51

Анонимен

преди 10 години

До до 59Не ме разбра, просто подкрепих твоите думи!!!!!!

50

до 85

преди 10 години

Мохамед няма да те спаси, чадо. Съгласен ли си със това мое твърдение ???

49

до 81

преди 10 години

Разбрах те, Хрито. Зле си с образованието. Не се напъвай много-много с коментари по тази тема, че всичко се връща.

48

Истината

преди 10 години

Тези , които псуват Левски днес са деца на подобните тях *** - техните прадеди, обесили Апостола.

47

банкеръ

преди 10 години

Демек апостола щеше да е от ДПС ако живееше днес.Доган щеше да му е идеолог,Пеевски спонсор и така нататък.Републиката и сега е свята но с жълто на гащите Бог да я пази Амин.

46

Дон Кольо

преди 10 години

Не се карайте, а се замислете, поне днес. Живеем ли в чиста и свята република? Изпълни ли се завета на Левски?

45

кога?

преди 10 години

Днес България и децата ни гледат, кога ще се обеденим и съберем сили да се освободим от тиранията на олигарсите и бейовете.

44

Анонимен

преди 10 години

Цар Самуил уби брат си, но е великцар Борис уби 52 рода и ослепи сина и е великЦар Шишман даде сестар си на турциет и е великбихет ли ми казали защо левсик който стреля по едно дете защитаващо чорбадийската изеднеческа клаас вместо да даде пари за освобождението на България, да е убиец?

43

Анонимен

преди 10 години

цар Борис за да извърши великото си дело затри 52 болярсик рода и ослепи сина си....накаря почина от горест...тоав не намалява значеинето на делото му.Нима Левсик не имал правото да поставя страната над ОТДЕЛНИТЕ хора?ВМРО прави същото? войводата Кръсте Асенов - племенник на Хаджи димитър - е убит от другарите си от ВМРО, само защото има общения с жена, което е забаренно от устава.и това е един от малокот примери.

42

Анонимен

преди 10 години

убийството на дете е било НЕОБХОДИМОСТ. В УСтава е записано - който постави Държавата над сееб си -СМЪРТ. детето е било предупредено да даде парите и да не вика, а вместо това направило топурдия - да дойде чорбаджията. Левски не се е целил за да го убие, но е стрелял напосоки, изстрелът обаеч е смъртоносен.Самият той признава "И досега ми тежи на съвестта това убийства, но ак трябав да сложа на едноот блюдо цяла Бълагрия и на другото това дете - пак бих го извършил"

41

Tina

преди 10 години

Почивай в мир, Дяконе!На тези, които го обвиняват в тероризъм само ще кажа: Де да бяха всички днешни терористи като него! Много мъже, жени и деца сега щяха да са живи...Не Левски превзе училище с турски деца и ги изби, не Левски взриви къщи на турци, не Левски е клал, изнасилвал и обезглавявал мюсюлмани. Така както правят днес мюсюлманите с християни по целия свят...Левски подготви и изправи малко българско опълчение срещу ИМПЕРСКА АРМИЯ! Който е умен ще разбере.

40

Е га ти държавата

преди 10 години

Пак е зима... И пак февруари...Цял народ към бесилото крачи...Политици търгуват България...Замълчете, Апостолът плаче!

39

Анонимен

преди 10 години

най-*** е, че българските турци са мноог коректни хора, но тази шайка която ги представляав вреди и на тях, вреди и на нас, но тях ги е страх да се откопчат, защото ДПС ги държи - ако не гласуваш за ДПс в кърджали няма да намериш работа....в това отношение никоя българсак паритя не им помага. И докато Доган бе незабележим сив кардинал, то местан определено наглее - той връща политиката на ПАНООСМАНИЗМА.

38

Анонимен

преди 10 години

преди 141 години Левски даде един завет "Чиста и свята република"днес няма нито чиста република нито свята такава....другият му завет "времето в нас и ние - във времето" също не е е изпълненза съжаление не е изпълен и завета му относон чорбаджиите " тия що помагат на делото - да им се върен, а тия що се качват на гърба на народа и пречат - СМЪРТ" - днес чорбаджиите ни накатериха. но народа мре, а не те.четвъртият завет - българи и турци да живеят в мир - също не е изпълнен .

37

Анонимен

преди 10 години

Ердоган добреси върши работата по завземане на нови територии за уж несъществуващата вече Османска Империя. Командва политици, те защитават "майчини" езици, проповядват на родените в БГ мюфтии и младите турчета плюят в Интернет по националните ни герои.

36

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 46и още три дни са чакали, някой български чорбаджия да го защити като политически затворник за да не го обесят а пратят на заточение, но тъй като това не се е случило, бил съден за конекрадство!!! Това ни е национализма и сега НЕКАДЪРНИЦИ!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

"Днес ще бъде отбелязана в цялата страна 141-та годишнина от обесването на Апостола на свободата Васил Левски ще бъде отбелязана днес." Редакторите - хайде събудете се вече.

34

Анонимен

преди 10 години

Още през декември 1989г. наш добре осведомен познат ни каза, че американците са обещали Балканите и нас включително на Турция. Настоящето сочи натам.

33

Анонимен

преди 10 години

Левски ще се обърне в гроба ако види как Станишев бесней над бащино му огнище и ние си стоим кротко и тихо.

32

до 44

преди 10 години

13 дни, не 12. Църковните празници се променят Богородица от 28 август се чества на 15 август, Ивановден от 20 януари на 7 януари, Коледа, Йорданов ден и пр. всичко е минус 13 дни. Значи ако е обесен на 6 февруари по Юлианския , по Грегорианския трябва да е на 25 януари.