126

Анонимен

преди 10 години

Най- голямата заплаха за света и демокрацията се нарича САЩ

125

роу

преди 10 години

Ново назначения ГЛАВНОКОМАНДВАЩ УКРАИНСКИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ Е ПРЕМИНАЛ НА СТРАНАТА НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА КРИМ И Е ДАЛ КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ НА КРИМСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО.КЛЕТВА ЗА ВЯРНОСТ НА КРИМСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СА ДАЛИ И 90% ОТ ЛИЧНИЯ СЪСТАВ НА АРМИЯТА НАМИРАЩА СЕ НА ПОЛУОСТРОВА.ПРИ НУЖДА ОТ ПОМОЩ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕСИ РУСКАТА АРМИЯ...ТОВА Е ИСТИНАТА...НАРОДА НЕ ИСКА ЕУ И САЩ.....А НАС НИ ЛЪЖАТ...

124

до американци

преди 10 години

Ne se mesete tam kadeto ne vi e rabota ta kogato e imalo Rusia amerikanskoto mestno naselenie e ialo sabratiata si

123

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ ЗАВИ

преди 10 години

Ей защо ми триете постовете????Български предатели сте вие а това е най продажния сайт!!!Руски *** такива.ИСТИНАТА ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА ЗЛОТО!!Хубаво ви оправиха братушките и след 200 години няма да се оправим!!ФАКТ!

122

Геле

преди 10 години

Заплаха за целият свят е изродената американска нация, нация от убийци! Само Русия може да спре тази паплъч!

121

Румбо

преди 10 години

Абе това взе да ми омръзва-всеки ден Украйна и американски простотии!Путин да пуска ракетите и да приключва с еврейската *** в Америка.Това куфарче с кодовете не му ли откъсна ръката да го разнася?Все някога трябва да провери дали работи.(СМЯХ! що ли няма емотикони?)

120

куку

преди 10 години

Тази агресия ще има огромен отрезвяващ ефект за меките китки в Брюксел.Те периодично забравят с какви азиатски чудовища си имат работа и се правят на интересни, демократични, еко и пр. шантавении.Сега ще си започнат шистовата революция както в САЩ ,ще си изградят терминалите за превоз на природен газ от Катар и Емирствата и ще станат независими от доставките на газ от русия,а петрол има в излишък.Само до 3-4 г. руските приходи от твърда валута ще секнат и путин ще бъде пуснат по пързалката

119

Анонимен

преди 10 години

Когато източникът на всички войни напоследък каже, че има заплаха за мира, то нещата вървят на добре - някой най-сетне взе да подрязва крилата на бесния милитаризъм на янките.

118

126

преди 10 години

Роско тичай в Брюксел и им кажи, че българите сме готови да покрием и Украинския дълг към цял свят и Русия.

117

111

преди 10 години

Добре започна днешния празник- руската армия е в Крим. Да вземе да дойде и малко на юг докъм Варна, че да се оттървем от ***, мусилимите, гейовете и лесбийките и да съборим джамиите на паплачта.А руснаците да ни оттърват веднъж завинаги от бившите кадри на БКП, които за тези 25 г. станаха най- покорни слуги и гъзоблизци на задоекеанските и лондонските юдеи- финансови магнати.Заслужават показен разстрел тези предатели насред София.

116

Debor

преди 10 години

До Debora JIVOTA NA ZEMIATA IMA SAMO EDNO ORAJIE KOETO SHTE POBEDI - TOVA E MATKATA NA JENATA ....abe to i dinozavurkite mai sa imali matki....,puk kO stanA/lo/...;))

115

тцЪ

преди 10 години

Действията на Русия са заплаха за мира, требе да се хвърлят няколко бомби, за да защитим мира.

114

Анонимен

преди 10 години

Руснаците да се благодарят ,че нашия ,,главнокомандващ' като най верен натовец' все още не е обявил пълна бойна готовност,а правителството не е наложило икономически санкции.Ако това се случи Русия веднага ще бъде принудена да изпълни всички искания на ЕС и САЩ.

113

Иван Кавхан

преди 10 години

Реформите на МВФ водят до свиване на публичните разходи - за здравеопазване, образование, причиняват обедняване на населението и влошаване на трудовите условия и законодателство - работещите се превръщат все повече в роби без права за да се увеличат приходите на интернационалните компании - затова също и възнагражденията се поддържат ниски. МВФ и т.н. Световна Банка са средство за заробване на националните държави и държането им в мизерия.

112

до г7

преди 10 години

Шушу мушу къща разваля!

111

Анонимен

преди 10 години

Като ги гледам руските войници в Крим, бих препоръчал на нашите главнокомандващи да обявим , че се предаваме още отсега.

110

Иван Кавхан

преди 10 години

Реформите които Международният валутен фонд (МВФ) иска са средство с което икономиките на държавите които ги приемат се разрушават и обедняват и населението се обрича на мизерия. Реформите осигуряват нормативната база за източването и обедняването на суверенни страни от интернационални компании - приватизация - ограбването на предприятия и активи на безценица, рестрикции при външната търговия, ограбване на националните полезни изкопаеми чрез концесии.

109

Анонимен

преди 10 години

Ние дали ще се включим към санкциите ? Как ще им натрием носа на руснаците... не е истина :)

108

Анонимен

преди 10 години

САЩ и съюзници=лицемери долни

107

Анонимен

преди 10 години

109 А според теб Янукович и компания какви по точно са , според твоя критерии , кажи бе опорко , защо според теб Украйна е в дълбока криза , нали тургува с Русия на 6 , защо така бе опорко