211

Анонимен

преди 10 години

Според Jean-Paul Picaper около 200.000 деца от нацисти - "enfants maudits" (="проклети деца"), са родили французойките по време на окупацията 1940-1944.Ако окупацията на Франция беше продължила не четири а 24 години, "enfants maudits" нямаше да бъдат само 200.000.Населението на България намаля при демокрацията за периода 1990-2012 с 23%, а населението на САЩ за същия период се увеличи с 25,6% (по данни на ЕВРОСТАТ).

210

Geno

преди 10 години

Do axxaxa --> + 3 Miliona ***! Uspeh v nachinanieto.

209

Geno

преди 10 години

Gonete ni oshte. Oshte ne plashtaite zaduljeniqta si bg rabotodateli, pravete oshte molove chujdi investitori -- men me nema! Pri Petar sym.

208

axxaxa

преди 10 години

Az mislia, che e dobre. Shte si ostana sam v BG i nikoj niama da me drazni na stari godini :)I politicite shte umrat i shte sam si car na sebe si, e malko star ama svoboden :)

207

Petar

преди 10 години

Vie sega se setihte , 4e sled 5 godini nqma da ima nikoi osven *** i pensioneri.Dobre 4e se ometox ot tova geto navreme.

206

койсъздаде комунизма

преди 10 години

Докато има нешастни ***, които да гласуват за ГРЪБ и да стимулират електората на БСП, оправия няма!Тия две партии направиха *** господари!Трябват трудови лагери за електората на тези две партийки, с тях ще си иде и ДПС.

205

Анонимен

преди 10 години

До neni4a "Виновни сме си самите ние." - Индианците сами са си виновни, че европейците са имали огнестрелно оръжие и са ги избили като мръсни кучета. Така и българите сами сме си виновни, че западняците имат повече пари от нас и *** жените ни. - нарича се ПОЛОВ ОТБОР

204

до asd

преди 10 години

нищо и никога тук вече няма да е наред ! 25 години ГЕНОЦИД- за мен стигат !!! Ти можеш ли да върнеш моето и още 500 000 деца от гроба ? Не можеш- тогава млъкни завинаги ! Българите са прокълнати ***, които трябва да изчезнат ЗАВИНАГИ ! И това ще стане !!!

203

asd

преди 10 години

Напоследък много се тръби по тази тема, има някаква куха медийна кампания по въпроса. Това първо не е изолиран случай, цяла Европа е с отрицателна раждаемост, а увеличението на населението се дължи на имиграцията. Та при нас положението не е толкова зле с ражданията, просто има огромна емиграция към цивилизовани държави и затова населението много намалява. Оправете индустрията, върнете младите хора в страната, г-да политици и всичко ще е наред.

202

neni4a

преди 10 години

До 236. Защо пък да сме роби,че получаваме малки заплати? В крайна сметка,кой ни е виновен,че оставихме държавата на самотек 25г.а? Не са *** ,нито комунистите. Виновни сме си самите ние.Та сега си берем плодовете на собственото си малоумие. То природата си е намерила начин да прецежда подобни индивиди като нас. Ние сме мързеливи,некадърни ,плюещи,завиждащи и безкрайно наивни. Просто сега жънем каквото сме посели.Никой не ни е крив

201

Анонимен

преди 10 години

По данни на КНСБ, за 2013 г. шест милиона българи (85.94% от населението) се издържат с по-малко от 560 лв. на месец. Мъже, които имат доход под 560 лева, нямат никакъв шанс да имат дете. Такива даже нямат шанс да живеят със жена с доведено дете. Те имат право единствено да работят и да плащат сметките за елетричество и вода на западните "инвеститори". Мъж, който печели пари, достатъчни да покрива само разходите за себе си е като роб, който произвежда толкова, колкото консумира.

200

АнтиГлобалист

преди 10 години

Важното е, че няма опасност да се загуби *** ген!*** на България, Европа и света продължава по план.

199

прогрес

преди 10 години

Прости хора сме , щото ако бяхме умни досега България да е като 2 Швейцарии. Не стига че сме прости, ама сме и алчни. Ако не бяхме алчни, щяхме да сме колкото 5 Германии. Не стига че сме алчни, ами сме и завистливи. Ако не бяхме завистливи сега щяхме да сме като 10 Франции. Не стига че сме завистиви, ами сме и отмъстителни, злобни, канибали- изяждаме се едни други. Да си признаем пък после да се поправим ако можем, другото ще стане като оправим лошотията.

198

Анонимен

преди 10 години

Още от древността след завършване на война, победителите са откарвали победените като роби, като мъжете-роби са били използвани в селското стопанство и строителството, а жените-роби са служели за развлечение в харемите на победителите.

197

Анонимен

преди 10 години

"Firewall" на държавата е разрушен напълно, при което в България се внасят всякакви западни стоки без мито, а от България се изнасят на Запад българки в репродуктивна възраст и евтина, неквалифицирана работна ръка - единственото, което България все още "произвежда".

196

Човек

преди 10 години

Чуждите инвеститори ни използват, на ако бяхме народ и държава и имахме държавници както някога беше Тодор Живков - щяхме като в Сингапур ние да ги използваме, а не да сме жалко подобие на народ и държава.

195

Патриот

преди 10 години

Мерки ще предприемете...глупава тълпа ....ако смятате себе си за народ сте в голяма грешка.....в злобата и атеизма си ще загинете като глупави народи преди вас...а земята ви ще бъде отнета от вас....

194

Анонимен

преди 10 години

До "договора ,който подписах ме задължава в следващите 3,5 години да не забременявам" - В нацистките концентрационни лагери на жените в лагерните бордеи е било забранено да забременяват.

193

НОВИНАР

преди 10 години

ХЕМ СТАРЕЕМ, ХЕМ НАМАЛЯВАМЕХЕМ ДЕБЕЛЕЕМ, ХЕМ ОГЛУПЯВАМЕТОВА НОВИНА ЛИ Е, ЩОМ И БАБА ЗНАЕПРОКОПСИЯ ТУК НЯМА , НЯМА И ОЦЕЛЯВАНЕ!!!

192

tt2

преди 10 години

224ще плащаш на други политици - разлика няма