24

batevale

преди 10 години

Тази работа отдавна е изпипана на най-високо ниво така ,че борбата срещу наркопроизводството и наркоразпространението да бъдат неефективни. За държавата това явно не са приоритети.......А агентите под прикритие какво ,колко и от кого взимат ? Или стават веднага известни ,защото ги предават корумпирани шефове ? Кое е истината ? Кой в България прави мерките за борба с престъпността толкова неефективни -- Тези с увеличените заплати и бонуси за добре свършена работа!!!!!!!...........

23

Анонимен

преди 10 години

Ла Мафия!

22

Истината

преди 10 години

Цялата престъпна дейност свързана с наркотиците се върши именно от агентите под прикритие на българските специални служби и това е причината, арестуваните от полицията дилъри да бъдат освобождавани веднага. В България от две десетилетия почти ежедневно се съобщава за хванати пратки с наркотици, разбити нарколаборатории и арестувани дилъри, а в затворите няма нито един осъден за производство и търговия с наркотици!!!

21

cd

преди 10 години

Подобни статии като тази са пълна лъжа и измама. Никой в България не се бори срещу разпространението на наркотиците. На българските граждани им е пределно ясно, че именно властта разпространява наркотиците у нас, иначе нямаше наркобосовете като Брендо да се разхождат на свобода. Производството и търговията с наркотиците се организира от специалните служби, а печалбите влизат директно в черните каси на управляващите мутроолигархични кланове като БСП и ГЕРБ.

20

пиночет

преди 10 години

Дива алчност и безхаберие,това е България!Трябва серийно отстрелване,за да тръгнат нещата!

19

St. John Red

преди 10 години

Ривахти за димукрация, скачахти, чиститу.... дицата ви са дрогари, а татуту с бонбонките ви нарича матр'ял!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Треперете дилъри, Министерство на Великите Регистрации се размърда.

17

Шаран -БГ

преди 10 години

Ха така! Сега дайте трите имена и точните адреси на агентити под прикритие и въпроса е решен!

16

хахахахахаха

преди 10 години

ей,тва много простички хора има ....камерите и записите НЕ СА доказателство за съд и "юнаците"го знаят,за да стане доказателство-тр да има нареждане за спецсредства...Така че ченгетата няма кво да направят.А булка компирка като сложи камерите,,също го е знаела,така че си правете изводи.Как е отбива номера,за да не пострада на един там производството.Промяна в закона беше необходима,а не снимки за спомен.Дето даже и не ги гледат може би

15

Анонимен

преди 10 години

Та то може ли нещо да се прави без участието на,, оная дето ни пази,, То *** без един, дето ги възпява са изчезнал вид....

14

Анонимен

преди 10 години

дилърите сега ще сменят мястото на среща - там където няма камери. не че щяха да ги изловят, но за всеки случай

13

Анонимен

преди 10 години

Нали се сещате, че става въпрос за трева? Тая снимка на хапчета няма нищо общо. Другото, което е от тия 4 диска сигурно има по 1-2 минута с дилъри. По шокиращото е, че още ползваме дискове, като цял свят вече си е вързал компютрите и си прехвърля информацията за 2 мин, ама ние не знаеме как да ползваме интернет очевидно.

12

Анонимен

преди 10 години

a dilarite na emucionalna choveshka energia ... shto ne pishete za tqh a ?

11

Ivan

преди 10 години

Po 4 diska na den no nito edin zaloven i osuden tova e prosto za informaciq a ne nqkakuv rezultat.

10

www

преди 10 години

Ама айде да започнат и да ги прибират тези наркодилъри, не само да ги снимат. Иначе всеки може да ги заснеме - те са ясно различими, не само покрай училищата, но и далеч от тях по кварталите. Просто никой не ги закача. Ако някой родител или по-читав гражданин направи нещо, първо го пребиват наркодилърите на улицата, а после и полицаите в РПУ-то след някакви скалъпени обвинения. Какво правим? Докога така?Престъпността се вихри, а държавата спи или в най-добрия случай мрънка нещо по телевизора.

9

Божеее

преди 10 години

" Записите се изпращат в полицията " ? ? ? ? ? Що????????Да засилят охраната на дилърите ли?????Корумпирана държава.Полиция-съд-адвокати ------------ всички трябва да се премахнат. Тия вампири мам-*** .......Да въведем закона на чичко ЛИНЧ. Ще видите, че ще настане ред и мир.

8

Алов

преди 10 години

Глупости! Диларите веднага ще кажат ,че са им продавали бомбони. Да си отворят кръчмите до училищата и вътря в тях даже да има пивници ,та да си пийва младежта ,да не мисли за щурутии и наркотици.

7

Мунчо

преди 10 години

Винаги ми е било интересно как целия град, включително и малките ученици знаят кои са дилърите, а тези които трябва да ги ликвидират - никога не знаят?

6

Анонимен

преди 10 години

Те родителите им веднага ще си ги познаят кога отрочетата им са под въздействието на едно или друго.Ще им спрат кинтите ще ги понабият.Въпреки ,че като цяло доста деградират не вярвам бг учениците да са такива отчаяни наркомани та да си съсипят живота заради тази глупост.И Барак Обама е пушил трева когато е бил студент.Пък сега президент.Спокойно-всяко чудо за 3 дни.

5

lol

преди 10 години

До Анонименнапротив, вземат си каквото им се полага като дажбадажбата отива на горе по веригата до шефчета на управленията и сигурно още по-нагоре а децата ни ... кучета ги яли