110

karton

преди 10 години

И това всичко може да се провери в интернет а и да 50-то милиарда не са похарчени само за стадионите ами за над 20 тунела мостове града е преобразен Сочи заедно с Адлер там е кластера със стадионе заедно взети по дължина са над 100 км

109

karton

преди 10 години

Хора нека се опитам да обесня 1-ппс паритета на покупателна способност на Русия през 2013г подмина този на Португалия 2-там по надолу в комонтарите се говорише че не произвеждат телевизори руснаците ами всъщност произвеждат една от марките е Rolsen 3- пътищата да започнем със железницата им сега ще правят линия от москва до казан по която ще се движат влакове с над 300 км в час р Русия им викат Сапсан тези коите курсират от Москва за Санкт петербург пытища адски големи строителства

108

Анонимен

преди 10 години

Браво на руснаците и поздравления за Путин ! Никой не може да организира подобни игри освен тях за ужас на глупаците и завистниците и враговете,но цял свят видя кой кой е ,а за красотата на церемониите по откриване и закриването,нямам думи-вълшебна приказка !

107

Анонимен

преди 10 години

Канада е 35 млн и имат 10 златни медала, Русия е 140 млн и имат 13 зл. медала и са домакини. Норвегия имат 11 зл. медала, а са само 5 милиона души.

106

Анонимен

преди 10 години

До rusnakСлед 4 години ще правиме Световното по футбол, на което ще станем световни шампиони.---------------- Колкото станахте олимпийски шампиони на хокей.

105

Шоп

преди 10 години

До Анонименвеселите, свободни и чакащи на опашки руснаци, купуващи с пачки билето по 200 кинта, за да гледат състезанията! ----------------- Ами то няколкостотин милиона са отишли само за изкуствени руски туристи, да правят калабалък, че инаше нямаше да има хора по трибуните.

104

Анонимен

преди 10 години

абе важното е, че Канада е олимпийски по хокей. другите глупости не съм гледал.

103

kravarina

преди 10 години

стадиона в ню йорк е 1,5 милиарда долара и са го направили без покрив, щото парите свършили. там дали са крали. а в бразилия сега за световното дали крадат.путин е виновен даже , че изсякоха амазонка

102

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНе берете грижа за руснаците ,гледайте си българията,ако я карате така и за напред ,мамата ви ще разплача български *** гадни.

101

до 136

преди 10 години

и кво. хаха, абе и ти си омешан при зачатието, *** нейсе.

100

bg

преди 10 години

Nikoga pove4e olimpiiski igri v USA I Z.Evropa.Tezi nacistki svine meshat politikata sus sporta.

99

rusnak

преди 10 години

Нека не забравяме и още 5 златни и 1 бронзов от Беларусия.. та картинката става страшна... А в по добри времена, може и да сметнем 1 златен и 1 бронзов от Украина..

98

ttt

преди 10 години

Това че Русия ще е номер едно на тази олимпиада не го знаеха само абсолютно доказаните лаици.Браво и само адмирации пред нашите руски братя.Давай страна огромная.Русия колко ни плени туй име свято,родно,мило.Русия,таз страна велика няма как да не е номер 1.Поклон,дълбок поклон пред братският руски народ.Който го може си го може.Спосибо,большое спосибо ребята.Нас червеното знаме роди ни.

97

Анонимен

преди 10 години

СЛЕДВАЩИЯТ ОГЪН ЩЕ ГОРИ ВЪВ САЩИ И ИЗРАЕЛ,СВЕТА ГИ НАМРАЗИ ЗА ЧУМАТА И СМЪРТТА КОЯТО НОСЯТ

96

Анонимен

преди 10 години

Путин спечели олимпиадата, Украйна остана без медали!

95

Анонимен

преди 10 години

Путин спечели олимпиадата, но загуби Украйна!

94

Е!

преди 10 години

Поредното безмислено трошене на пари приключи. Чакаме следващото.

93

Анонимен

преди 10 години

най-безличните игри от половин век насам

92

Един

преди 10 години

само не разбрах загасна, изгасна или огасна?

91

бай Иван

преди 10 години

Мързеливите *** от Бг-то, не спират да ни убеждават колко е добре при комунизма, ама ние знаем...