56

Анонимен

преди 10 години

До иванСлед обилен инструктаж от запада. Къде беше грозният мефистофел с джуки като кобилска...преди няколко дни? А ? Май в Германия. При източногерманската активна комсомолка Меркел, дето преди Нова година обърна аристократичнотлъст гръб на поздравяващия я *** Янукович, с думите Не очаквахме това от вас. Върна се Кличко от инструктажа и почнаха кръвопролитията! Нещо да виждаш връзка? Обаче Милошевич коньодавината дел Понте искаше съд като за военен престъпник, а за подстрекателите на убийства и за Кличко няма. Що ли?

55

Ok!

преди 10 години

До CartmanУкрайна е единна? Стига глупости. Ако бяхте единни, нямаше да допуснете 3-*** тарикати да предизвикат тези размирици. Нима не ви е ясно, че т.н. водачи на протестите са чисто и просто пионки. Те правят това, за което им е платено. А им плащат здраво. Накрая цяла Украйна ще попадне в такава дупка, от която няма да има излизане.

54

Ok!

преди 10 години

До Анонимен 78По скоро в Еврогейския.

53

Cartman

преди 10 години

Не знам от къде си чул тези неща, но Укарйна е едно цяло. Това за деленето са руски манипулации

52

Анонимен

преди 10 години

това си е чиста война, опозицията има оръжие, (откъде), официално иска помощ и пари от Запад, работи се по познат сценарий, в коя страна има насилие над полицията?-- това си е война,чист тероризъм!

51

До Анонимен 67

преди 10 години

Каква дълбока мисъл! Гениално умозаключение! Велик познавач на света и ... на географията. Явно, за двойкаджията в основното училище, Финландия се намира в Северна Америка, Япония в Австралия, а Турция в Африка. ***, како Сийке, в Русия сега, Русия, към чиито богатства безбожно са зинали свирепи колониалисти, Русия изцяло опожарена от Германия преди 70 години, и я виж сега- богатство, естетика, патриотизъм - неща недостъпни за клошари със закърнели от мързел и злоба мозъци. Да идеш, ама нямаш с какво, алкохолът ти е изпил и парите и акъла.

50

Анонимен

преди 10 години

Едно време си мислехме, че влизаме е Европейския съюз, а се оказа, че влезнахме в Еврейския!

49

Ok!

преди 10 години

До cartmanТова обяснява всичко. Защо не поискате да се отдели западна Украйна от останалата? Защото не ви отърва, приятелю. Юга и изтока ви хранят, а вие ги наричате какви ли не. Украйна е в ужасно състояние, защото юга и изтока спряха да превеждат пари в бюджета за вашите пенсии и заплати. Иначе онези са лоши. Вие сте ангелчета. След като толкова искате в ЕС, хващайте се и разделяйте Украйна. Но тогава ЕС няма да ви иска. Те искат териториите и ресурсите на юга и изтока. Вие сте само маши.

48

иван

преди 10 години

ей така как нашите предци .защитаваха нашата мила родина с кръвта си и умряха за нищо .по същия начин и украинците,ще пролеят тяхната.

47

иван

преди 10 години

болшинството не иска ес и ес не иска украйна ,просто им трябва комфликт до русия ,после англиа,ще вика много украйнци ,българи и румънци ни идват ,няма как да стане,ще има ограничения за тях.свободата ще бъде за боксьорчето и парите за другите .яко гърч -25 години корупция ,минимални заплати и бедност .

46

Янукович

преди 10 години

не е стока и той като нашите олигарси е до ушите в корупция. Ама тия на площада са си направо за разстрел

45

Анонимен

преди 10 години

ами какво освен танкове да пратят срещу въоръжени до зъби протестиращи, убиващи полицаи и палещи сгради??? На демократичните избори май са спали и сега са решили, че могат да безчинстват.

44

Sidney

преди 10 години

Daite video de! Ili.. ne davat da pokazvate, da ne vzeme da ni prihvane.

43

cartman

преди 10 години

До Ok!западна, ковел

42

Наблюдаващ

преди 10 години

До 64Точно така, "водиш се" Запад. Излез малко от България и *** в някоя от "старите" членки на ЕС, и ще разбереш правотата и тежестта на думата "водиш се". Лафът за "равните и по-равните" важи в пълна сила за ЕС. Справка - Шенген, справка - самостоятелните правила срещу българите в отделните държави. Водим се в антрето на запада, или може би в стаичката на прислугата. Зацепваш ли?

41

Ok!

преди 10 години

До cartmanУкраинец? От коя част на Украина си приятелю?

40

Анонимен

преди 10 години

Колкото по-близо до Русия живее човек, толкова по-лошо живее. Това се вижда в България, вижда се и в Украйна. Откакто пада императора, Русия е единствено и само източник на зло и мъка. Нищо добро не е дошло от тази иначе така красива земя...

39

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 61. Абе ей ,***, чети какво съм писал бе ***.Чети бе. ПУУУУ,да ви пикая на неграмотните мнения.Не четете ,не сте гледали какво е ставало,а пишете разни заучени фрази.Ама като ви виждам колко сте неграмотни,по скоро даватe copy-paste ,без въобще да четете какво е писал,тоя който цитирате. Аз ви питам,откога БТР за вас е ТАНК ,а вие за комунизъм ми пишете.Боооже,бооже,толкова сте жалки,че няма накъде

38

Зов

преди 10 години

Като чета коментарите,остановявам,че евреите яко са промили мозъците на хората! Как може да има хора,които още вярват,че комунизмът съществува,а демокрацията е средството за борба с него! Това са пълни глупости! В света съществува само едно - ЕВРЕЙСКИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ или по скоро канибалзъм,защото те не ценят човешсия живот,за тях хората са само едни гайки в машината,които според психопата - масов убиец Сталин могат постоянно да се сменят! Осъзнайте това и започнете да се борите против евреите!!!

37

konsa

преди 10 години

Троловете-***.