52

Анонимен

преди 10 години

За близо година 725 трола са произвели 19984 коментара в полза на ГЕРБ, разкри сайтът "ВЕСТИ". Виртуалната инвазия се координира от агенцията СоушълЮ, чийто предмет на дейност според Търговския регистър е Интернет комуникации (Анализ на нагласите и очакванията на потребителски групи в Интернет, Анализ на поведението на групи потребители в Интернет, Консултации по изработването и провеждането на рекламни кампании в Интернет, Контролни функции на действащи Интернет кампании)

51

Анонимен

преди 10 години

Агенцията пуска, следи и грижливо отчита всички активности на интернет троловете профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. След това се отчитат до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова. За близо година (март 2013 до края на януари 2014) 725 профила са произвели 19984

50

Анонимен

преди 10 години

До бясТози "коментар" съм го видял десетки пъти:)))) Елементарно..........***......

49

LeadWay

преди 10 години

Другари, активизирайте се, не сме покрили норматива за постове този месец, а вече ни е платено.

48

Анонимен

преди 10 години

Leadway Media SolutionsДами и господа , наши служители!Във връзка с това как, ни лъснаха задниците днес нареждам:правете всичко възможно да изглеждате "независими"не се престаравайте с коментарите -заплащането ще го удвоимне използвайте стари "никове"!!абе.........."снишете се малко", че този хакер напрау ни иБъ мааата!

47

бяс

преди 10 години

Гербер без КОСТИНБРОДСКАТА ПЕЧАТНИЦА е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой,иска референдуми, изпуска неволно фекалии и т.н.

46

Анонимен

преди 10 години

Ей един ден се кротнахте като ви изловиха и айде пак с нови силиБивол имат и втора част спокойно

45

БСП=мошеници

преди 10 години

Както винаги БСП използва конспирации и груби манипулации за печелене на избори. Понеже нямаме прокуратура нямаме и съд, нещата ще се потулят и постепенно ще се забравят, а на *** отново ще им се размине. В България няма и КС защото той беше длъжен да касира изборите след очевидната манипулация в деня на размисъл. Цялата кампания беше опорочена от лъжливи компромати и флашки с подправени записи, това беше единствения възможен начин БСП да се добере до властта. Чрез долна измама.

44

анонимен 46

преди 10 години

Я!! Имам минуси!! Явно тролчетата не са ги уволнили още:)))))))

43

Анонимен

преди 10 години

Ай ...."право куме в очите". Цацата си беше в схемата на Мая. Кво да говорим повече. А *** изпълни поръчката.

42

Анонимен

преди 10 години

Баси и червено турските номера. Тази година какво да очакваме в деня за размисъл? Мая Манолова ще каже че е изнасилена от Борисов или Цеетанов ли? Сергей че е мулкан от Първанов ли? Доган че герб са го поръчали ли? Йовчев ще сътвори каквото трябва с Пеевски.

41

Анонимен

преди 10 години

41'ви по *** опорна точка не бях чел.

40

Анонимен

преди 10 години

"Разследването започна след сигнал на Мая Манолова от БСП"партията и в частност сергейчо и даде поста зам.пред.на нс,като награда за добре изфабрикувата манипулация.такива лица ни управляват а ние чакаме България да просперира!!!с тези е невъзможно.ще става по зле.

39

Анонимен

преди 10 години

Защо възникват въпроси по Костинбродската афера?Защо съдът направи прокуратурата за смях? Защото това не е прокуратура, а бърсалка на *** *** на силните на деня! В навечерието на парламентарните избори в прокуратурата на България постъпва неанонимен сигнал ,че в печатницата се печатат половин милион бюлетини в повече за фалшифицирането на изборите. Моментално един / няколко прокурора тип Кокинов се свързват с Банкя,

38

Анонимен

преди 10 години

предават ценната информация и обясняват на фалшификаторите, че не могат да не отреагират на сигнала, защото авторът му не е случаен човек. Фалшификаторите, които вече предвкусват победата на изборите по начина, използван на президентските - подмяна на протоколи и на чували с бюлетини, се паникьосват, но след кратка милиционерско-мутренска раздумка нареждат на прокурорите да влизат в печатницата и да замитат следите - срещу заплащане.

37

Анонимен

преди 10 години

Прокурорите влизат незабавно и така елиминират възможността за доказване на фалшификация. Ден по-късно пред печатницата е и журналист с екип, ролята на който е да опита да опорочи деня за размисъл , а следователно и изборите. Следва разследване, чиято цел е да изчезнат всякакви следи към фалшификаторите.Накрая прокуратурата внася обвинение срещу този, който е трябвало да осъществява контрол по печатането на бюлетините- нещо, което е на практика невъзможно, ако фалшификаторите са платили добре на шефа на печатницата.

36

Анонимен

преди 10 години

. Показателно е пълното отбягване на разследване на въпроси като: кой и защо е поръчал тези 390хил бюлетини, наредени на палети и готови за експедиция, имало ли е опит за фалшификация , къде са отишли извозените по-рано бюлетини от това помещение/помещение, различно от това, в което са били складирани редовните бюлетини,сонтролирани от Желязков/, какво показват записите от камерите , от компютъра на машината ,и т.н. Така прокуратурата е с толкова бездарно направено обвинение, че няма начин да не направи впечатление и на адвоката на обвинения чиновник, и на съда., а вероятно и на някой журн

35

Истината

преди 10 години

Голяма работа , манипулациите на Мая селска и Дудуков си свършиха работата. Успяха да манипулират хората , че Борисов е винивния , че *** нямаше да доживее изборния ден , а черешката на тортата бе, че в деня за размисъл като по команда в рамките на два часа телевизиите предаваха пряко конференциите на Болен ,Местан и Сергей , който в един глас обвиниха Борисов за случката и го осъдиха предварително. Така ГЕРБ загубиха поне 10% , но въпреки това Борисов спечели и дойде ред на Белокосата Златка

34

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха пчеличката Мая и търтея Бареков май се издъниха ,някой очаквал ли е друг развой ,тези от прокуратурата наистина са мозъчно инвалиди ,боже в какъв цирк живеем

33

Анонимен

преди 10 години

Всичките гадости на *** ще им се върнат като бумеранг.