26

Анонимен

преди 10 години

До АнонименС Петното се целуваше уста в уста вашето недоразумение Мая Манолова и това го видя цяла България,смешници.Леко с опорните точки

25

Спеца

преди 10 години

Президента на мафията е срам за българина , дано да му е и за урок !Кой го избра , как го избра , защо го избра .......питайте Борисов и Цветанов!!!

24

за калинките

преди 10 години

Като пишете за ДС и полиция имайте предвид, че в герб са най-много.

23

Анонимен

преди 10 години

Айде бе гербери, скоро не се хвалили Гоце и Запалката. За Петното на което Тиквата даваше пари за протест да не говорим. Кво става, хванаха ви кокаина и сте в траур?

22

до 20 архара от АБВ

преди 10 години

имаше на разположение 3 месеца за предложения и консултации с всички политически и извън парламентарни партии. Даже и Йоло Денев и протестъри участваха в промените му. Това че си спал и те мързи да станеш от компа си е твой проблем. Защо не си кажеш направо, че си искаш стария закон и Фидосова обратно?

21

отново цирк герб

преди 10 години

***, както и Тиквата пак не знаят основни казуси. Изборният закон ИЗОБЩО не е част от конституцията. А против конституцията е задължителното гласуване. ***, какво да ги правиш... То не става само с офшорки и кокаин, трябва и акъл!

20

arhar

преди 10 години

След като Изборният кодекс е писан от сестра Галева, която е близка с братя Галеви и кукловодите на ДС от кръга 'монтерей' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов, то тогава има ли нещо неясно ?

19

Анонимният

преди 10 години

Хайде, г-н президент, работете, а не четете нескопосни речи. Но най-вече се трудете върху себе си, развивайте се, та да можете и вие като много българи да не се смятате втора ръка, както се опитахте да ни втълпите.

18

mansheim

преди 10 години

nie studenti v germania-ste se varnem po rodnite mesta-samo kogato zialata tazi kloaka-zadno s rosen,boiko,stanisev,dogan.mestan-razberat.ce te ne sa balgaria.da im se dade bg soz,pomost i da se mahnat

17

Анонимен

преди 10 години

Ами като президента е против промени в конституцията на парче,защо предлага противоконституционното задължително гласуване? Не му ли обясни вече вицето му,че това една доста елементарна и глупава идея която ще донесе само беди? Или за него е важно да прави това което му спуснат?

16

Анонимен

преди 10 години

Не одобрявам промени "на парче" и "на тъмно" в Конституцията! Гусин президент от кога Изборния кодекс е част от конституцията. ИК се приема с обикновено мнозинство нали така, а Конституцията промени могат да се правят (само някои) с Квалифицирано мнозинство - 2/3 от нар. представители или от ВНС за останалите текстове. Ние може да сме селяни и *** матриал според Вашия идол ама дотите не ги ядем с коловете.........

15

Анонимният

преди 10 години

Като главнокомандващ си е поставил за цел да се бори за боеспособни Въоръжени сили, но досега само е дал своето да" за намаляването на армейската численост. Да ходи редовно в парламента, също вече не му е приоритет, защото от откриването на 42-рото Народно събрание той не се е вясвал при депутатите. Едно от малкото обещания в графа изпълнено" пък е лично дело на вицепрезидента Маргарита Попова. Тя действително осветли правилата за помилване и за получаване на българско гражданство.

14

Анонимният

преди 10 години

За референдумите, лансирани от него напоследък, той не се допита до никого освен до ГЕРБ. Фондът за иновации и подкрепа на младите хора в науката още виси във въздуха, а диалогът за здравеопазването няма изгледи дори да се организира.

13

Анонимният

преди 10 години

Той ще бъде запомнен сред средноевропейските лидери като президента, бъркащ Чехия с Полша. Да бъде президент на регионите", също не е сред успешните заявки, защото и досега Плевнелиев не ходи редовно на срещи с избирателите си. Организирането на дебати преди вземането на ключови за държавата решения също отива в неизпълнените обещания.

12

Анонимният

преди 10 години

За лустрацията вече се е погрижил и в канцеларията му няма агенти на бившата Държавна сигурност. Точка 5 от плана Плевнелиев" обаче все повече отива в графа неизпълнено" - да работи за репутацията и доброто име на България" заради непрекъснатите му гафове както в национален ефир, така и сред чужди дипломати.

11

Анонимният

преди 10 години

Списъкът с обещанията замръзна. 40 ангажимента заяви Росен Плевнелиев с встъпването си в длъжност през януари 2012 г. Още в първите седмици от мандата си държавният глава започна прилежно да го попълва. От година насам обаче той стои на все едно и също ниво и повечето точки още са отбелязани с курсив: в процес на изпълнение".

10

писна ми

преди 10 години

Да не започвам и темата с глупостите, които ръсеше в чуждите медии - как България била нестабилна страна, как била изпаднала в политическа криза и тем подобни дивотии - всичките в ущърб на държавата! Този индивид работи против държавата, на която уж е държавен глава! Марионетка на една политическа сила и олигарсите около него, които всички знаем! И най-лошото е, че не се крие!

9

писна ми

преди 10 години

Президентът може да бъде отстранен от длъжност при неспазване на конституцията и при държавна измяна. Той ги има и двете престъпления - първо по конституция трябва да работи за единство на нацията, а всички знаем, че не е така, а напротив - той застана на страната на олигархичните кръгове около него, които организираха подскачащите вувузели! Държавната измяна е действия за сваляне на властта в държавата - отново всички видяхме участието му в това чрез Безуханова, Прокопиева, Добромирова и сие!

8

Анонимен

преди 10 години

"Не одобрявам промени "на парче" и "на тъмно" в Конституцията!"твърд както винаги.

7

Анонимен

преди 10 години

така, така някой май започва дебат за промени и сега по същество народните представители да са 120 човека и да се избират най-много за 2 два последователни мандата.