36

1

преди 10 години

Предното се отнасяше до 39

35

1

преди 10 години

До 40Ми като не можеш да ни търпиш си заминавай бе.И ние не те щем.

34

Анонимен

преди 10 години

Българи - ***, най-долните хора на света. Лицемерни, лъжливи, подли. Как ще ви изтърпя още 1 година докато не изчезнете.

33

Бай Иван

преди 10 години

Предлагам елементарен екперимент. Хващате най-устатия от БАБХ и го пращате при мене у наше село. Я го турям в *** на гудето и го раня с купена фуражна смеска. След 6 месеца от БАБХ да додат да си го приберат и да отчетат резултатите.

32

мен

преди 10 години

Ей ся на балкона ще си спретна един курник! Очаквайте скоро пилешка вратна пържола от мен, собствено производство.

31

Анонимен

преди 10 години

Какво става като смесиш "Крилце или Кълка" със "Клонираните атакуват" ?Особеностите на българския курник!

30

Адриана

преди 10 години

До 11С повече пилешко, маргарин и желание за промяна всичко се постига! Няма невъзможни неща; скоро ще чуем за спонтанна промяна на пола М/Ж. ЛГБТ бди!

29

Анонимен

преди 10 години

30dumi euВ резултат на проучване на данните за състава на 60 000 различни козметични препарати, вредни химикали са открити в почти една трета от продуктите на водещите производители на тази козметика в скъпия сегмент на пазара , както и в собствените марки на големите вериги за търговия на дребно, съобщи агенция ДПА.Изследването е проведено от германския Алианс за защита на климата и опазване на природата ( BUND ) в сътрудничество с портала Codecheck.info, който предоставя като безплатна услуга за потребителите експертни оценки за козметика , храни и други стоки .Най-голямо разпро

28

Анонимен

преди 10 години

Всичко е от алчност. Никой не се интересува от здравето на хората. Производителят си гледа само печалбата. Фактът, че са преки виновници за болести и смърт изобщо не ги притеснява и си спят спокойно. Само ще припомня притчата за богаташа, който като напълнил хамбарите си със жито си казал: "Яж душо, пий и се весели!", но Господ му казал: "Безумецо! Тая нощ ще ти поискат душата!"...Никой не е отнесъл богатството си на оня свят, само добрите и лошите си дела.На оня свят

27

Анонимен

преди 10 години

И един мармот завива шоколада в станиол...

26

Адриана

преди 10 години

Исках да съм здрав: диетолозите ме съветваха да ям пилешко, без сол и със зелена салата. Благодарение на пълното ми доверие в учените днес съм щастлив гей с хормонални гърди, оформяща се нежна базедова гушка и перманентно разстройство. (Това не е обява в сайт за запознанства, но се надявам някой здрав мъжага от село, нагъвал сланина и домати от градината, да се обади.) Тъкмо се чудех какъв размер сутиен да си взема, защото вече не сядам на масата без пиле ...

25

Анонимен

преди 10 години

Я отворете първия сайт за фитнес!Ако не откриете поне една кофа с хормони ,аз ще се сменя на Хасан!Та местните могат и идея да си нямат с какви фуражи ги захранват ,но в тях да се садържа всичко.Не ,че ги оправдавам ,но не трябва на всичко и да се скача на нож.

24

Анонимен

преди 10 години

Най-чистото месце е от полски плъхове и мишки. Само коренчета и зрънца папкат, сутрин пият роса. Въртите ги на шиш над открит огън. Вкусно.

23

селянка

преди 10 години

Как да няма вредни съставки във храната на животните? Има и още как. Идете, в който си искате магазин за фуражни смески и вижте какво пише на етикетите върху чувалите. Хормоните си ги спестяват в списъка, но е отбелязано, че съдържат ГМО-соя и царевица, която уж била разрешена, кокцидостатик и какви ли не още гадости. Ако искаш да си храниш животинките с чист фураж, трябва да си го направиш сам. Затова си ги храня само с жито и трева и не стават по 5 кг, но пък знам какво ядем в къщи.

22

67162

преди 10 години

"Хормони не са били разрешавани и използвани в птицевъдството в Европа и в САЩ."За Европа не знам.Но в САЩ със сигурност се използват,най-малко защото те са го измислили. Бързата печалба оправдава всичко.

21

Язе

преди 10 години

Това ми е любимата статия за деня.

20

Анонимен

преди 10 години

Абе пълни глупости! Те *** само пилета от магазина ядат,че на 11-12 години почват да раждат , А ?!

19

Язе

преди 10 години

Точно така. Пилетата са големи щото какво им требе - спокойствие и здрава храна. Саламите са от месо и сланина. Каймата е от свинско и телешко 60/40. Гроздовата е от грозде, ирландското уиски е от Ирландия...

18

Анонимен

преди 10 години

ПОВЕЧЕТО ПИЛЕТА СЛЕД КАТО СЕ СВАРЯТ МИРИШАТ НА АНТИБИОТИЦИ А ОСВЕН ТВА СА ПЪЛНИ И С ВОДА,ДРУГОТО,БЪЛГАРСКИ ПИЛЕТА НЯМА СИГУР ЗАТВА НЯМА ХОРМОНИ В ТЯХ,ВСИЧКО Е ВНОС,НЕЗНАМ ТИЯ НА ГРАДУС КВИ СА АМА ЩО ГОРЕ БИВАТ,ДРУГОТО Е ЛЕЖ КАТО ЦЯЛАТА НИ СКАПАНА ПРОДАЖНА ДЪРЖАВИЦА,ХОРАТА МАСОВО ИЗМИРЪТ ОТ РАК,ИНФАРК И ИНСУЛТ,ТОВА НЕ Е ОТ КАЧЕСТВЕНА ХРАНА

17

магазин

преди 10 години

Ако решите да си купите пилешко месо от магазин, внимателно се огледайте за червени точки по кожата. Това са местата на които са убодени, за да се вкарат течности.Досега не съм срещнал неубодено месо и вече не купувам пилешко.