26

Анонимен

преди 10 години

Една интересна подробност която не се споменава в статията - вътрешен Лондон или Лондонско Сити има БВП на глава от населението 321% от средния за ЕС, обаче външен Лондон е с показател 90%, което си е съизмеримо с родния Югозапад 78%.

25

Анонимен

преди 10 години

Ако тия региони са независими от София, ще са доста по-добре, а София ще затъне.

24

До 27

преди 10 години

Това са просто цифри, това какво ми се иска или не, няма нищо общо.

23

гай баньо

преди 10 години

До До 16Абе ще ти се ама не вървиш.

22

До 16

преди 10 години

Всъщност в София се генерира около половината от БВП на България, така че всъщност БВП по паритет на покупателната способност на глава от населението на София е около 34 500 euro или над 135% от средния за ЕС.

21

Анонимен

преди 10 години

5 - пет, добре! Но от колко? Само пет района? Или всичките пет района в България са най бедни в ЕС?

20

някой

преди 10 години

нужни сме...уж не ни искат,искат ни и още как,евтина работна ръка,работим всичко,дишаме отровите по строежите,понасяме мизерия които техните едва ли,купуваме с парите които ни плащат *** които носим в бг,в бг купуваме пак от лидъл,кауфланд,и и пак им работим,плащаме осигуровки,квартири...а в българия,еми сирийци добре дошли..това е,хора втора ръка,това сме....

19

Анонимен

преди 10 години

Те си живеят в някакъв вътрешен свят - нещо като наркомани са. Имат си каквото си имат и не им е нещо кой знае колко лошо. Така, че не се тормозете за тях, не е нужно, дори ги учудва и си мислят, че сте мекушави.

18

Див аграр

преди 10 години

А какво стана с промишлените предприятия, които се нуждаеха само от модернизация тогава, имахме висококвалифичирана работна ръка, сравнително нископлатена, по стандартите на Европа?Приватизираха ги срещу бонови книжки(срещу хартия, без пари), разни тарикати от РМД, после ги източиа и с източените пари ги купиха.След това, понеже бяха *** и прости, и не знаеха как да лги развият-желязото на скраб, и сгради и терени продадени.Под нехаещия поглед на държавните структури.За това сега сме на тоз хал

17

Анонимен

преди 10 години

Тия райони най вероятно се управляват от БСП и ДПС

16

Анонимен

преди 10 години

Къде са европейските инвестиции,къде са потоците от мляко и масло за които лъжеха нашите продажници вкарвайки ни в ЕС и НАТО.тези които разрушиха държавата сега се кандидатират за ,,евродепутати'', а ,, мъдрия ''народ ще отиде да гласува като стадо за своите палачи.

15

муспи

преди 10 години

Разсъждения като - защо сме им нужни ако не сме консуматори на тяхните стоки, изумява с опростяването на народа. Те и най напред унищожиха образованието, а след това стопанството. Целта на евреите е да ни унишожат и затова е този геноцид, а не от недоразумение. Те воюват с бялата раса, ще дойде ред и на централен Лондон, - а на нас специално са ни харесали територията, искат я за себе си. Те не са хора, а бесове на дявола яхве.

14

Див аграр

преди 10 години

Нали си спомняте, как разни брадати икономисти, в золрата на демокрацията ни убеждаваха, че само туризъма и селското стопанство трябва да развиваме, и ще станем Швейцария на Балканите????Е, станахме. Сега, докато не се направи така, че вместо да отвори предприемача барче, дискотека, хотелче или склад на едро, автокъща за 3-та употреба коли, а да отвори цехче, работилница или малка земеделска ферма, без излишна бюрокрация, нищо няма да се промени. Народа тича по най-малкото съпротивление.

13

Анонимен

преди 10 години

Според статистиката за БВП на глава от населението, изразен в покупателна способност:Северозападен - 6500 EURСеверен централен- 7000 EURЮжен централен - 7500 ЕURСеверо и Югоизточни - 8700 ЕURЮгозападен (благодарение на София) - 18400 ЕURСамо вижте разликата и резултата от политиката, която се води всичкия поминък да е в София

12

Владо

преди 10 години

До СоциалистЕ нали, за да сме им консуматори трябва да можем да си позволим техните стоки? Защо си мислиш, че бедни сме им необходими? За тях, както и за нас би било най-добре всички да се доближаваме до средното ниво.

11

маалата сигантия

преди 10 години

АМА ТИЯ ЧА СЕГА ЛИ РАЗБРАА ЗА ТИЯ РАОНЕ? АМИ ОНИ СА СИ БЕДНИ ОТ КА СА ДОШЛЕ КАПИТАЛИСТЕТЕ БЕ. ИНАЧЕ СИ БЕЕМЕ ДОБРЕ. ИМААМЕ СИ ЖИВОТНЕ КРАВЕ КОНЕ БИВОЛЕ И СИ ЖИВУРКААМЕ. АМА ОНИО МАНГАЛИНО ОТ ДРАГАЛЕВЦИ НИ Е.А МАМАТА ИЗОТЗАДЕКА. УНИШТОЖИНИ ИЗКОРЕН. НЕГОВАТА УМРЕЛА ЖЕНКА ДА Е.ЕМ. НОГО ГАДЕН *** Е ТОА. ПО ДОЛЕН Е И ОТ МАНГАСАРЕТЕ. АМА ОН НЕЕ ВИНОВАТ ТОЛКО КОЛКО ТИА ДЕКА МУ СКАЧАА НА Х.Я. СКАЧАА МУ СКАЧАА МУ И НАКРАА СЕ НАДЕНАА. АМА ПОКРАЙ ТЕХ СЕ НАДЕНАА ОШТЕ НЕКОЛКО МИЛИОНА. ***.КА ИМ ДЕ.А ПРОСТА

10

Анонимен

преди 10 години

Кога пък Братислава минаха регионите на Виена, Милано, Стокхолм, Мадрид и Барселона ?

9

pepi

преди 10 години

ne me u4udva

8

Църо

преди 10 години

Бахмааму, ето какво ни донесе и НАТО и ЕС! Имам приятели още от казармата в този район и съм ходил през 80-те години на гости и във Видин, и из селата наоколо - Бала Рада, Капитановци. Хората бяха доста заможни, защото имаха къщи с дворове, отделно ниви и лозя за лично ползване, а всички работеха пред деня из разни заводи за добри заплати. Повечето храна си отглеждаха сами и парите ги влагаха в огромни къщи, издръжка на деца по разни училища и университети, даже не можеха да си похарчат кинтите!

7

Анонимен

преди 10 години

Няма никаква държавна политика и всичко е оставено на пазара и на хаоса.