9

Икономист

преди 10 години

6, по тази логика и разговорите по телефона не струват нищо на оператора, но това не е така, заяото операторите имат много високи постоянни и много малко променливи разходи!Теоритично разговорите по телефона, интернета и смс-ите биха могли напълно безплатни ако всеки потребител подобно на интернет абонамента е склонен да плати 60-70 лева фиксирана такса на месец!

8

FGG

преди 10 години

До Как такаДа, но като теглиш чертата, за интернет плащаш по-малко отколкото за абонаментен план + изговорени минути и SMS-и.

7

Анонимен

преди 10 години

Връзваш се към безплатен интернет с безплатен софтуер и не плащаш нищо и за SMS. Даже отпада нуждата и от SMS.

6

Анонимен

преди 10 години

SMS-ите не са ЗАГУБА, а нереализиране печалба. Един SMS не струва нищо на оператора. Технически абсолютно нищичко не струва. Който се е занимавал с телекомуникации, знае за какво говоря. Просто се правеха пари от нищо! И заради това започнаха за 2-5 евро да предлагат безплатни SMS-и. Освен това интернета нали струва пари. Да си пренасочат печалбите към него. Маркетинг простотии, за да засилят или заслабят позициите на един продукт. Всичко друго е ала бала за баламите!

5

Анонимен

преди 10 години

Зависи от мрежата ако е безплатна

4

Как така

преди 10 години

Ха глупости. Мобилния интернет да не е без пари!

3

Анонимен

преди 10 години

В България SMS са си безплатни.

2

Те затова тукашните оператори-кожодери все още предлагат смехотворен интернет.

1

Momo

преди 10 години

Във Франция за 2? на месец имам неограничени SMS/MMS на територията на Франция + 2 часа към всички мрежи и 40 стационарни дестинации по целият свят, след това тарифата ми е по 5цента/минута във Франция и според тарифата към чужбина.Имам и 50МБ интернет трафик, който е достатъчен за навигация и да си провериш пощата.2?/месец при минимална заплата 1420?/месец.За 20? на месец всичко изброено по-горе е неограничено.И сами може да сметнете колко сте пре**ани с тарифите на родните оператори.