33

Анонимен

преди 10 години

31 подлого кремълскa, aко сноудън беше издaвaл русия точно обрaтното щеше дa дрънкaш! Сноудън по всички зaкони нa този свят трябвaше дa бъде съден и в пaндизa зa нaционaлно предaтелство! Товa *** предaде Родинaтa си, нa врaговете и в москвa, сaмо че aз не съм лицемерно ....о и зa тези, които предaвaт Родинaтa си, без знaчение ***, ирaнци, евреи и т.н кaзвaм- Съд зa тaкивa ***, Юди сребролюбци!

32

evgeni1234

преди 10 години

Чуйте американски и еврейски ***.Този спътников терор аз по нежелание го търпя вече 5години.А вие защо не пробвате за една седмица поне да "експериментирате" върху Кремъл или семейството на Путин ? Или върху семеството на Ли Кациан ?

31

evgeni1234

преди 10 години

Някой от вас вярва ли,че Едуард Сноудан предал ЦРУ!? Точно обратното-тази лъжа дезинформация се пусна в обръщение за да не си мислите,че шпионажа става спътниково с "нано-лъчи",дори и през железобетон-HD i Hi-Fi.

30

evgeni1234

преди 10 години

Пази Боже ред да въдворява бивш роб или затворник? САЩ и Израел.Гнусните им Кики-спътници полудяха,че вече НИКOЙ не вярва "Цецомобили" !

29

Анонимен

преди 10 години

Да правят, но това ще ги доведе до самоизолация. Самоизолацията винаги води до изостаналост. Примера на т.н. комунистически лагер, който доброволно се беше изолирал от останалия свят доведе до 20-30 годишното му изоставане и логично завърши с крах.

28

серГЕЙ Станишев

преди 10 години

И да ме следят.... Кво ще видят? Най много редовните ми посещения късно вечер.... след като заспи Моника.... в ГЕПИМЕ..... на културен "лаф мохабет" с млади , мускулести , надарени и интелигентни мъжкарчета! :)........ И чат пат изтегляне на някое филмче за почитатели на мъжките ласки и любов...... :) ;) :) Или някой сладострастен разговор по скайп с Вигенин...... :)

27

от 28

преди 10 години

Недоверието е факт и всички страдаме от това.

26

от 9 до 20

преди 10 години

Писах че е вредна за човечеството, но изглежда болшинството не ме е разбрало. Разбира се че има разлика в това да си анонимен или да имат данните ти, но не съм обвинявал обикновенния човек. Написах - вредна за човечеството. Не съм обвинявал нито обикновенния човек, нито специалните служби предприемащи тези действия. И тези специални служби са пълни с параноици и прехвърлят собственната си параноя на обикновенния човек и им се връща от нас. Не знам дали пак няма да бъда разбран погрешно.

25

За сведение

преди 10 години

на питащите: Подводните кабели се подслушват много трудно и то само когато са коаксиални, многожилни. Оптическите кабели се снадват на кораба, когато се полагат. Няма електромагнитно излъчване както металните. Подслушването на кабелите не се е извършвало никога в реално време. Събира се и записва на спец. устройства или се е закачала подводница на спец. терминали. Огромния обем инф. дето минава по оптиката, особено интернета не може да се прехване под водата - само на сушата, а там не е скрито

24

Една мъжка жена

преди 10 години

и два ЕВРОГЕЯ

23

Анонимен

преди 10 години

"Бразилия и Европейският съюз се договориха да прокарат подводен комуникационен кабел от Лисабон до бразилското пристанище Форталеза, за да попречат на САЩ да ги шпионира"Евроатлантическите взаимоотношения винаги са се крепяли на взаимно доверие... хахахахаха

22

Анонимен

преди 10 години

A тaкa руски шпиони, плюйте по ЕС, и цункaйте .. нa путятa, но искaйте ЕВРО от Европa! Дa ви изсъхнaт устенцaтa лицемерни!

21

Анонимен

преди 10 години

ЕВРОПA И СAЩ СТРAТЕГИЧЕСКИ СЪЮЗНИЦИ, ТAЙНИ ПОМЕЖДИ ИМ НЕ ТРЯБВA ДA ИМA!

20

Анонимен

преди 10 години

Рампои е пълен Гримлин!

19

до 9

преди 10 години

И в кое точно е параноята?Реално всеки се записва,класифицира и анализира.Ми параноя е , като държат информацията за дадена човек напрактика могат лесно да го контролират.Едно е да си анонимен ,а напълно различно да си Петъо Тодоров Ж.К ... длъжност ,с интимни отношения с Кристина Христова без знанието на г-жа Тодорова.

18

ВИП Клоунада

преди 10 години

Кои са тези двамата смешници до Дилма?

17

hgdkjlfh

преди 10 години

И като положат новия кабел, американците няма да го "преслушат" и него ли?

16

САЩ ТЕРОРИСТ N 1

преди 10 години

Браво ДИЛМА РУСЕВ! Това е истинска комунистка, не е като ПЕСоглавеца Станишев

15

Анонимен

преди 10 години

хаха, американците хич не разбират от подводни кабели. стига смешки.

14

Демократ

преди 10 години

Ама не може така без контрол!