119

новото клише

преди 10 години

До Анонимен"123 Не по скоро Путин е Хитлер ".......................................................................Лъжеш!Хитлер искаше арийска държава,а след него само една държава претендира за основана на кръвна и религиозна чистота-израел,искайки света да ги признае за"еврейска"държава.

118

DO 131

преди 10 години

Напротив , обичам да свършвам върху цайсите на *** !

117

Анонимен

преди 10 години

130 Мразиш цайсите нали , мразиш и начетените , умните , образованите , пълно дръвче си

116

Анонимен

преди 10 години

Тоя цайсат евреин беше много силен вчера а днес подви опашка ? А още само КАМАЗ-ите са в действие , представям си ако дойдат МИГ-овете и СУ-тата сигурно ще се наака муаахахаахахха

115

Анонимен

преди 10 години

127 като те чета злиза че Шести американски флот е дебаркирал в Севастопол и американски рейнджъри превземат безкръвно украинките постове , а бе ей безобразнико.

114

Анонимен

преди 10 години

125 Да благодарен съм и на американеца Мкагахан защото благодарение на него светът е узнал за баташкото клане , надигнало се е общественото мнние в Европа и се е стигнало до Цариграската конференция , на която за първи път макар и от никого непризнати са се поавили българските граници

113

Анонимен

преди 10 години

Американците за пореден път се *** и доказаха че само на думи са демократи а дефакто настройват едната част на населението срещу другото и по този начин създават гражданска война.

112

Анонимен

преди 10 години

123 Не по скоро Путин е Хитлер , тръгнал е по неговите стъпки и го следва неотлъчно ,а Крим иУкрайна са все едно Австрия 1938 и аншлуса , ритириката е била същата , доводите са били съите , действията са били същите Какво следва не искам и да сипомислям че следва 1939 Да не мислите , че онези хора тогава са си представяли какво им предстои

111

Анонимен

преди 10 години

Честит празник и да не забравим да благодарим на американската армия която ни освободи.Специални благодарности и на английската.Нека поне днес платените американски *** да замълчат.

110

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Сега е моментът Путин да оправи грешките на своите предшественици, откачения Хрушчов, предателя Горбачов и алкохолика Елцин и да си върне Крим, той винаги е бил руски. А тази американска *** Обама да внимава и да не се меси където не му е мястото и да внимава Путин да не си поиска и Аляска която е била руска продадена по съмнителен начин за 100 години !

109

Ха Ха

преди 10 години

Гьоринг с очила. Вижда се фашистка физиономия под очилата.

108

el.pen.9

преди 10 години

На тоя *** на снимката ще му опадат и малкото останали косъмчета ако знае какво го чака. Днес му трепереше панически гласчето като коментираше пред западна телевизия ситуацията. Но така е, кой каквото си надроби, ще го сърба - особено като се опитва да унижи Русия, точно Русия :))))

107

Peshonizer

преди 10 години

"Яценюк за дипломатическо решение на кризата"А като мяташе коктейли *** по площадите не беше за дипломатическо решение?

106

118

преди 10 години

Американец да инвестира пари в чужбина и в някого? Егати вица. Това е все едно евреин да бъде миньор.

105

Анонимен

преди 10 години

131 да по такива си падам нещастнико , хора ходели на училище за разлика от *** като теб

104

Анонимен

преди 10 години

В качеството на защитници на един малтретиран народ подложен на геноцид в края на 20 век в Европа , това стига ли ти . Нито Щатите нито някоя европейска страна са анексирали тази територия ,а напротив и до днешен наливат средсва там

103

Анонимен

преди 10 години

Руснаците с терористи не преговарят. Но е прав национализация няма да има -само кофискация на имуществото на участниците в преврата, техните спонсори и колаборационисти.

102

Анонимен

преди 10 години

до 117НАТО и ЕС се месят в качеството на какви?

101

Яйцето

преди 10 години

След като "украинската" армия мина на страната на Крим, обявяваме че ние сме за димпломатично решение.

100

Анонимен

преди 10 години

Революционната еуфория мина много бързо като хората осъзнаха че са излагани и манополирани за пореден път :)