДОЛНИ.

241

СТАВАЙТЕ

преди 10 години

Представяте ли си ,България да обяви че напуска гейският съюз и не иска вече да е робска държава??????Как ще се опулят оядените ***!И ще разбием илюзията и за останалите невежи,които се напъват за членство!!!!Колко ще съм горд че ще дадем бъдеще за децата си....не както сега да са обречени на *** робство!!!!!

240

Анонимен

преди 10 години

КОЙТО ИСКА ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ ДА ХОДИ В РУСИЯ ! БЪЛГАРИЯ СИ Е БЪЛГАРИЯ И КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ВЪРВИ КЪДЕТО МУ ХАРЕСВА !

239

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М

преди 10 години

Искаме незабавен РЕФЕРЕНДУМ за членството на България в Еврогейския циганофилски съюз !Искаме незабавно напускане на този сатанински съюз, който унищожава българите, *** държавата ни и я ислямизира !Искаме СВОБОДНА и НЕЗАВИСИМА България !!!

238

Анонимен

преди 10 години

Да на Евразийският съюз !!!

237

yann

преди 10 години

А от къде тръгна всичко преди месец и нещо?От един отказ за присъединяване към ЕС.И после бунт, жертви, оставки, окупация, заем от поне 15 млрд....И после говорят за суверенитет...

236

Анонимен

преди 10 години

Помните ли онази рисунка на ЕС на която България беше нарисувана,като ***???????Това сме за запада!!!Който иска да им робува,да заминава!Който икса България да просъществува ,ДА СТАВА!!!!!!

235

Авел

преди 10 години

Нека заедно кажем-Не на двуличния,подъл и лицемерен Европейски съюз,с неговите гей-паради,ксенофобии,равенства,увавнения,смешателства,ограбване на национални идентичности.Да на суверинитета,на традициите,бита,културата ни.

234

бай Грую от Бусманци

преди 10 години

Я ви кажувам дека тоийо пущиняк че ни чергата запали!Я сум човек от село *** политиката мноо я разбирувам! тоийо московски пущитяк,маама му да ... у газот че фане да се пуца со американецо со атомне бомбе и че си ... макьята! А язека йощ не сум пресушил бачвето со виноти и имам йощ 12 дамаджане со ракия!!! Ей че ни изтрепе тоз пущиняк московски дага...у газот да га ...!

233

Анонимен

преди 10 години

Трябва твърда ръка в България!Трябва да заточим всички национални предатели от парламента,магистрати и олигарси! Възстановяване на селското стопанство и пращаме черните по полетата (задължително армията ги охранява да не крадат)!!!С природните ни дадености,златото и руските пазари,България ще е РАЙ!!!!!!!Сега сме *** и всички го виждат!

232

Анонимен

преди 10 години

Българи нека да покажем подкрепата си към Русия !Нека се освободим от тиранията на ЕС и да заживеем,като горд народ!!!!НЕ искам да робувам в собствената си държава на *** и да мия *** в западна Европа!!!!

231

Авел

преди 10 години

Не приемайте чипа..Дейвид Рокфелер:"Ние сме владетелите на новият световен ред".А ние сме тези,които не го искаме.

230

Мимо

преди 10 години

Крайно време е руската жидска империя да разпадне на 100 части . . .

229

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Петрано, нищо, че преписвате с *** от БТА, но не е излишно да хвърляте и по едно око на източниците. В полето за търсене на "Google" пишеш "reuters". Четеш. Мислиш. После в полето за търсене на "Google" пишеш "Интерфакс". Четеш. Мислиш.Всъщност... ***...

228

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 328Моето дете, пред кого да го поставят този ултиматум? Та всички минаха на страната на Крим!Няма пред кого вече...А най ми е чудно мастиите от ООН каква резолюция ще си изсмучат от пръстите!Нещо от рода на: "Непознати учтиви младежи с автомати(без пълнители) се снимат с местните девойки, бабичките ги черпят с чай. Няма трупове, няма кръв, няма сринати градове и ридаещи майки, което е в разрез с евроатлантитеските пИдалщини! Русия се задължава да се държи като агресор и тиранин!"