54

ТИМ

преди 10 години

" Цвета Караянчева скочи на Башев" !!!!Що не я разкарат от парламента тая разгонина ку--а !

53

да питам

преди 10 години

Ахмед Башев е уволнил дирестора на Асим Адемов. Къде е тука етническата чистка ?

52

Оставка

преди 10 години

Оставка и смърт за окупаторът русия........

51

федя

преди 10 години

Кво ревете бе ,след като е назначен от партия ,която си избира лидерът с 100 процента гласове ,трябва задължително да бъде махнат,това че го махат толкова късно е голяма грешка,всички назначения от ГЕРБ трябва да бъдат изритани иначе държавата загива.

50

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам какво лошо има да наврем комунделите от ГЕРБ и БСП и ДПС в панделата?!?!?Нали те са виновните, айде!Или имате конфликт на интереси, защото сте партийни далаверджии и нещастни рушветаджхии !!

49

Азззз

преди 10 години

Няма наши ,няма ваши щом се чувстват българи да деистват по български да научат български език и да комуникират на него а не на турски, когато отидат в германия та турски ли комуникират или са принудени там да говорят немски дащото няма да им се разреши да се правят на чужденци. Просто колко са нагли но хак им е на БСП те го докараха до тук да се мразим защото им трябваше власт на всяка цена за да си разиграват както си искат коня а ние да ги търпим. Това е повече от наглост .

48

барбуха

преди 10 години

ГЕРБ до вчера при Ердоган, днес реват какво било ставало в Рибново.

47

мими

преди 10 години

Тази Караянчева ме впечатлява с простотията си.... Нахална, жлъчна . Явно е на Цецко верен човек.

46

бай вълю

преди 10 години

то и в наш село нема ,ни турци ни ***,а се краде яко...

45

саруман

преди 10 години

доста озлобяло лице има туй герберско същество

44

Анонимен

преди 10 години

До Гражданин Да бе, целия свят е срещу ГЕРБ.... Много ги надценявате - БСП/ДПС/ДС си ги създадоха ГЕРБ и с това напрактика ликвидираха и без това слабата опозиция която имаха срещу себе си. В парламента са само циркаджии...

43

Анонимен

преди 10 години

Хак да ви е червени ***. Тези нагли *** ще ви изядат целите един ден. Хак да е на псевдо националистите, които за 5 рубли или 5 турски лири са готови да лапнат всякакви близалки, включително и ***!

42

реалист

преди 10 години

Тази *** ръси глупост след глупост.Сякаш ги отглеждат в инкубатор.Цецка , Деса , Менда и останалите кокошки в курника ГЕРБ , разбират че вече са на *** и кудкудякат за последно...Друг път няма да им се случи...Айде по дупките , там откъдето изпълзяхте преди 4 години!

41

MOLI

преди 10 години

До АнонименМАЙ ЗАПОЧНАХТЕ ДА ОТКАЧЕ,А?ПРОЧЕТЕТЕ КОЙ КОЙ Е И ТОГАВА ПИШЕТЕ.ЗАСЛУЖЕТЕ СИ ПАРИТЕ ЗАЩОТО СТАВА ГОЛЯМА СМЕХУРИЯ.И ТИЯ ДЕТО ВИ ГИ ДАВАТ МАЙ СИ ОТБИВАТ НОМЕРА.

40

Гражданин

преди 10 години

Лично мнение: едва ли на някой му е много ясно къде битува повече ченгеджийския и задкулисен стил на управление (в БСП, в ДПС или при управлението ГЕРБ), но е ясно че това са номера (може би предизборни), насочени, пряко или косвено, срещу ГЕРБ като политическа сила, като структура и като организация; сигурно ще сме свидетели и на други предизборни циркове.

39

Го4о

преди 10 години

Падението на МИШО МИШОКА е стигнало до там, че от трибуната, като ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА (втората висша длъжност в държавата) си позволява да използва ТУРЦИЗМИ като "съкън"!? Така го е обвзело турското, коалиционно присъствие в парламента, че някой ден може да "проговори" на чист турски език на някой митинг!

38

Владимир

преди 10 години

значи Корумбашев дели децата на техни и наши ? Тоест на българчета и турчета така ли? Защото от изказването му точно това се разбира! Което автоматично ме кара да мисля , че той дори и да има българско гражданство той самия не се приема за българин което автоматично ме кара да мисля ...този човек защо е в парламета, защо е депутат, защо ваобще има каквито и да е права в тази държава... тази държава се казва България и в България живеят българи който няма нужда да се делят защото са Българи!!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Този Башев насаждаше радикален ислям във Родопите , а те взеха че го направиха депутат във Българския Парламент.Божееее събери си вересиите от тези национални предатели.

36

Одоакър

преди 10 години

Цвета Караянчева от ГРОБ скача на А.Башев щото ГРОБ подкрепят ислямиста и неоосманист Ердогант.е. Касим Дал а А.Башев е от по-умерените ДПС...

35

Рали1

преди 10 години

От трибуната на Народното събрание - "наши " и "ваши" ?Кой нагнетява етническото напрежение ?После следват декларации и обвинения,че българите са нетолерантни ?50 нарушения кои са -толкова са били вилиците и лъжиците ли ,аргументи другарю Башев ,други имате ли ?Грешката на хората от Рибново беше на изборите 2007-2008 г.,когато те избраха.