186

Анонимен

преди 10 години

искате Бареков ,а?

185

1290

преди 10 години

Да идва ГЕРБ на власт, че в момента съм съкратен .По времето на ГЕРБ взимах заплата 1000 лв. и спах на едно бюро .Хубави времена бяха, раздавах лукчета и тениски с надпис ГЕРБ .Обаче дойдоха БСП и ме съкратиха, нямало нужда от такъв специалист, като мене .Бойко с тебе сме, ще спечелим власта и пак ще сме добре .

184

Анонимен

преди 10 години

гнус ме е да коментирам като я видя тая мутра

183

evgeni1234

преди 10 години

И като за "Чао",да ви кажа и следното.Много от медийните публикации във форумите имат и "не витаминозен ефект", за "алергичните",както и достоверни за онези,които не могат да ги оповестят официално,знаят ги,но в крайна сметка "образите"(кинескопите) на такива като Флоров и Цветанов-потъмняват.Изчерпана "емисия" на нагревателния елемент.

182

бай Петко

преди 10 години

Какъв ли нов номер ти готвят комунистите, един ГОСПОД знае...! Не викай хоп преди да си скочил !

181

АНОНИМЕН

преди 10 години

Като видят снимката на Бойко в който и да е сайт червените се нахвърлят като мухи на прясно ла-но.

180

ййй

преди 10 години

ЦЦ"Да продължа да работя по същия начин!"----Горкият Бойко.Берлускони поне нямаше ЦЦ.

179

evgeni1234

преди 10 години

*** Н 193 се опитва да всее етнически конфликти,както и безумния хайванин от ДПС.Проблемите са в миризливите ходжи,серливите попове и простаците.Защото са религиозни сатанински слуги.Нали си спомняте как всичките тези мерзавци-попа,ходжата,ватиканския и юдаисткия се обединяваха под логото: "религийте в услуга на обшеството"? Точно това целят,по целият свят да правят конфликти,защото "истините" им не устояха,та така,може би успеят с "всяко чудо за три дни".

178

журналист

преди 10 години

Сто пъти *** *** да говорите глупости никой вече не ви се връзва. Апропо защо наконгреса на БКП-БСП-ДС никой от Европа не присъства, а на ГЕРБ всички бяха тук. Каквото и да ви кажа все тая, но това значи , че БСП-ДПС-Атака-ДС са приключили с власта.

177

ujas!!!!!!

преди 10 години

Kartofenata princesa, koq to4no 6te popitate, Fandukova razbira se, zamestnika na BUDA!?!Ha=ha-ha!!4akaite sega da imate smetki za parno, topla foda, tok i t.n v razumni razmeri!!Tazi sega dokato neq izritat na izborite 6te krade za Vogda, Princa, Kralq Slunce, agenta na DS -Boiko Metodiev Borisov.4ovejka partiq!!Pulna s liza4i i kradci, 4aka6ti milostinqtq na Vojda da im podhvurli po nekoe mestence i da si lapkat!!Ega ti, to komunistite beha gadni no tezi s tozi kongres gi utepaha!!Ujas!!

176

evgeni1234

преди 10 години

Абе защо не слагате "минуси"? Или защо тогава не попитате как преди Борисов да подари "златната кутийка"(Кокалгейт),Въртоломей нареди да се направи "Малкия Йерусалим" ?! Сега вече да знаете за какво става въпрос! И защо Цецка Цачева отиде да се полконои на другия мерзавец-Бенедикт 16-тиИ никой не се запитва как мамят 800 млн.души с "благодатния огън".Дали са "съвпадения" ?

175

Анонимен

преди 10 години

Титаник потъва , но Тиквата свири някакъв победен марш.Вервайте му!!!

174

Анонимен

преди 10 години

До Василев /или Тъпунгеров/---Бати Бойко е *** пожарникар , комунист /все още!/, лъжец , *** , слуга/на Тато , Царя и Маргините/ , убиец/на Чакъра/ и страхливец/Дамбовеца го чака от 2години/.

173

evgeni1234

преди 10 години

Ами някой ще попита ли Цветанов относно случая "Мирослава" в Перник,скалъпеното "самоубийство" и още ред мръснишко-мутренски номера? Та кой бе Цветанов и Флоров?!

172

evgeni1234

преди 10 години

Спомняте ли си с каква охота Мосад обяви с най-големи подробностти относно "терористите",почти веднага след като се случи ? Спомняти ли си колко предпоставки медийни имаше преди атентата.И само трябваше едно"дюнерите",което Борисов изрече необмислено и хайде-"случката " се случи! Просто Мосад се възползваха от протекциите на Флоров,като Меир Даган-директора на Мосад бе на лично посещение-предварително за евентоално съдействие,разбира се не нагласеногласно,непринудено,нито уговорено,но просто "приятелско посещение".Ами някой ще попита ли Цветанов относно случая "Мирослава" в Перник,скалъпеното

171

Анонимен

преди 10 години

Страх и паника са обзели милиционерските редици.Партията на мутрата от СИК и вифаджията с апартаментите се топи като пролетен сняг.Лидерите на бандата знаят , че ако не са във властта ще са в килията.Така или иначе герберастите са пътници.

170

Пурко

преди 10 години

до 179/ Аз живея добре в България, и честно казано ми дреме за мнението на някакъв жалък дезертьор, пардон, емигрант:)

169

Анонимен

преди 10 години

На снимката виждам някакъв некролог.

168

evgeni1234

преди 10 години

Когато Цветанов говореше за Сарафов,имаше в предвид да използва име сходно с терористичния акт на летище Сарафово,което той и Флоров прикриха и се опитаха да наклеветият "Хизбулла" по мосадска схема,за да въвлекат и Европа към "натискане на "Иранското копче"".Борисов и Цветанов,вевче никога не ще управляват заради това.Европа го знае.Относно,как някои мутри са оцелели сред групировките за да станат премиери,сценарият също е познат на ЕК.

167

безизходица

преди 10 години

Само като видя жалката шайка дребни тарикати,която се е обединила срещу Борисов без никога да съм го харесвал ще бъда принуден да го подкрепям.Какво общо има между завършен *** като сидеров,абсолютното гнусно мекотело бареков и изпечените моешенници серго и местан,че мечтата на живота им е да арестуват Борисов.Шайка помиари обеденени от единствената цел да продължават да живеят на гърба на доста тъпия български народ.