31

НЕ ЗАБРАВЯМ

преди 10 години

Клането в Стара Загора Скрити истини за Старозагорските ужаси...От 19 до 21 юли 1877 г. продължава старозагорското клане от турската редовна армия на Сюлейман паша, с участието на албански башибозук, черкези, командвани от Дай Ахмед и чирпански ***. Актовете на садизъм са ужасяващи. Бременните жени са разпаряни и от коремите им са вадени неродени деца. Хора са нанизвани на шиш и печени като човешко чеверме. Българи са одирани живи, а кожите им са напълвани със слама и са окачвани по дърветата. Много са изгорени живи, някои първо полети с газ. Други са горени на жертвеници, имало раз

30

Алекс

преди 10 години

Ние тук в Цариброд се гордеем че най-накрая откриха паметник на Български революционер, а вие пък псувате и плюете. Не мога да ви раъбера братя Българи.

29

9667

преди 10 години

До 34Разсекретени документи ясно и точно казват, че атентатът на г. Буново е бил организиран от родната българска Държавна Сигурност, т.е. от българите. Но това не е сюрприз за никой, защото българина има исторически прецеденти да е колил и бесил собствения си народ "..., както и турчин не го е клал (Антон Страшимиров)

28

Анонимен

преди 10 години

интересното е че и Haydut-ubietz и ma4enik пишат "***", което издава всъщност кой се крие зад тези думи

27

agha

преди 10 години

do ma4enik- ne nie a vie okupirahte teritoriite prez 1396, i oshte neshto mn pove4e sme dali na sveta ot kolkoto vie na nego i mnogo pove4e narodi vi mrazqt ot kolkoto nas ne slu4aino ne vi iskat v evropa , are 4ao sega i patuvai...

26

До ma4enik

преди 10 години

...Бомбата е поставена във вагона за майки с деца на влак 326, който се движи от Бургас за София. Бомбата е с часовников механизъм, а часът е разчетен да съвпадне с навлизането на влака в тунела в района на гара Буново. Там паниката и липсата на достатъчно въздух биха довели до възможно най-голям брой жертви....

25

Джингиби

преди 10 години

До ma4enik" Атентат на гара Буново е най-големият железопътен атентат в българската история по брой на жертвите. Извършен е на на 9 март 1985 г. посредством бомба, поставена във вагона за майки с деца на влака Бургас - София."

24

Анонимен

преди 10 години

До Haydut-ubietz...Срам и позор! В какво време живеем? Дори депутатите от ДПС имат портет на Левски в кабинетите си!

23

ma4enik

преди 10 години

В Османската Империя "революционерите " се заточавали а не са се бесили. Бесили са убийците в което се явява и вашият " герой" та вашите герой все такива- я убийци на деца и жени ил крадци и обирджии. Ням прокопсия в тази изтрадала земя. Слава на Създателя, че изчезвате ...Скоро ние ще се самоуправляваме в Шарки -Румели виляети и такива главоболия с такова нищожно, свирепо, грабливо, безсрамно племе няма. На света няма племе в което хайдут, обирджия, убиец, терорист да са герой, Само при бугарите е така. Не ви искаме, искаме да се отарвен за винаги вас. Освободете окупираните територии

22

Станка(баба на Азис)

преди 10 години

Oще по- лошо ке става! *** ке идат у сръбско, турчетата у турско, мангалчетата у френско, сирийчетата у Ес, а българчетата кой къде му видят очите! Свет широк , диванета булгарета много! България ке се разтури и без война скоро.

21

Българин

преди 10 години

Нали беше" точка по въпросът" защо е бил осъден Левски, защо продължаваш да сереш из форума

20

България над всичко

преди 10 години

До всички, които пишат против Апостола на свободата, Васил Иванов Кунчев-Левски - вие сте жалки дори и в нищожеството си...Бог да прости Васил Левски. Бог да пази България. Амин.

19

Aquila1488

преди 10 години

Ако Левски беше жив щеше да те утрепе като мръсно куче разбра ли Орехарски??? После наред са Гея, Бея и Злодея, след тях Дебелян Шопарски и другата ***!

18

българчето

преди 10 години

"Японците създали машина за съживяване на хора. Дошъл ред на България да я ползва, и нашите политици решили да съживят Ботев. Развели го из страната, бил сред народа, след което го завели на пищен банкет в резиденцията. Помолил Ботев за един ден да ползва машината, дали му я. Отишъл той на гроба на Вазов съживил го и му казал: Брат почвай да пишеш следващия том на "под игото" аз отивам да дигам четата"

17

Дяди Иван

преди 10 години

Левски все пак има снимки в сръбска военна униформа.

16

Haydut-ubietz...

преди 10 години

Васил Иванов Кунчев, или Левски, както го наричате вие този убиец на 12 годишно дете е съден и осъден не поради "ровилюционната си дейност " а поради това, че "умишлено, задушавайки и в пълно съзнание на извършваното деяние е умъртвил дете на 12 годишна възраст (пак българин-чирак в ханчето ) " за това е смъртната присъда.Не е за "революционна дейност"..Но след като само у вас хайдутите и крадците са на почит, няма как убийците да не застанат редом с тях...Васил ИвановКунчев -Левски е предаден от бугарин, осъден от бугарин...Майка му се хвърля в кладенец в Карлово след "освобождението "

15

До Орешароглу

преди 10 години

Димитър Общи е албанец и заедно с Левски-Васкоцървула се занимавали с рекет В един от тези рекета Левски убива дете за назидание

14

777

преди 10 години

Левски е съден и признат за виновен като детеубиец. Точка по въпросът

13

Джингиби

преди 10 години

Срам и позор братя и сестри!Само в ***, дори и на националния празник 3-ти март-освобождението от турско робство, потурнаците вместо трибагреника безнаказано развяват кармазъ байрака на поробителя.

12

Лепа Брена

преди 10 години

Нищо лошо нема! Сбъдват се мечтите на Левски, да е в свободна страна, а не в турска губерния. Вървим отдавна по пътя на Косово сами и в мирен преход